2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679824 بازدید | 28507 پست

سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان ریزش موهام از داروهای دست ساز بگیر تا محلول و شامپو و دارو و تزریق کلی دارو به کف و پوست سر و .....دکتر بگیرررررر تا داروی گیاهی و شیمیایی  و ....چند سال خرج موهام کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم ریزش موقتی قطع میشد مجدد شروع میشد  خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره انقدر خرج کنه گذشاته از اون وقت و اعصابش نمونده بود برام.
یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو  پیدا کردم که داروهاش  مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا  و البته قرصش شرکتی خیلی عالی بود ریزش موهامو با هزینه کم خوب کرد  البته یه مدت ادامه دادم
۳ دوره کلا از داروهاش استفاده کردم تمام موهامم که ریخته بود اول به صورت پرز درومد بعد ادامه دادم بلند شد  خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام براش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت من داروی دیابت ازش خاستم بگیرم نداد گفت برو پیش پزشک من دقیقا نمیدونم بهت بسازه یا نه در کل بگم خیلی مشتری مدار بود.الان دارو استفاده نمیکنم ریزش کاملا قطع شده 
رویش مجدد هم داشتم ب لطفا خدا.همون قرصا که بهم داد استحکام ناخنهام خیلی بیشتر شد پوستم خیلی بهتر شد 
خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوسال گذشته .منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر موهام خب بالاخره زیبایی زنه ..دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه  شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم تیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان ریزش موهام از داروهای دست ساز بگیر تا محلول و شامپو و دارو و تزریق کلی دارو به کف و پوست سر و .....دکتر بگیرررررر تا داروی گیاهی و شیمیایی  و ....چند سال خرج موهام کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم ریزش موقتی قطع میشد مجدد شروع میشد  خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره انقدر خرج کنه گذشاته از اون وقت و اعصابش نمونده بود برام.
یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو  پیدا کردم که داروهاش  مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا  و البته قرصش شرکتی خیلی عالی بود ریزش موهامو با هزینه کم خوب کرد  البته یه مدت ادامه دادم
۳ دوره کلا از داروهاش استفاده کردم تمام موهامم که ریخته بود اول به صورت پرز درومد بعد ادامه دادم بلند شد  خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام براش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت من داروی دیابت ازش خاستم بگیرم نداد گفت برو پیش پزشک من دقیقا نمیدونم بهت بسازه یا نه در کل بگم خیلی مشتری مدار بود.الان دارو استفاده نمیکنم ریزش کاملا قطع شده 
رویش مجدد هم داشتم ب لطفا خدا.همون قرصا که بهم داد استحکام ناخنهام خیلی بیشتر شد پوستم خیلی بهتر شد 
خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوسال گذشته .منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر موهام خب بالاخره زیبایی زنه ..دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه  شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم تیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه

2805
کل سر به اضافه دو طرف پیشونی مثل مردا خالی شده بود حجم مو عین دم موش ولی تخم کتون و تخم شنبلیله عالی ...

عزیزم یکم توضیح میدی ینی تخم کتان بریزم داخل سویق؟ بجوشونم سویق از کجا بخرم ؟چقدر از هر کدوم داخل چقدر اب ؟چقدر رو سرم بمونه 

سویق نخود هستش ؟منظورت نخود ابگوشتیه یا نخود که  میخورن تو اجیل ؟

و اینکه هفته دوبار این محلولو بزنم چقدر بعدش بشورم 

مو منم هورمونیه کم کاری تیرویید نصف موهام از بین رفته خیلی ناراحتم کلی داروی تقویتی خوردم اما فقط چاقم میکنن رو‌موهام اثر نداره 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
عزیزم یکم توضیح میدی ینی تخم کتان بریزم داخل سویق؟ بجوشونم سویق از کجا بخرم ؟چقدر از هر کدوم داخل چق ...

سلام عزیزم من برای تیروئید اصلا قرص نخوردم به جاش زیر نظر پزشک طب سنتی این کار هارو کردم سه ماهه خوب شدم تا وقتی تیروئید و کیست تخمدان داری هیچ ‌کاری فایده نداره : 

برای تیروئید 👈 ۱. دمنوش افتیمون ه  شب  ۱ قاشق چایخوری نه بیشتر + ۱ لیوان آب‌جوش ده دقیقه دم بکشه یه وقت نجوشونی !! ۲ هفته بخور ۱ هفته قطع کن دوباره ۲ هفته دیگه و ۱ هفته قطع همینطوری تا وقتی خوب شی

۲. بعد ناهار یک سوم استکان عرق زیره + آب 

۳. هر ده روز یکبار بادکش کتف توی مطب 

💥 همه ی اینا توی ایام پاکی از پریود 💥

۴. موقع صبحانه هر روز اینو بخور : بادوم خام رو آسیاب کن کاملا بعد  هر روز  یک ق.غ پودر بادوم + یک لیوان شیر + آرد نخود خام( عطاری داره تاکید کن اشتباهی آرد نخود چی نده بهت ،)  ده دقیقه با شعله کم بجوشون بعد توش ۱ ق غ پودر سنجد بریز هر روز بخور 

💥💥💥 قرصاتو سرخود قطع نکن یه دکتر خوب سنتی  پیدا کن زیر نظر باش ولی در کل بدون هر داروی گیاهی با شیمیایی باید حداقل سه ساعت فاصله داشته باشه 💥💥💥

بعد سه ماه که ایشالا خوب شدی این ماسک مو 

۱ . آرد نخود خام + تخم مرغ + سبوس برنج ۱ ق.غ خمیر کن لابه لای موهات فرقتو باز کن به ریشه ی موهات کاملا آغشته کن پلاستیک بکش بذار حداقل ۵ ساعت بمونه 

۲ . هفته ای فقط یک بار موقع پاکی از پریود یک ق . چ تخم شنبلیله عطاری بگیر بکوب بجوشون صاف کن روی ریشه اسپری کن ۵ ساعت بعد بشور 

این دوتا کار اگر پلی کیستیک نباشی عالی جواب میده البته من اول کیست و تیرویید داشتم هر کاری میکردم فایده نداشت بعد که اونم با سنتی درمان کردم این دوتا عااالی جواب داد ینی از روزی صد تا تار به ده تا رسید . 

حوصله میخواد ولی به زحمتش میارزه از اقواممون داریم ده ساله داره لووتیروکسین میخوره تازه گفته تا آخر عمر باید بخوره ولی خدا رو شکر حداقل روی من جواب داد ولی خییلی منظم و با صبوری عمل کردم مهمترین قسمتش هم اون معجون بادوم صبح و بادکش بود 

عزیزم یکم توضیح میدی ینی تخم کتان بریزم داخل سویق؟ بجوشونم سویق از کجا بخرم ؟چقدر از هر کدوم داخل چق ...

ببین یادم رفت ماسک نخود هفته ای سه بار هر بار ۵ ساعت بعدم فقط از شامپو بچه استفاده کن 

تخم کتون به بعضیا نمیسازه هورمونها رو به هم میریزه همون هفته یک بار تخم شنبلیله موقع پاکی عالیه 

سویق هم عطاریا دارن سویق نخود از نخود آبگوشتی درست میشه 

فقط همه کارایی که گفتمو با هم باید انجام بدی با زمان بندی منظم و دقیق و حوصله مخصوصا بادکش رو پریودت تموم شد سر وقت برو 

2810