2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679823 بازدید | 28507 پست
سلام.. ساقی جان مشکل شما چیه؟؟؟ نازی جان من گفتم برام از شوش اوردن..شماره ش رو پیدا میکنم برات میفرستم.. بابونه رو دم میکنی بعد حنا رو باش درست میکنی... شیرین جان سیر و پیاز ی بار اونم نیم ساعت فقط...زیادیش ضرر داره شیرین جان عکس از قبلا ندارم ولی خب بگم سفید بود..الان متوسط رو ب پرن اماااااا متاسفانه ب شدت نازکن..اگه ضخیم بودن دیگه درمانو ادامه نمیدادم..چون زیادن ولی نازک و اونجور ک میخام پر نشون نمیدن.. پسرخوب تمام اطبای طب سنت و بوعلی تاییدش کردن برای مو...منتها مث پیاز عنصل سمیه و نباید استشمام یا خورده شه..
ساقی جان ماسکایی مثل حنا..بابونه..خردل..شنبلیله وسیر و پیاز رو تو برنامه ت بذار تا موهات محکم شه.. روزی ی مشت تخم کدو تنبل خام بخور... شنبلیله بعد ناهار یا شامت ی قاشق چایخوری...میتونی همراه با غذا هم بخوری..سبزی خرفه یا پرپین حتما بخور یادت باشه چ شیمیایی چ گیاهی صبوری میخاد..من واقعااااااااااااا صبور بودم و دست نکشیدم تا حالا روم هست روسریمو بدون نگرانی در بیارم داروهای پلی کیستتم مصرف کن..البته اگه اشتباه نکنم با پیازدرمانی ک تو همین نی نی سایت هم درمان شه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ممنون از تاپیک عالیتون من یک مدتی هست حدود 3هفته بعد از حموم اگه موهام باز نذارم که خشک بشه یا سشوار نکشم بوی خیلی بدی میگیره بعد از خشک شدن هم بوش بر طرف میشه در ضمن 10ماههی هست که موهام رو دکلره کردم و فقط قسمت دکلره موهام بو میگره ریشه مو هام اصلا بو نمیده فقط ساقه موها بو میده
2805
سلام دوستان روغن کرچک چه مارکی خوبه؟من هر جا میرم میگن خوراکیشو داریم و نمیشه موضعی مصرف کرد از کجا میتونم موضعیشو تهیه کنم ممنون
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
سلام مریم جون. دوستان اکثرا روغن کرچک مارک کیمیاگر توس و مهربانی رو میگفتن خوبه. من از این مارک ها نتونستم گیر بیارم. سبزکوه گرفتم. بد نبود. از هر مارکی خواستی بگیری بدون اسانس بگیر و غیرخوراکی.
شیرین جان پستای قبلی رو بخونی نوشتم عزیزم برنامه بدون روغن رو یک روز در میون ماسک بذارین تخم شنبلیله رو آسیاب کنید.. عرق و خودشم خوبه ولی تخمش موثرتره انگار نه ارثی کم پشت بودن... مارک سبزکوه خوبه..کیمیاگر..تقدیس..ولی نظر من نوشاد و باریج اسانسه گرونترن ولی واقعا موثرن..من خودم همیشه این مارک رو میگیرم چون دکتر طب سنت ب مامانم گفته بود اگر موضعی ندیدین همون خوراکیم خوبه فقط تصفیه شدس ترانه جان خاهش میکنم یک روز میون بهتره..هروقتم حال نداشتی نزن وسواس بدترین عاملیه ک نمیذاره بهتر شدن موهاتونو ببینید... من نه عکس میگرفتم زیاد..نه زیاد تو آینه نگاه میکردم ک اگه بعد مدتی دیدم تاثیرشو بفهمم
این عکس منه.ریزش من هورمون مردونه ای و استرسی هستش از سال کنکورم موهام شروع به ریختن کردن و دیگه ریزشش متوقف نشد.به نظرت این درمان ها روی منم جواب بده ؟ این ماسک که میگی غیر این چیزای که من میزنمه؟(اب تخم شنبل+اب پیاز) http://s6.picofile.com/file/8202530950/IMAG2386_1.jpg
2810