2777
2789

اینا الکیه ,ولی به نظرم روش تمرکز کنی از راه دور حست بهش منتقل میشه ،مطابق تجربه یه بار یکی خیلی اذیت کرده بود خیلی حس بدی داشتم بهش هی بهش فکر می کردم خودم هم خیلی اذیت میشدم البته بعد طرف همون دردهایی که من تجربه کرده بودم تجربه کرد .ولی دیگه هیچ وقت این کار رو نکردم چون هم آدم به خودش آسیب می‌زنه هم طرف مقابل و اصلا کار خوبی نیست .اینم‌ که شما هی حسرت رفتن اونو بخورید و خودتون افسرده کنید یا هرچیزی اونم افسرده می کنه ولی دلیلش هم نمی فهمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا الکیه ,ولی به نظرم روش تمرکز کنی از راه دور حست بهش منتقل میشه ،مطابق تجربه یه بار یکی خیلی اذی ...

میدونی یه مدت نوشتم امیدوار بودم الان اینقدر ناامیدم چون اکس قبلیش دعا زده براش شک دارم همم کینه دارم ازش چون بهش گفتم ولی بازم رف

میدونی یه مدت نوشتم امیدوار بودم الان اینقدر ناامیدم چون اکس قبلیش دعا زده براش شک دارم همم کینه دار ...

اگه می خوای دعاش باطل شه‌ و محبتش بهت زیاد شه‌ سوره مزمل بخونن چهل روز ،البته این واسه شوهر کاربرد داره نمی دونم واسه رابطه های حرام کاربرد داره یا نه ...

حالا شما بخون به نیت اینکه با هم ازدواج کنید احتمالا ج میده 

عزیزم اصلا الکی نیست بیا لینک این تاپیکم رو بگیر برو رضایت ها هم بخون مال همین چند روز پیشه با اعتقاد بنویس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14909744/%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%88%D8%A8%DA%A9%D9%86%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D9%86%D8%A8%D9%87%D9%87%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%87

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡