2777
2789
شیرینی نوشابه بستنی نون برنج سیب زمینی اینا رو حذف مردم ناهار ۱۰۰ گرم پروتئین شام ۱۰۰ گرم پروتئین هم ...

من سیر نمیشم با اینا تازه سردردمیگیرم بی حال میشم

شما چجوری تحمل کردی؟

وزن کم کردن خیلی سخته. نگه داشتنش افتضاح. من به بدبختی کم میکنم. مثلا ماهی یک کیلو. نمیدونم چرا تا و ...

خوش به حالتون  

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر دو رو رفتم از سایز ۵۰ شدم ۳۸ بدنسازی صبحها دو ساعت پیاده روی شبا ۸ کیلومتر

غذاتون چی تغییر ندادین برنامشو حذف نکردین وعده 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده

سیب زمینی ی دونه هویج و‌کدو هر کدوم یه کیلو با دارچین نمک فلفل زعفرون زنجبیل زیره و سبوس برنج اب پز کردم اخر سر پودر شوید و جعفری و اب لیمو هم تازه زدم . از دیشب شروع کردم به امید خدا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بیاین تایپک بامداد خمار  اونجا بچها خیییلی وزن کم کردن  من خودم چند وقته توداین تایپک با ...

میشه اینجا تگش کنی بی زحمت

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
میشه اینجا تگش کنی بی زحمت

تگتون کردم بیایید تو تایپک

تگتون کردم بیایید تو تایپک

مچکرم

2810