2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679849 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ممنون از پست عالیتون . گامل . جامع بود.
آیا می دانید انواع دستگاه لیزر موهای زائد کدامند؟ لینیک مادام لیزر با در اختیار داشتن دستگاه های به روز به ویژه دستگاه لیزر کیو سوئیچ Q-switch که بدون شک می توان گفت تخصصی ترین کلینیک لیزر موهای زائد در شهرک راه آهن می باشد که برای عید هم یک تخفیف عالی گذاشته . همین الان تماس بگیرید

نیکهل جون خوب بااین قیمتای پایین واسه خودت کیف میکنی ها عزیزم اول با روغن نارگیلت پرورده شنبلیله در ...

عزیزم چی استفاده کردین برای ریزش مو میشه منو راهنمایی کنید؟

➰پـس چـرا دائـمـاً يـكسـانـہ حـال دوران؟
سلام دوست عزیز می دونم زمان زیادی از این پیغام شما گذشته اما اگر دیدید و محبت کردید  جواب من ...

گلم دقیقا موهای منم همینطوره طبع گرم و موهام چرب میسه زود ب زودو موهامم نازک شما راهی پیدا کردین که نتبجه بده؟

➰پـس چـرا دائـمـاً يـكسـانـہ حـال دوران؟

موهای منم خشک و موخوره  وز وزی شده

کم کاری تیرویید داشتم درمان شد ولی همچنان مشکلات خشکی و ریزش ادامه داره

حنا و پوست گردو و پوست بلوط جوشوندم زدم به موهام از شب تا صبح یه کم بهتر شده اما درمان کامل نشدم

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر
روش های تعدادی از بچه ها که نتیجه گرفتن: .................................................. سپیده ...

سلام دوستان

من کلی از این روش ها رو خوندم ولی یه نظری دارم و که خیلی خیلی هم مطمينم و تو اطرافیان زیاد دیدم و اون هم اینه استرس اصلی ترین چیزیه که باعث ریزش مو میشه و هیچ کدوم از این روش ها نمتونن خوبش کنن. اول از همه استرس رو تو خودتون باید از بین ببرین و سعی کنین آرامش داشته باشین بعد برین سراغ درمان های گیاهی یا شیمیایی.

ورزش برای جلوگیری از ریزش مو بهترین چیزه. خودم تجربشو دارم که با ورزش چقدرررر آرامش میگیرم و روحیم بهتر میشه و مطمئنا تو همه چی سیستم بدن اثر مثبت داره.

من واقعا اثرشو دیدم تو اطرافیانم. حتما خیلی هاتون با نظرم موافقین که استرس باعث اکثر بیماریهاست.

سلام دوستان من کلی از این روش ها رو خوندم ولی یه نظری دارم و که خیلی خیلی هم مطمينم و تو اطرافیان ز ...

من ریزش مو داشتم سرم ضدریزش مو موپک و بیوتی سیلک رو استفاده کردم راضی بودم 

بچه ها برای اینکه تشخیص بدین چرا موهاتون ریزش گرفته اول باید آزمایشه بدین که یه وقت کم خونی یا مشکل هورمونی یا تیروئید نداشته باشید

به جای مصرف داروهای شیمیایی از  این  ماسک های طبیعی برای تقویت موهاتون استفاده کنید

برای ریزش اگه مساله ژنتیکی نباشه چندتا کار هست که شاید بهتون کمک کنه. 

ینا به من کمک کرد اما شاید برای شما مفید نباشه

اولین و مهم ترینش عوض کردن شامپو بود. چندتا مختلفش رو امتحان کردم تا در نهایت رزماری پرژک از همه با موهام سازگار تر بود.

دومی هم اینکه بعد از همو موهام رو شونه نمیکنم و با سشوار خشکش نمی کنم

بعدم اینکه سعی کردم بهش فکر نکنم و استرس نگیرم

2810