2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680298 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Amla oil 30 دقیقه قبل حموم هم خیلی مو رو زخیم و مشکی می کنه (برند مرحبا آملای ساده ش خیلی خوبه)
چایی سبز خاصیت آنتی اکسیدان داره ؛ جلوی نازک شدن مو رو می گیره و مو رو به رشد تحریک می کنه

اینا رو تو صفحه اول نوشته به اضافه اینکه من املا مارک تقدیس گرفتم روش نوشته کمک به رشد موها

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
نسیم
+1

1392/12/12 3:07 ق.ظ

سیده بانو جونم ...حنا و سدر موهارو خیلی نرم می کنه ...چند بار یزنید...البته اگه ریزش دارید مواظب موادش باشید که داخل موهاتون گیر نکنه و ریزشتون بیشتر نشه...عزیزم به نظر من به جای سرم کریستال از روغن نارگیل یا کرچک ...ببینید کدوم به موهاتون میسازه استفاده کنید
.......................................................
نسیم جون حنا زدم ... به نسبت قبل الحمدلله موهام نرم تر شدن ولی مامانم میگه سدر گیر میکنه توموها شستنش میگه خیلی خیلی سخته
بعدشم میگه چندین سال پیش وقتی من کوچیک بودم از مکه روغن نارگیل میخره ، هم خواهرم هم زن عموم میزنن به موهاشون و موهاشون ریزش پیدا میکنه
برای همین من از این دوتا میترسم ولی امروز ممکنه برم عطاری روغن کرچک رو بخرم .
██████ کیا میخوان روی ایمان و معرفتمون کار کنیم؟ ██████ بیاین همسفر راه بندگی باشیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1063114&PageNumber=1

آیلین نی نی

1392/12/12 7:36 ق.ظ

سیده بانو جون این درد ریشه ای که میگی رو قبلا هم داشتی یا جدیدا اینطوری شدی؟
شیدا جون میگفت حنا در بعضی ها درد ریشه میاره..منم حنا زیاد زدم یه مدتی
ممکنه از اون باشه.
.........................................................
نه گلم . قبلا مگر اینکه موهام رو تو گیره محکم میبستم که اون درد به خاطر کشیدن زیاد مو بوده . ولی احتمالا از حنا بوده
چون پشت سرم و جلوی سرم یه نقاطی ریشه موهام درد داشت الان الحمدلله خوب شده
ان شاءالله که دوباره پیش نیاد
██████ کیا میخوان روی ایمان و معرفتمون کار کنیم؟ ██████ بیاین همسفر راه بندگی باشیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1063114&PageNumber=1
کمرون جون ممنون عزیزم . ولی الحمدلله دردشون ساکت شد .
اینایی که گفتی رو باید عطاری بگیرم ؟؟؟؟
ریتون جون مگه عطاری ها روغن فندق نمیفروشن ؟؟؟
ربرای رشد ابرو وقتی فندق رو لهش کردی یه روغنی پس میده همون رو بزنی به ابرو خوبه ولی برای مو که حجم روغن باید زیاد باشه رو نمیدونم من
سیده بانو ...سدر مو و بدن رو خیلی نرم می کنه ...می تونید عزیزم عصارش رو بریزید (از صافی رد کنید) داخل مخلفات حناتون

ستاره جونم ...خانومی مرسی از لطفت ...انشا..هر چه زودتر عزیزم موهاتون مثل قبل می شه
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
واقعا فاطی جون...من نمی دونستم پس سیده بانو ببخشید من اشتباه راهنمایی کردم .....اخه مادربزرگم ..خدا رحمتش کنه ....همیشه حنا با سدر می زدند موهاشون خیلی بلند و نسبت به سنشون پر بود ..برای همین فک کردم سدر خوبه
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
پودر برگ سدر را تهیه نموده و یک قاشق را با مقداری آب ولرم مخلوط کنید پس از نیم ساعت بعد از اینکه موهای خود را با شامپو دلخواه شستید این ترکیب را روی سر ریخته و به مدت 10 دقیقه آرام ماساژ دهید سپس سر خود را بشویید(بدون شامپو).اگر موهایتان خشک است میتوانید 2 قطره روغن زیتون و اگر سرتان شوره دارد میتوانید دو قطره سرکه سفید به این محلول اضافه کنید.

بعضیا با سدر مشکل دارند برای همه اینطور نیست در ضمن باعث سستی ریشه نمیشه و بیشتر مربوط به طبع سر هست
مخصوصا برای کسایی که موی چرب دارند یا سر شون داغه خیلی هم مفیده و روغن چوب سدر هم رویش میاره