2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679878 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خانما یه سوال الان واسه مویی که ریزش داره ,اگه کراتینه کنم ,ریزشش شدیدتر میشه یا نه ؟ اخه موهام فره ,مجبورم سشوار بکشم مدام,و چون سشوار هم ریزش میاره گفتم برم حداقل جلوی موهامو کراتینه کنم ,چطوره به نظرتون؟
هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
سلام دوستان من رفتم دکتر بهم فیناستراید و ماینو داد ماینو رو میزنم اما فیناستراید و تردید دارم . دکتر که گفت من ضمانت میکنم مشکلی واست پیش نیاد بخور موهات خوب شه.نمیدونم چیکار کنم؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سلام کسی اینجا هست موهاش یکدست رشد نکنه؟؟؟ منظورم اینکه تار موهاش حالت خورد داشته باشه مثلا من 100 تار موکه از فرق سرم جدا میکنم چن سانت میاد پایین میشه 50تا انتهای موهام میشه 5 تار مو انقدر که حالت خورد داره تار موهام یکدست رشد نمیکنه برسه پایین دیگه خسته شدم از این وضعم کسی مث من هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام کسی اینجا هست موهاش یکدست رشد نکنه؟؟؟ منظورم اینکه تار موهاش حالت خورد داشته باشه مثلا من 100 تار موکه از فرق سرم جدا میکنم چن سانت میاد پایین میشه 50تا انتهای موهام میشه 5 تار مو انقدر که حالت خورد داره تار موهام یکدست رشد نمیکنه برسه پایین دیگه خسته شدم از این وضعم کسی مث من هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زینک پلاس خوردم فایده نداشت فقط سرگیجه میگرفتم با ببخشید یبوست فهمیدم بدنم به روی احتیاج نداره دیگه مصرف نمیکنم قرص آهنم میخورم برام خوبه اما برای موهام اثر نداشته و همینطور کلیسیم و آمپول ویتامین دی الان شروع کردم اسید فولیک میخورم ببینم چی میشه!!!!!!! واسه ریزش مو تو صفحه ی اول گیاه درمانی های که نوشته بودین تقریبا انجام دادم اون ترکیباتو همین طور روغن درمانی ها اما نتیجه خاصی نگرفتم البته من کف سرم خالی نیست موهام کم پشته و ریزش مو دارم تار موهام به شدت نازکو و ضعیفه موهامو که میبندم انقدر باریک میشه افسردگی میگیرم موهای مردمو میبینم الان بیشتریت مشکل من همون یکدست رشد نکردنشه اگه کف سرم به طور مثـــــــال یک میلیون تار مو هست پایین موهامو که نگاه کنین فقط به هزار تار مو میرسه کسی این مشکلو داشته به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی پسرخوب بله از عطار بگیرین..قبلا هم بهتون گفتم سرتونو ی مدت با جوشنده رزماری بشورید..یا شامپو فلفل کریستالو امتحان کنید البته اگه کف سرت خشک نیست آتاتا نه والا گلم...من ب سختی گیر اوردم از شوش سفارش دادم یکی برام بیاره..
شیرین خانم روغن نه که بهتون نسازه موهاتون ک ضعیفه رو میریزونه ک موی قویتر جاش در بیاد اما شما حنا رو با دم کرده بابونه درست کنید...هفته ای یک تا دو بار بزنید...دیگه هیچی نزنید تا یک الی دوماه موهاتون ک محکم شد بعد توخصوصی ب من پیام بدین که براتون برنامه بگم.. تو این مدت روزی دو لیوان حتما حتما جوشنده گل گاو زبون یک مشت بزرگ..سنبل طیب یک مشت کوچیک..ی دونه لیمو عمونی خرد شده..همه رو قبل مصرف بشورید... آب ک جوش اومد کم میکنید شعله رو این ترکیبات 20 دقیقه میذارید بجوشه..اینکارو مرتب مرتب انجام بدین..واجبتر از هر چیزیه.. بعد از اون عصرا شیرسنجد بخورید حتما بعدشم چندین بار باید آسیاب شه شنبلیله تا آرد بشه نرم نرم..اونوقت گیر نمیکنه لای موهاتون
2810