2777
2789
عنوان

دیگ خوشم نمیاد برم خونه مادرشوهرم

741 بازدید | 39 پست

چن شب پیش رفتم اولش ک رفتیم داخل مادرشوهرم با خواهرش تلفنی صحبت میکرد بهش گفت این خورده گر ها اومدن به لحجه خودش منظور همون مفت خوره😑😑

بعد رفتیم چایی اوردم خودش خورشت و گذاشت منم برنج و. بعد ک غذا خوردیم.. تنهایی ظرف ها رو شستم. 

خواهر شوهرم ک اصلا برا غذا نیومد. اون یکی خواهر شوهرم حاملس و استراحت داره.   .... خلاصه خسته شدم

اخرش بچم خیلی خیلی شوخه و خودم قبول دارم  میخاست بگه به بچم ریدم دهنت اشتباهی اسم منو گفت خیلی ناراحت  شدم اما هیچی نگفتم.. خودشم گفت اشتباهی اسمتو گفتم و خندیدن.... 

بنظرت چ رفتاری داشته باشم باهاشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

من بودم خیلییییی کمتر میرفتم خونشون ینی ی جورایی قطع رابطه میکردم اگرم مجبور میشدم برم سرسنگین میشدم باهاشون 

عاقا ولی چرا ظرفارو تو میشوری؟😕دیگ ی بار بشوری میشه عادت واسشون

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

اخه نمیشه چجوری... خسته شدم انقدر هم بیگاری میکشن

واقعا خیلی بی ادبن یعنی چی آخه اصلا بچه هر چقدر هم شلوغ حق ندارن بهش حرف بد بزنن چه برسه به شما واقعا چقدر بعضی ها بی فکر صحبت میکنن.

حداقل کم تر برو

میشه دعا کنید قرض هامو بدم برم خونه خودم 🥺🥺
2810