2777
2789
رو بدن من جواب داد

خیلی طاقت داشتی دختر دمت گرم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیرینی نوشابه بستنی نون برنج سیب زمینی اینا رو حذف مردم ناهار ۱۰۰ گرم پروتئین شام ۱۰۰ گرم پروتئین هم ...

کالری شماری میکردی؟روزی چنتا؟

من نون نخورم میمیرم روزی دوتا کف دست و میخورم بقیه چیزایی ک نوشتی و منم حذف کردم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
صبح ۲ ساعت بدن سازی شب ۸ کیلومتر پیاده روی بعد تو ۱۶ ماه کم کردی😐🙄  با این فعالیتت حداکثر ۳ ...

بله ۱۶ ماه

نه عزیزم نمیشه که

ماه های اخر ۲-۳ کیلو کم میشد از ۱۰۰ شدم ۵۴ الان ۵۹

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
شیرینی نوشابه بستنی نون برنج سیب زمینی اینا رو حذف مردم ناهار ۱۰۰ گرم پروتئین شام ۱۰۰ گرم پروتئین هم ...

میشه بگی دقیقا منظورت از پروتئین چیه؟چی میخوردی

این شکم همه از برنج و شیرینی جاته لامصب 

دقیقا خیلیم زشته😭

چند کیلو بودی توی چند وقت؟

بیاین تایپک بامداد خمار 

اونجا بچها خیییلی وزن کم کردن 

من خودم چند وقته توداین تایپک با بچها وزن کم کردم 

وزن کم کردن خیلی سخته. نگه داشتنش افتضاح. من به بدبختی کم میکنم. مثلا ماهی یک کیلو. نمیدونم چرا تا ول میکنم ماهی دو کیلو چاق میشم. مثلا رعایتم میکنم

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810