2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680281 بازدید | 28507 پست
ستاره علت ریزش و میزتن ریزش و اینکه کف سرت پیدا بوده و چرب و خشک بودنتو طبعتو درمانتو کاملبگو. لطف میکنی. مکمل و ملولتم بگو. ثواب داره. اگه میتونی عکس از قبلو الانت بزار
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سلام خانوما.موقعی که ماسک زرده تخم مرغ و حنا و قهوه رو میزنم اینقدرر سفت میشه که ریشه موهام درد می گیره .مثل موقعی که موها رو تافت میزنن...یه وقت تاثیر برعکس نداشته باشه
من مشکلات زیادی در زندگی داشتم ولیکن لب های من از آن ها آگاه نبودند و همیشه خنده بر آنها نقش بسته بود. چارلی چاچلین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای عزیز خوبین؟خوشین؟ من موهام چرب و لخت و کم پشته ،تقریبا 7 ماهه دارم از ماسک حنا و مخلفات + خردل و تخم مرغ + تخم شنبلیله + ماسک مهار کننده آوا + تخم مرغ و نخود خام استفاده می کنم خداروشکر رشد موهام خوب شده(فقط ریزشم اونجور که باید قطع نشده) فقط یه سوال دارم من خیلی شنیدم که با حنا پوست گردو قاطی کنید و بزنید میخوام بدونم کسی امتحان کرده؟تاثیرش چیه؟چجوری باید بریزیم توش ممنون میشم راهنمایی کنید
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
من هر روز یدونه قرص ب کمپلکس و یدونه اسید فولیک میخورم به شیر صبحانم یه قاشق جوانه گندم قاطی می کنم میخورم چای سبز میخورم،تخم کدو خام میخورم از صابون مراغه که بوی بد دنبه میده خخخخ استفاده میکنم تو حموم نشسته سرمو میشورم اونم به آرومی ماسکارو میزنم،سشوار و اتومو و ژل و ... ممنوووووووع کردم خلاصه کلی رعایت می کنم ولی ریزش دست از سر موهام برنمیداره نمیدونم مشکلم چیه؟ جالبه رشد موهام خوبه ، هر ماه 2 تا 3 سانت رشد داره اما ریزش کارو خراب می کنه... :(( حس می کنم موهام بد عادت شدن، فقط کافیه یبار بخوام عجله ای برم حموم و ماسکی نزده باشم به موهام، انقد میریـــــــــــزه وحشت می کنم پر رو شدن
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
فرزی جون من هم مشکل شما رو دارم. البته نه کاملا شبیه شما. من با رعایت رژیم غذایی و مصرف مولتی ویتامین ریزشم خیلی خیلی کم شده. خدا رو شکر.
مشکلم اینه که نمیدونم چه طوری موهای ریخته شده رو دوباره برگردونم. از روغن نارگیل و زیتون استفاده کردم ولی جوابی نگرفتم. موندم چی کار کنم.
اب پیاز قرمز رو رو دستم امتحان کردم سوزش نداشت ولی نمیدونم این جواب مبده یا نه.
از بچه ها اگه کسی رویش مجدد داشته ممنون میشم راهکار خودش رو به من هم بگه
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
ارغوان جون شما دکتر تغذیه رفتید؟ میشه بیشتر بگید؟موهاتون چربه؟؟ دقیق میگید چه چیزایی اضافه کردید به تغذیتون؟ خیلی خوبه که ریزش کم شده ، به مرور با رشد موهات جبران میشه
ستاره جان پستتو پاک کن. بچه ها رو ناامید نکن اینهمه ادم جواب گرفتن اینهمه هر روز میان میگنجواب گرفتن حالا یه نفر رو نباید مطرح کرد
منم ریزشک کنترل شده مثلا 72 ساعت یکبار برم حموم با اینکه موهان چربه 50 یا 60 میریزه و در طی روز شاید 5 یا6 تا موهام چربه و لخت . رویش میخوام چه پیشنهادی دارین؟
مرسی عزییییییییییییییییییییزم روزی که اومدم تو این تایپیک آرزوم بود موهام رشد کنه و بلند شه الان به آرزوم رسیدم و موهام خوب بلند میشه ولی ریزش اذیتم می کنه حس می کنم باید یه کاری انجام بدم ولی نمیدونم چیه؟
هر چی میخونم باز عقبم ماشا... دو هفته نبودما ببین چ پیشرفتی کردین همه شماها خوشحالم دوستای گلم ک همتون خرمن گیسو میشین
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
فرزی جان نه. من پیش دکتر نرفتم. اول از همه مصرف چای و شیرینیجات رو کم کردم. هر روز دو لیوان شیر میخورم. مصرف سبزی یا سالاد همراه غذا باید بخورم. میوه هم تو برنامه ام گنجوندم. هر روز یه دونه مولتی ویتامین مینرال می خورم. پیاده روی مرتب و کاهش استرس و عصبانیت . آجیل رو تو برنامه غذایی ام آوردم. هر روز میرم حموم و موهام رو خیلی آروم میشورم با ملایمت. موهام وقتی خیسه شونه نمیکشم. اتوی مو و سشوار رو هم کاملا گذاشتم کنار.
من با رعایت همین نکات ساده تونستم ریزش رو کنترل کنم. به همین سادگی. بدون اینکه برم دکتر.
البته این رو هم اضافه کنم که وقتی میرم حموم با آب ولرم خودم رو میشورم. قبلا با آب گرم این کار رو میکردم. اون قدر گرم که بخار آب همه جا رو میگرفت و جایی رو نمیدیدم.!!!!!!! ولی الان با آب ولرم. نه خیلی گرم نه خیلی سرد. این طوری واسه پوست هم خوبه.
از روغن زیتون هم غافل نشو. با هر وعده غذا که سالاد میخورم توش یه کم روغن زیتون میریزم.
همین نکات رو رعایت کردم. امیدوارم واست مفید باشه.