2777
2789
عنوان

همسایه های فضوللللل🥲💔

109 بازدید | 9 پست

دوست عزیز اگه یکی تو خونش دعوا هست صداش میاد به شما ربطی نداره اگه همسایتون با پسرش دعوا گرفته به شما ربطی نداره اگه یه آدم غریبه رو میاره خونه به شما ربطی نداره لطفا سرتون تو زندگی خودتون باشه من هروقت با یکی از اعضای خانوادم دعوام‌ میشه همسایه طبقه بالاییمون میاد میشینه تو راه پله ببینه ما به هم جی میگم بسکه فضوله واحد بعِیمون همینطور میاد تو راهرو ببینه ما چی میگیم چرا اینقدر فضول شدن مردم به تو چه آخه اه😑💔

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

وای این خوبه همسایه ما بشه 

واحد روبرویی ما به حدی صدای دعواشون هرروز بالاست پنجره هاشونم باز میزارن بخدا ک‌دیگه دیوونه شدم 

مطمئنم طلاق میگیرن 

اصلا نیاز نیس گوش وایستی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
لابد صداتون بیش از حد معمول بلند بوده همین صدای بلند حریمی ک بینتون بوده رو از بین برده و ب خودشون ا ...

به هر هر حال هرچقدر میخواد بلند باشه اصلا جیغ و داد باشه به اون چه ربطی داره میاد پشت در خونه من وایمیسته به فضولی کردن؟؟صدا هر چقدرم بلند باشه ۱۰ دقیقه بعد میخوبه هیچ صدایی نمیاد اینا فضولن شدید

وای این خوبه همسایه ما بشه واحد روبرویی ما به حدی صدای دعواشون هرروز بالاست پنجره هاشونم باز میزارن ...

تتروخدا فضولی نکنید اصلا کاری بهشون نداشته باشین فردا برای خودتون دردسردمیشه

به هر هر حال هرچقدر میخواد بلند باشه اصلا جیغ و داد باشه به اون چه ربطی داره میاد پشت در خونه من وای ...

همون موقع ک گوش وایمیسن برو تو راه پله بگو بفرمایید داخل دم در بده 🤣

تتروخدا فضولی نکنید اصلا کاری بهشون نداشته باشین فردا برای خودتون دردسردمیشه

عزیزم میگم وسط خونه صداشون میاد 

داشتم ویس می‌‌دا‌‌دم صداشون توویس هست

ن کاریشون ندارم دلم میسوزه واسه بچشون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️