2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
راستی درسا خیلی تو خواب غلط میزنه تقریبا صورتش رو میچسبونه به بالش یا لحاف بعضی وقتها میترسم خفه شه اما میبینم دوست داره اونطوری بخوابه گاهی هم دمر میخوابه ------------ نی نی های شما چطورن این طور خوابیدن طبیعیه یا ؟ میشه اصلاح کرد روش خوابیدنش رو ؟
سلام دوستان
لطفا در مورد تجربیات شیر دهی در طی شب بگید.
بردیا خیلی تند تند بیدار میشه
می دونم که گرسنه نیست و فقط برای مک زدن بیدار میشه.
مثلا اگر 11 بخوابه 2 بعد 3 بعد 4 همینطور ساعتی یه بار بیدار میشه.
نمی دونم از گرماست یا چیز دیگه
البته من گرم نمی گیرمش
....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسا الان سه شبه جای دندونهای بالاش متورم شده و دردناکه شبها تا ساعت 2 با اینکه خوابش میاد نمیتونه بخوابه و ناله میکنه وقتی با ماساژور میمالم جاشونو که آروم بشه انگاری بدتر میشه و گریه میکنه ------ نمیدونم چیکار کنم
5 شنبه درسا رو بردم دکتر وزنش کرد یعنی تو این یک ماه اصلا وزن نگرفته 7800 گرم هستش --------- براش آمپول د3 داد هر 3 ماه نصفش رو بزنیم شربت مینادکس هم داد چون یک ماهه که درسا قطره های ویتامینش رو نمیخوره ------ اشتهاش خیلی کم شده
آریانوش سرماخورده دکتر بهش دارو داد به مدت 5 روز استفاده کنه بعد گفت موز نده بهش تا سرماخوردگیش خوب بشه.دوستم رو دیدم گفت دکتر بچه اش همینو گفته که موز در سرماخوردگی کوچولوها خوب نیست و مریضیشونو تشدید میکنه.اینم تجربه من ....موقعه ایی که سرماخورده هستن موز ندین بهشون.
مامانا ی گل من چند روز پیش یه شیر دوش برقی مدولا گرفتم ولی کاملا بر خلاف انتظارم هست.من با دستم تو 5 دقیقه وقتی شیر دارم حدود 150 سی سی شیر می دوشیدم ولی الن با شیر دوش و همون شرایط تو 20 دقیقه به زور 120 سی سی .
نمیدونم من بلد نیست یا شیر دوش همینطوریه.میشه بهم بگید برا شما هم همینطوره؟ کار خاصی باید بکنم تا سرعتش زیاد بشه؟
نگار جون شما که به این راحتی و تو این زمان کم این مقدار خوب رو میدوشیدی برای چی شیردوش خریدی؟ من مدولا دستی گرفتم چون با دست بلد نبودم بدوشم یک طوریم میشد -------- با دستی تو 20 دقیقه به زور 100 سی سی میشد دیگه گذاشتمش کنار شاید بخوام دوباره ازش استفاده کنم شیرم خیلی کم شده
نگار جون و الهه جون. من شیر دوش برقی ناک دارم اگه سینه م پر باشه تو نیم ساعت 250 سی سی میدوشم باهاش. من خودم نگار جون با دست خیلی کم میتونم بدوشم. کا با شیر دوشم راحته تو هر وعده 150 سی سی به ویانا شیر میدن ولی میگن اگه بیشتر هم بدن میخوره!
بچه ها درسا خیلی بد خوابه چیکار کنم ------- حدود ساعت 10 و نیم تا 11 خوابش میاد میخوابه بعد از حداکثر 10 دقیقه بیدار میشه و تا ساعت 2 بیداره حتی اگه نخوابونمش بخوام با ما بخوابه بازم میخواد یکی دو ساعت بازی کنه بعد بخوابه ----- میخوابه ها میذارمش تو تختش سریع بیدار میشه و یا میخنده یا گریه میکنه و دیگه تو تختش نمیمونه - -------- کمک من و همسرم دچار مشکل شدیم همش میخواد بین من و شوهرم بخوابه
2810