2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679849 بازدید | 28507 پست

سلام من خیلی خرج موهام کردم
چندین سال خرج کردم دیگه مقدار کمی از موهام مونده بود همش ریخته بود داشتم روانی میشدم
ریزش موهام وحشتناک بود هر درمانی بگی انجام دادم
الان درمان و دارویی نیست که انجام نداده باشم زیبایی خانم‌ها به موهاشون دیگه
ریزش موهامم خیلی شدید بود
اصلا داشتم کچل میشدم
دارو خوردنی
تزریقی
لوسیون
موضعی
هرچی بگید زدم خوب نشد
ولی داشتم کچل میشدم دوستم یه خانمی رو معرفی کرد که از همدان دارو  ارسال میکرد.  شامپو و محلول برام فرستاد سر ۱۰ روز ریزش موهام کاملا قطع شد
الان شش ماهه استفاده میکنم تمام موهای ریخته شده درومده
منی که داشتم کچل میشدم موهام پرپشت شده خیلی راضی ام همش دعاش میکنم نجاتم داد
من گاهی بستری میشدم بخاطر ریزش موهام ولی الان دیگه این مشکلات ندارم
الهی خدا خیرش بده
بقران شماهم استفاده کنید میدونم دعام میکنید
خودم دیوانه شدم از ریزش موهام درک میکنم که کسانی که ریزش نو دارن چقد اذیت میشن
شماره خانمه رو میذارم انشاالله بحق علی مشکل شماهم حل بشه و برای منم دعا کنید
۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من ریزش موی شدید هورمونی داشتم به علاوه کم کاری تیروییدم مضاعف شد البته تیروییدو درمان کردم و ...

عزیز شما ک مشکلت هورمونی بود بیشتر از کدوم قسمت سرت ریزش داشتی راست یا چپ یا پشت سر میشه بگی لطفا 

یه روح معنوی که خالق کمکش میکنه که به اوج برسه یعنی انتهای نور✨💫 🥰💫✨ نوووور🫂💫بسم الله نور بسم الله نورِالنور بسم‌الله نورٌعلی نور بسم الله الذی هو مدبرالامور🤍🌱✨
2805
 عزیز شما ک مشکلت هورمونی بود بیشتر از کدوم قسمت سرت ریزش داشتی راست یا چپ یا پشت سر میشه بگی ...

کل سر به اضافه دو طرف پیشونی مثل مردا خالی شده بود حجم مو عین دم موش ولی تخم کتون و تخم شنبلیله عالی بود

عزیز شما ک مشکلت هورمونی بود بیشتر از کدوم قسمت سرت ریزش داشتی راست یا چپ یا پشت سر میشه بگی ...

به علاوه وقتی دندون پزشکی میرفتم اون سمتی که آمپول بی حسی تزریق شده بود خالی تر بود و ریزشش بیشتر بود برای همین بعد دندون پزشکی تا یک هفته دمنوش سیاهدونه قرقره میکردم دیگه اونطوری نشد خدارو شکر

کل سر به اضافه دو طرف پیشونی مثل مردا خالی شده بود حجم مو عین دم موش ولی تخم کتون و تخم شنبلیله عالی ...

من سمت چپم میریزه همش به شکل گره میرن تو هم میان پایین نمیدونم چیکار کنم 

انقدم سمت چپ سرم خشک و وز شده تار موها نمیدونم چرا انقد خشک شده

تخم کتان و شنبل هم استفاده کردم تاثیر خاصی نداشت تازه شنبل لعابشو میزدم بدتر میشد

یه روح معنوی که خالق کمکش میکنه که به اوج برسه یعنی انتهای نور✨💫 🥰💫✨ نوووور🫂💫بسم الله نور بسم الله نورِالنور بسم‌الله نورٌعلی نور بسم الله الذی هو مدبرالامور🤍🌱✨
من سمت چپم میریزه همش به شکل گره میرن تو هم میان پایین نمیدونم چیکار کنم  انقدم سمت چپ سرم خشک ...

ببین احتمالا یا موخوره داره یا خشکی بیش از حده یا سودا توی سرت زیاد شده 

دو ساعت قبل حمام  به ریشه هم ساقه روغن بادوم تلخ بزن پلاستیک و روسری ببند روش بعدم  سدر و سرکه  یه ربع توی حمام بزن هم به ریشه هم ساقه فقطم با شامپو بچه یه مدت بشور 

دستور آب برنجم خیلی عالیه برای مشکلت 

اگرم حوصله هیچ کدومو نداشتی یه قوطی شامپو بچه کوچیک بردار یه قاشق روغن زیتون و بادوم بریز ۱ ق سرکه سفید یه قرص مولتی ویتامینم پودرشو بریز خووب مخلوط کن دو سه دقیقه  شستشو بده باهاش 

برای سودای زیادم حتما هر شب عرق اسطخدوس بخور  حداقل چهل ّشب موقع خواب اینکار درمان اساسیه 

سلام میشه براموهای روشن هم بگید چی استفاده کنم نمیخوام رنگ موطلایی ام از بین بره؟ ولی ریزش هم داره ...

وای من موهام بلوند بود حنا گذاشتم یه سری جاهاش سبز شد🤦🏼‍♀️اصن یه وضعه بدی شد🤦🏼‍♀️😂

(مورد یا مورت )دقیقا اسمشو نمیدونم از عطاری باید تهیه کنی با یدونه تخم مرغ ترکیب کنی بزنی به موهات

ببین احتمالا یا موخوره داره یا خشکی بیش از حده یا سودا توی سرت زیاد شده  دو ساعت قبل حمام &nbs ...

مرررررسیی عزیزم مچکرم دقیقا موهام ریزشش از خشکیه 

دوستای عزیزم هرکی میدونه یا دکتر خوبی میشناسه بهم معرفی کنه لطفا البته من شهرستانی هستم... انشاالله ...

سلام عزيزم ، ميدونم خيلي ديره براي جواب دادن و اميدوارم تا الان مشكلتون برطرف شده باشه ، ولي خواهر من هم مشكل شما رو بعد كرونا پيدا كرد  ، پيش دكتر پروين منصوري رفت كه البته تهرانه. درمانهايي كه انجام داد شامل prp ، ليزر درماني، ماينوكسيديل، مكمل فوليكوژن و قرص فيناسترايد بود ، خيلي بهتر شد . 

من موهام خوب بود از 18 سالگی همینجوری کم کم میریخت هر دارویی ک چ شیمیای و چ گیاهی رو استفاده کردم ول ...

سلام شما واسه موهات چکار کردید انجام دادید نتیجه گرفتید؟

از منم ارثیه 

2810