2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680265 بازدید | 28507 پست
بچه ها من یه مشکلی دارم می خوام به ریشه موهام روغن بزنم...حس می کنم نمی تونم همه جارو پوشش بدم..هرچی دست میزنم مو هست و پوست اونجوری معلوم نیست که روی اون بزنم...امروز یه ساعت نشستم کلش رو روغن بزنم...خسته شدم میگم همین که ته موها روغنی بشه کافیه؟؟؟؟ شایدم من وسواسم....کلی روغن زیتون مصرف کردم....ولی پوست سرم با روغن پوشیده نشد....
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی من این دفعه از زرده تخم بلدرچین هم استفادهکردم...خیلی خاصیت داره....فقط زیاد فسقلیه!
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
تخم بلدرچین باعث بهبود رنگ پوست و تقویت مو میشود. به همین دلیل از زرده تخم بلدرچین برای ماسک صورت و مراقبت از مو استفاده می کنند.این تخم دارای ریبوفلاوین وویتامین B2 است و پوست را درخشان و سالم نگه میدارد خواص شگفت انگیز تخم بلدرچین .۱- سرشار از امگا۳(برای تقویت هوش و حافظه) ۲- غنی از آهن / ویتامینهای آ ، ب ، ث / اسیدهای آمینه و میکرو المانها ۳- توصیه شده برای دوران بارداری (برای باهوش شدن جنین) ۴-مناسب برای سنین رشد کودکان ونوجوانان ۵- تنظیم سیکل خواب ۶- افزایش مقاومت بدن ۷- بدون کلسترول ۸- تنظیم سیستم عصبی ، قلبی و گوارشی و درمان بیماری تشنج ۹- به علت کراتن خاصی که در آن ذخیره است در درمان بیماری آسم تاثیر معجزه آسایی دارد. ۱۰- استحکام عضلات و استخوان ها ۱۱- افزایش تمایلات جنسی ۱۲- دفع مواد رادیو اکتیو و فلزات سنگین نظیر سرب و جیوه ومواد زائد سرطان زا از ارگانیسم بدن ۱۳- بدلیل حجم کم تخم بلدرچین و میزان بالای پروتئین آن نسبت به تخم مرغ ، برای ورزشکاران بخصوص بدنسازان توصیه میشود. ۱۴- به دلیل کامل بودن و نداشتن هیچ تاثیر سوئی در شیر خواران به عنوان بهترین مکمل دوران شیردهی استفاده می شود. ۱۵- -تخم بلدر چین حساسیت ایجاد نمی کند ۱۶-ماسک سفیده تخم بلدر چین همراه عسل (برای پوستهای چرب) و زرده با عسل برای( پوستهای خشک) باعث طراوت و شادابی و رفع چین و چروک و لکه های پوست می شود. ***بمب ویتامین تخم بلدرچین به علت نداشتن کلسترول ، قابل مصرف برای تمام افرادی است که مصرف تخم مرغ برایشان منع شده است. تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد.یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخم مرغ معمولی را دارد، ولی نسبت به آن دارای ۵ برابر فسفر، ۵/۷ برابر آهن، ۶ برابر ویتامینB12و وتیامین B1 و ۱۵ برابر ویتامین B2 ریبوفلاوین می باشداز این رو آن را بمب ویتامین می نامند. تخم بلدرچین در کشور ژاپن به دلیل غنای بالای امگا ۳ و فسفر به عنوان بخشی از صبحانه کودکان و دانش آموزان محسوب می شود•
سلام به همه دوستای گلم یاسی جان ساحل جان بالاخره موفق شدید کشف کنید اون دونه های سیاه که کف سرتون پیدا شده بودند چی بود؟ دیروز سر خواهرم رو بررسی می کردم کلی از اون دونه های سیاه روی سرش پیدا شده بود و یه جاهاییش هم به نظرم زبر بود. لطفا اگر چیزی در این خصوص متوجه شدید برای من هم بنویسید. راستی کسی می دونه برای کنترل چربی سر چکار باید کرد؟ خواهرم موهاش خیلی چربه. چی باید استفاده کنه که این چربی متعادل بشه مثلا اگر دو روز حموم نره موهاش نچسبه کف سرش. خیلی ممنون
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
سلام کامرون جون خوبی؟ مرسی که قضیه رو روشن کردی که یا نتیجه نگرفتن . کسایی که ماینوکسیدیل میزدن بمدت طولانی. خیالمونو راحت کردی. من تا حالا شامپو ایوروشه میزدم بنظرتون الان چی بزنم؟ و اینکه بهترین زمانمصرف ریجن دایت چه وقت از روز است. فقط آخر شب نباشه چون اهن میخورم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سلام کامرون جون.نه عزیزم چرا ناراحت شم من کلا جون از 14 سالگی دارم با موهام ور میرمد هنوز کفش پیداست خیلی نا امیدانه به همه چیز نگاه می کنم. کامرون درباره پوست گردو چیزی شنیدی؟
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
بچه ها درخت بامبو یادت نره انشالله تا نوروز 94 همه کسایی که صبر می کنند نتیجه عالی میگیرند این هم انرژی مثبت
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
ستاره جون امیدوار باش عزیزم مطمئن باش اون موهای ریزه هم حتما با مراقبت های خوبت بلند و ضخیم می شن
کامرون جان عزیزم به نظرت بعد از سه هفته درمان گیاهی، جلز و ولز، دون دون های سیاه، زبر شدن و گاهی خارش پوست سر، نشانه رویش موهای جدید می تونه باشه؟