2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
راحیل جان دختر من با همون لثه هاش هم منو گاز میگرفت!! منم هر وقت گاز میگرفت دیگه بهش شیر نمیدادم و میگذاشتمش زمین . واسه همین دیگه اینکار و نمیکنه. فقط وقتی میخواست دندون دربیاره اونم یه بار فقط ....... هرچند من نمیدونستم داره دندون در میاره و بازم گذاشتمش زمین و طفلکی خیلی بهش برخورد و ناراحت شد .. دلم خیلی واسش سوخت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مام جونم شما لطف داری!

در مورد گاز گرفتن بچه ها تجربه ی من اینه که اصلا وابدا به روش نمیارم.انگار نه انگار......خیلی دردنا که ...ولی میدونم با کوچکترین عکس العمل تبدیل به یک بازی میشه ودوست داره تکرار کنه........من اینجوری موفق بودم وجز دو سه بار دیگه گاز نگرفته.
فَإنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا، إنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا
به یقین با هر سختی، آسانی هست. آری مسلّماً با هر سختی، آسانی هست.سوره‌ی شرح، آیه‌ی 5 و 6
من 4 پنج ساعت سر جمع نه بیشتر .. اگه وقتهایی رو که میبرمش بیرون رو هم حساب کنین میشه 9 ساعت یا بیشتز که با هم وقت میگذرونیم دیگه بقیش یا خوابیم یا خودم کار دارم . بچه هم زیاد به پرو پام نمی پیچه ... وقتایی که داره بازی میکنه تنهایی منم میرم تشویقش میکنم .. اونم خوشش میاد بازم بیشتر سعی میکنه با اسباب بازیهاش بازی کنه تا من توجهم بهش جلب بشه
من از مقابل کار بد و ممنوع بی تفاوت نمیگذرم .. و تا متوجه نشه دست بر نمیدارم . دعوا هم نکردم تا بحالا بسته به شرایط انجام کارش رفتارم متفاوت میشه .. تا حالا هم خوب بوده روشم .. ببینیم نتیجه اش چی میشه حالا ..
من تا الان وقت نگرفتم ولی می دونم زیاده . در مورد گاز گرفتن معمولا بچه اون اوایل موقع دندون در اوردن این کار رو می کنند و کم کم از سرشون می افته . منم معمولا این وقتا به امیررضا شیر نمی دادم اون هم یه مدت تکرار می کرد منم نا امید نمی شدم تا بالاخره ترکش کرد
مهشاد جان ویانا وقتی بیداره من تقریبا باهاشم
یا دارم باهاش بازی میکنم
یا مراقبم یه وقت دست به چیز خطرناکی نزنه یا نخوره جچیزی
فقط وقتی خوابه کار میکنم
خوب به بعضی کارامم مثل قبل نمیرسم
سونیا پست ها: 20 | عضویت: 9/8/1389 1389/10/25 9:39 ب.ظ بچه ها اگه میشه راجع به تختهای نوزاد نوجوانی که خریدید توضیح بدید . ایا ازش راضی هستید ؟ نینی رو از کی تو تختش خوابوندید ؟ مشکلی نداشتید ؟
سونیا جون من هنوز دارم از تخت پارک برای اوستا استفاده میکنم . چون خیلی تکون میخوره فعلا جایی سیف تر ازین تخت خودش پیدا نکردم . ایشاله سال دیگه خودش رو میبرم که با سلیقه خودش انتخاب کنه .
من تخت نوزاد نوجوان گرفتم ناراضی نیستم اما به نظرم گزینه ضروری نیست تخت من که وقتی اسباب کشی کردیم 4 ماه کامل اصلا وصل نشد و خوب می تونم قضاوت کنم که بود یا نبودش چه تفاوتی داره اگر جا دارید گزینه خوبیه چون یک عالم کشو داره که خرده ریزهای تمام نشدنی نی نی توش جا میشه و هر وقت هم لباس نی نی شستید می ریزید توش اما تا یکسالگی کاربرد دیگه ای برا من نداشت نه جرئت می کردم بچه رو تو جای تعویضش بزارم نه دلم میومد توش بخوابونمش .از یکسالگی دارم شیها توش می خوابونمش خیلی تدریجی البته و الان خیلی دوستش داره خوشبختانه
امید دارم، پس هستم
در مورد گاز گرفتم من جدی برخورد کردم یعنی سریع شیز دادن رو قطع می کردم و می گفتم مامان دردش گرفته راستش بهم بگن یک بار دیگه زایمان کن می کنم ولی زخم سینه واقعا توانشو ندارم و خدارو شکر هم 3- 4 بار بیشتر نکرار نشد
امید دارم، پس هستم