2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680203 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم مرد بهتره
کیلینیک توحید بگو از دکتر اکبری وقت می خوام
66919607 عالین عزیزم من تضمینشون می کنم،البته من شماره ی اینجارو دادم چون دولتیه و قیمتش مناسب اگه دوست نداشتی ایشون چند جای دیگه ام هستن
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
باشه پس یکی جوابمو بده من طبق ازمون مزاج شناسی که دادم طبعم بلغم خفیف و طبع سرمم بچه ها گفتن کسی مث من که پوست سرش چربه میشه گرم ، حالا من الان واسه روغن درمانی چه روغنی رو بزنم که جواب بده بهم؟؟
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
عزیزم از همه ی اونا می تونی استفاده کنی ولی باید حتما کنارش مورد که طبع سردی داره یا بنفشه و مریم گلی و اینا باشه که طبعش معتدل بشه املا هم سرده طبعش
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
ستاره جون مثلا یه عالمه ماسک هست صفحه ی اول من نمیدونم با چی شروع کمنم چون قاعدتا همه رو که باهم نمیتونم و اینکه تو این روش روغن درمانی شیدی جون که ترکیب روغناس نمیدونم کدوماش به من میسازه از کجا بفهمم
مثلا کرچک فک میکنم سرده طبعش و روغن مورد هم همینطور این دوتا رو باهم باید قاطی کنم یا اینکه یه دونه طبع سرد و یه دونه طبع گرم مثلا زیتون و مورد؟؟؟؟
خوب یه خورده هم بنده افاضه فضل کنم

من طبعم سرد و خشک هست

اما از اون جا که تا دلتون بخواد آت و آشغال به این موهای گلم می زنم همسرم گفتند که دوهفته هر روز سرم رو با آب نخود خام ( قبلا گفتم که چه جوری آماده میشه ) بشورم

دلیش:
نخود خام در طب سنتی به عنوان جالی شناخته میشه یعنی جلا دهنده
این محلول شستوی آب نخود خام میره و منافذ بسته رو باز می کنه و شستشو میده
بعد از اون باید هفته ای دومرتبه یه پودر ۱۲ گیاه که تولید همسر گرامی ای هست و ترکیبات مختلفی مثل حنا، سدر، بابونه، قرص کمر، نخود خام ، مورد و... رو داره با یه عرق گیاهی مناسب( همسری زحمت کشیده و همه رو داده) مخلوط کنم و به مدت دو ساعت روی سرم بذارم

می خواستم حنا و سدر و بابونه بذارم ولی ایشون گفتند که این ترکیب یه نسخه قدیمی هست و اگه همت کنم و مداومت کنم به نتیجه رسیده!
امااااااااااااااااااااا

کار که این جا تموم نشد
باید به مدت چهل روز گرده زنبور عسل رو ( یه قاشق چایخوری+ یه قاشق غذاخوری عسل) بخورم ( هر روز صبح)

این برای رفع ضعف و کم خونی هست( تازه بچه دومم دنیا اومده و ....)
2810