2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680187 بازدید | 28507 پست
بچه هایی که میخوان بیان گروه برای من پیام بذارید خصوصی برای گره خوردن مو و سخت شونه کردن بعد حموم وقتی مو خیس هست روغن آرگان بزنید خیلی کم اولا موها چرب نمیشه وقتی خشک میشه بعد راحت شونه میشه ریزش نمیده مثل ماسک مو ضرر داشته باشه اولی جان هرکس داره کار میکنه رو موهاش و میاد گزارش میده جو مثبت که تو گروه همه امیدوارن طب سنتی زمان میبره باید صبور بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعیت من خیلی وخیم شده..یه مدت همه ش گریه زاری داشتم حالا مشت مشت موهام داره میریزه..موقع یونی هم خیلی استرسی بودم اون موقع هم ریزش داشتم اما نه به این شدت.. یعنی ممکنه از تبرویید باشه؟ تا اشک و زاری پیش میاد موهای منم... شماها هم اینجوری شدین؟
من بخاطر طبع سردم موهام ریزش داشت از وقتی که شروع کردم به گرم کردن بدنم ریزشم فوق العاده کم شده و رویش هم داشتم پارسال اینموقع ها وضع موهام خیلی بد بود ولی الان انقد خوب شده که بدون هیچ استرسی فرق باز میکنم توام اول تموم ازمایشات شیدی جون رو بده بعد برو پیش یه پزشک طب سنتی مطمئن باش ریزشت قطع میشه
چند سال پیش رفتم دکتر که بهم گفتن پلی کیستیکی تا حالا با قرص ریزشم رو کنترل کردم اما الان قرص ریزشم رو کنترل نمیکنه می خوام با داروی گیاهی کنترلش کنم چند وقته که دارو را قطع کردم ریزش زیاد شده میترسم کچل شم از طرفی طبعم هم سرده. از وقتی که با این سایت اشنا شدم دارم قطره ویتاگنوس را هم میخورم اما تورو خدا کمکم کنید و راهنماییم کنید از دکترها که ناامیدم . دارم افسرده میشم
راهکارهای خانگی برای درمان ریزش مو البته خوبند ولی قبل از هر چیز باید برین دکتر علت ریزش مو مشخص بشه. گاهی تا ریشه مشکل حل نشه فایده نداره. مثلا تیروئید خودش عامل ریزش مو می تونه باشه. یا عفونت قارچی. http://amaziran.com/%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d8%b1%db%8c%d8%b2%d8%b4-%d9%85%d9%88-%d9%88-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%da%a9%d9%85-%d9%be%d8%b4%d8%aa-%d8%b4%d8%af%d9%86-%d9%85%d9%88%db%8c-%d8%b2%d9%86%d8%a7%d9%86/
2810