سلام عزیزم من برای تیروئید اصلا قرص نخوردم به جاش زیر نظر پزشک طب سنتی این کار هارو کردم سه ماهه خوب شدم تا وقتی تیروئید و کیست تخمدان داری هیچ کاری فایده نداره :
برای تیروئید 👈 ۱. دمنوش افتیمون ه شب ۱ قاشق چایخوری نه بیشتر + ۱ لیوان آبجوش ده دقیقه دم بکشه یه وقت نجوشونی !! ۲ هفته بخور ۱ هفته قطع کن دوباره ۲ هفته دیگه و ۱ هفته قطع همینطوری تا وقتی خوب شی
۲. بعد ناهار یک سوم استکان عرق زیره + آب
۳. هر ده روز یکبار بادکش کتف توی مطب
💥 همه ی اینا توی ایام پاکی از پریود 💥
۴. موقع صبحانه هر روز اینو بخور : بادوم خام رو آسیاب کن کاملا بعد هر روز یک ق.غ پودر بادوم + یک لیوان شیر + آرد نخود خام( عطاری داره تاکید کن اشتباهی آرد نخود چی نده بهت ،) ده دقیقه با شعله کم بجوشون بعد توش ۱ ق غ پودر سنجد بریز هر روز بخور
💥💥💥 قرصاتو سرخود قطع نکن یه دکتر خوب سنتی پیدا کن زیر نظر باش ولی در کل بدون هر داروی گیاهی با شیمیایی باید حداقل سه ساعت فاصله داشته باشه 💥💥💥
بعد سه ماه که ایشالا خوب شدی این ماسک مو
۱ . آرد نخود خام + تخم مرغ + سبوس برنج ۱ ق.غ خمیر کن لابه لای موهات فرقتو باز کن به ریشه ی موهات کاملا آغشته کن پلاستیک بکش بذار حداقل ۵ ساعت بمونه
۲ . هفته ای فقط یک بار موقع پاکی از پریود یک ق . چ تخم شنبلیله عطاری بگیر بکوب بجوشون صاف کن روی ریشه اسپری کن ۵ ساعت بعد بشور
این دوتا کار اگر پلی کیستیک نباشی عالی جواب میده البته من اول کیست و تیرویید داشتم هر کاری میکردم فایده نداشت بعد که اونم با سنتی درمان کردم این دوتا عااالی جواب داد ینی از روزی صد تا تار به ده تا رسید .
حوصله میخواد ولی به زحمتش میارزه از اقواممون داریم ده ساله داره لووتیروکسین میخوره تازه گفته تا آخر عمر باید بخوره ولی خدا رو شکر حداقل روی من جواب داد ولی خییلی منظم و با صبوری عمل کردم مهمترین قسمتش هم اون معجون بادوم صبح و بادکش بود