2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679849 بازدید | 28507 پست
شاید جان عللش زیاذه هم تغذیه هم اتو و سشوار و .... روغن ریتون بهترین درمانه ولی باید صبور باشین..چندین بار باید تکرار کنید..4 ساعت قبل حموم... ساحل عزیزم چی بگم فیناستراید هورمون مردونه رو زیاد میکنه موی زائد میاره و تغییر میده..درد دوره رو زیاد میکنه..بازم ممکنه بسازه بهت
بهاره جان تمام نیازهای مو تو شنبلیله و کندوش هست بنظر من ... تغذیه سالم و نداشتن استرس...تلاش و صبر و امید.. منم مث تو بودم تقریبا... سبزی پرپین هم مصرف کنید...شیرسنجد بعد از ظهر.. من شاید بیش از 40 نوع ماسک مصرف کردم..خلاصه تجربه 5 سالم همینه.. اگه موهات ریزش نامتعارف و ب روغن احیانا واکنش نشون داد مثل شیرین خانوم حنا و بابونه بزن..تا ریشه موهات قوی شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
پگاه خانم نمی دونم پیامم اومد یا نه ولی برنامه من الان اینجوریه هفته ای 2 بار اب پیاز و یک حبه سیر و فلفل قرمز/هفته ای یکبار تخم شنبل/هر روز 2 قاشق مربا سبوس برنج و زینک و سنبل الطیب هم بیشتر از 2 بار در هفته کلیه رو از کار میندازه واسه همین من همون 2بار در هفته رو می خورم.شما قبل و بعد درمان تغییری کردین؟میشه عکس بذارین؟ تو برنامه من هم تصحیحی اگه لازمه انجام بدین ولی بدون روغن پلیز
میگن کندوش عوارض داره. نمیدونم شما بودید یا کامرون خانم بود گفت اگه موهاتون چربه میتونید از شامپو کریستال استفاده کنید ولی اگه کف سرتون چربه از شامپو کریستال استفاده نکنید ریزش مو رو بیشتر میکنه.
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی
سلام پری جان. ببخشید این روزا سرم شلوغه کمتر میام سایت. والا به من میگن موهام بهتر شده اما متاسفانه هنوز خودم راضی نیستم. ترکیبی و تخم شنبلیله رو به صورت خوراکی استفاده می کنم اما تصمیم دارم دوباره جدی شروع کنم. تو در چه حالی؟ موها چطوره؟ چیا استفاده کردی و راضی بودی؟
بهار این حالت فک کنم همون موخوره است منم اینطوریم. قبل از روغن کاری و ... همونطور ک پگاه جا به شیرین گفت تا 2ماه چیزی نزن حتی من خودم روشبدون شامپو بودم و شامپو هم نزدم اینطوری ریشه موت قوی میشه. برا کم خونی 21 عدد مویز تا 6 ماه هروز صبح ناشتا بخور. و چیزایی ک پگاه گفت حتما خوب میشی
ایاک نعبد و ایاک نستعین
سلام .چه تاپیک طولانیه دوستان میشه یه دکتر موی خوب تو تهران بهم معرفی کنید یکی که کارش واقعا خوب باشه ریزش موهام خیلی زیاده و کم پشت شدن جدیدا آزمایش دادم برا ویتامین D . کمبود این ویتامینو دارم. تیروییدمم سر مرز پرکاریه. میشه راهنماییم کنید؟
خداوند به 3 طریق به شما پاسخ میدهد: میگوید بلی و آنچه که خواسته اید را به شما میدهد ..... میگوید نه و چیز بهتری به شما میدهد............میگوید صبر کن و بهترین را به شما میدهد....[smiley]l/l_27.gif[/smiley] وقتی بگویی خدایا من جز تو کسی را ندارم خداوند غیور است خواسته ات را اجابت می کند .
فکرکنم باید آزمایش هورمونم بدم. اینارو بهتره برم دکتر مو برام بنویسه یا فعلا دکتر عمومی هم میتونه بنویسه؟
خداوند به 3 طریق به شما پاسخ میدهد: میگوید بلی و آنچه که خواسته اید را به شما میدهد ..... میگوید نه و چیز بهتری به شما میدهد............میگوید صبر کن و بهترین را به شما میدهد....[smiley]l/l_27.gif[/smiley] وقتی بگویی خدایا من جز تو کسی را ندارم خداوند غیور است خواسته ات را اجابت می کند .
سلام ترانه جون ایشالا بهتروبهتر بشه موهات راستش عزیزم من فعلا دارم قرص اهن استفاده میکنم همچنان و مکمل ویتامین دی چون این دوتا تو ازمایشم کم بود. راستش روغنا رو قطع کردم و 4ماهی هس که دارم فقط همین قرصا رومیخورم. ریزشم زیاااااااااااااااااده انگار هنوز تغییری بوجود نیومده.قرص اهن اثر نکرده/ریزشم ازقبل بیشتره یعنی بالای150تا میریزه.گاهی200تارمو
پری جون مرسی. برای کمبود ویتامین دی بمن قرص دادن. ولی باید آزمایش هورمونی هم بدم حتما دوستان دکتر مو و غدد خوب بهم معرفی میکنید؟ جایی که خودتون رفتید و خوب باشه
چرا کسی منو راهنمایی نکرد؟من ماسک خردل یه بار گذاشتم.دو بار ماسک پیاز و سیر .چند بارم روغن پرورده شنبلیله.خیلی ریزش دارم.ریشه موهام خیلی ضعیفه.اصلا دوست ندارم برم حموم چون بیشتر میریزه. الان چند ساله که ریزش دارم به من قرص دیان و فیناستراید دادن.کمبود آهن و زینک هم نداشتم.میگن تخمدان پلیکیستیک خفیف دارم .چند ساله مطب دکتر میرم یه مدت پیش این سایت رو پیدا کردم . گیج شدم که ازکجا شروع کنم .ولی هیچکی جواب منو نمیده[
2810