2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680249 بازدید | 28507 پست
سلام بچه ها برای ریزش به دلیل هورمونی (همون بالا بودن هورمون مردونه) هم ماسکی چیزی داریم ؟؟؟ آزمایش دادم دکتر میگه هورمون مردونه ت بالاست ... قرص هورمونی داده ولی تا اثر کنه من کچل شدم دنبال یه راهیم سریع قطعش کنه این ریزش بارونی رو ... اینقدر ریزشم زیاده میترسم چیزی روی سرم بذارم موقع شستشو همین دوتا شوید باقی مونده هم بریزه ... وگرنه دلم میخواست کنار درمان شیمیایی درمان گیاهی هم ادامه بدم ...میشه اینجوری؟ یا باید جدا جدا باشن؟ تف به این زندگی که هر روز باید دنبال درمون یه دردت باشی ... واقعا حسودیم میشه به اونایی که بعد از چند هفته نتیجه میگیرن ... منکه نتیجه نگرفتم که هیچ، دارم به سرعت نور به سمت کچلی پیش میرم ... من کلا هیچ وقت از هیچ چیز نتیجه نگرفتم ... همیشه باید برای رسیدن به هر چیزی کلی عز و جز کنم ...التماس کنم ... گریبان چاک بزنم ... به جهنمممممم به درکککککککک چکارتون کنم ؟؟؟ اینقد بریزید تا جونتون دربیاد دیگه چقد غصه تون رو بخورم ... خودتون حالیتون نیس داره چه بلایی سرتون میاد حالا هی بریزید هی بریزید هی بریزید
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شادونه جون خوووووش به حال خواهرت .. اینقد دلم میخواست سرمو میکردم تو بالشت به هیچی فکر نمیکردم و خیالم راحت بود یکی اون بیرون از بالشت دنبال راهکار برای موهای منه ... آخ چقدر دلم دلسوز خواست از تحقیق ... از گشتن ... از فکر کردن ... از سوال کردن ...از همه چی خسته شدم ... دلم میخواست یه مدت یکی دیگه جای من زندگی میکرد و من فقط نفس میکشیدم
ستاره جان پی آر پی اگه روش معجزه گری بود الان مثل توپ صدا میکرد !!! من الان نزدیکه یه ماهه انجام دادم فعلا که هیچچچچچچچچ تغییری نداشتم ! دکتر هم نمیاد بگه آره الکی 900 تومن گرفتم جواب نداده ! میپیچونه دیگه ! میگه طول میکشه اون ویتامینایی که چپوندم زیر پوستت اثر بذاره رو پیاز مو ... دیگه من نمیدونم وقتی ویتامین مستقیم تزریق کردی بغل پیاز مو چه طولی میکشه ؟؟ از زیر پوست تا پیاز مو چقد راهه مگه ؟؟ روانین دکتراااا به خدا ستاره جوننن ... گول نخوریا ... یه جا خوندم پی آر پی هنوز تو مرحله ی تحقیقه و درواقع ماها و پولامون موش آزمایشگاهی شدیم
مطمئنید این دون دونا ریشه مو هست و حساسیت نیس؟؟؟؟ آخه دکتر می گفت هر تغییری توی رویش یا ریزش مو 2-3 ماه می طوله
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
رستگار عزیزم شما اسم به این زیبایی داری ولی ببین چه جمله ای رو نوشتی "من اگه غده ی سرطانی هم بودم ، پیشرفت نمیکردم !!" من نه می خوام نصیحت کنم نه شعار بدم. فقط تجربه ای رو که داشتم برات می نویسم سعی کن به دنیا و پدیده هاش مثبت نگاه کنی حتی اگر اون چیزی رو که می خواستی رو بهت نداده یا خدایی نکرده ازت گرفته به محض تغییر دیدگاهت، همه چیزهای خوب دنیا به سمتت سرازیر می شن. من ایمان دارم چون انجامش دادم. شما یک ماه تغییر نگرش رو در خودت امتحان کن هیچ ضرری نداره. گام اول: نوشتن یک جمله پر از انرژی برای خودت
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
عزیزم تو داری نشونه های مزو تراپی رو میگیا. پی آر پی که خونه اثلا ربطی به ویتامین نداره تخم کدو خامو از آجیل فروشیا بگیر نعنا یا خشک یا تازشو مثل چای دم کن
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
ستاره جان نه همون پی آر پی ـه فقط جدیدا دیدن جواب نداده کنار پلاکتای خونت ویتامینم تزریق میکنن دهن بیمارو ببندن اینقدرم درد دارهههههههههههه
2810