2777
2789
عنوان

بگید این پسر بنظر شماهم ذاتن خسیسه

111 بازدید | 20 پست

پسری که ۲۹سالشه به هرحال قبل منم با دخترا آشنایی داشته نمیشه گذاشت پای ندونستن ،تا ازش درخواست چیزیو نکنم اصلا خودش هیچ پیشنهادی برای هیچی نمیده ولی وقتی من ازش درخواست می‌کنم هزینه میکنه مثال بخوام بزنم سه بار باهاش رفتم بیرون دوبار اولو با اینکه کلا ساعتی ک میتونه بیاد دیدنم ۷عصر به بعده همش منو میبرد کافه ی رفیقش که بستنیو نسکافه اینا داشت هیچم نمیگف شامی چیزی منم بعد از دوبارقرار گفتم ما مناسب هم نیستیم گفت چرا گفتم تو یبار در هفته میای هیچ ارزشی نمیدی دیگ پسری ک یبار در هفته رو نمیتونه، از پس زندگیم برنمیاد گف نمیدونستمو فلان این سری اومد یه عالمه خوراکی خرید با یه شاخه گل ولی  رفتیم کافه سنتی که هم قلیون و غذا داره ،قلیون و سرویس گرف  دیدم تا حرف شام نمیزنم اصلا هیچی نمیگ راجبش بعد ک گفتم خودم گرف این چیزا رو من بخوام بیان کنم حس می‌کنم واقعا زشته خود طرف باید شعورش برسه دیگ🥲نیتشم مثلا ازدواجیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طرف خودش بخواد میگه بریم شام چه اصراری دارین تو این گرونی واسه طرف خرج بتراشی مگه شوهرته؟؟

خب عزیزم من مگ اصرار کردم بهش بیا بامن آشنا شو 😂خودش میاد بعد طرف من فقط یک بار در هفته میاد بنظرم چیز غیرمعقولی نیس خواسته من 

اول از همه طرز رفتارش با دیگرانباشما میتونه نفش بازی کنهولی با آدمهای اطرافش که نه

دیروز یکی داشت اسفند دود می‌کرد من خودم آدم خیلی احساسی ای هستم این نگفته خودم میخواستم اینکارو کنم ولی زودتر برگشت بهم گف تو پول نقد داری!!!! من دیگ خودم دادم ولی ازاین حرکتش بدم اومد کار خیرم می‌خواد بکنه رومن حساب میکنه😂