2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680272 بازدید | 28507 پست
من کسی رو نا امید نمی کنم ولی تو اون دوره که من بودم خیلیا بودن که جواب نگرفتن،کسی که می خواد این درمانو شروع کنه باید دیدش کاملا باز باشه،باید علت اصلی ریزش مورو پیدا کرد
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
بچه ها من دو سه روزه دارم برا فرشته ها نامه می نویسم،بعد میسوزونمش،خیلی آرومم می کنه،برا شمام توش دعا می کنم،خدا کنه هممون مشکل موهامون حل شه
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه سلام setareh جون امیدوارم از دستم دلخور نشی عزیزم فقط 3 نفر بودند که نتیجه خوب نگرفتند که مدت زیادی ماینوکسیدیل استفاده کرده بودند و چون این محلول اسید داره و به زیر پوست نفوذ می کنه و درمانی نداره و داروهای هورمونی مصرف کرده بودن که اون هم بدن تا یک مدتی جواب می ده بهتره طبق طبع سرتون از گیاهان و ماسکها استفاده کنید تنوع در همه موارد الزامی هست از ماسک ها تا شوینده ها همیشه سر تون تمیز باشه بهتره بهتر از این هست که مثلا دلتونو خوش کردید به درمان و هر شب بخواهید محلول ضد ریزش یا رویش بزنید در نتیجه شما تنوع را هم رعایت نکردید و بعد از مدتی بدنتون شروع می کنه به واکنش و دفع مواد معمولا هم ترشحات چرب و ریشه ها رو سست می کنه و ...
محلولها و تونیکها ضد ریزش و رویش فقط تجاری هستند و هیچ وقت امیدی به درمان با این محصولات نداشته باشید فقط یک ماه از پیاز قرمز روی شقیقهاتون استفاده کنید و ببینید چه زود موهاتون درمیاند و رشد میکنند
وای کامرون عزیز خیلی خلی مممنوم . میدونی من ریزشم کاملا بر طرف شده. فقط منودم موهای ریخته شده چه طوری دوباره رشد کنند. شما از پیاز واقعا نتیجه گرفتین؟ اگه این طور جواب ده است منم استفاده میکنم.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
گفتم تنوع , واقعن سخت نیست دوباره دوستان گیر دادن فقط به پیاز قرمز , عزیزان باید تنوع بدید برای آب پیاز ماساژ لازم نیست 30دقیقه تا یک ساعت کافیه بمونه و بعد شستشو اگه می خواهید پیاز و با سیر بزنید یک پیاز بزرگ را با یک حبه سیر بریزید توی مخلوط کن یا خورد کن برای من که درآمدن و دارند رشد می کنند خدا رو شکر اینجا خیلی ها نتیجه گرفتن و بخاطر تنوع استفاده از ماسکها و روغن ها بوده اتفاقا اون صفحه ای که کامل در مورد پیاز قرمز گفتم مال چندتا سایت انگلیسی بود و از همش بهتر مال یک مانکن روسی بود که کامل توضیح داده بود همون رو برات گذاشتم و حتی پیاز قرمز توی شامپوش میریخت و 15 روز بعد استفاده می کرد البته نه این که همیشه با این شامپو سرتون رو بشورید من جمعه ها ماسک می زنم طول هفته از روغن ها و آب پیاز قرمز استفاده می کنم
ممنون از توضیحات کانلت کامرون عزیز. من از روغن زیتون و نارگیل استفاده میکنم. قصد داشتم پیاز و شنبلیله رو هم وارد برنامه ام کنم. ولی باید مطمئن میشدم که شدم. ممنون از شما.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
سلام دوستان یاسی جون چطوری؟؟؟بقیه دوستان چطورید؟؟؟تغییر تحولی رخ نداده؟؟؟
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**