2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونیا جون
من کرم کیو وی کیدز استفاده میکنم.مخصوص پوستهای خشک کودکان هست.
http://www.mims.co.id/PIC/Malaysia/QV%20Kids%20Moisturising%20cream_49395.gif
اینم عکسشه.ببین تقلبی نباشه.قیمتش هم بالای 10 تومن هست.ولی بینظیره ومن خیلی ازش راضیم.
فَإنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا، إنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا
به یقین با هر سختی، آسانی هست. آری مسلّماً با هر سختی، آسانی هست.سوره‌ی شرح، آیه‌ی 5 و 6
بچه ها کسی جواب منو نمیده ؟ من هر روغنی به بدن بچه میزنم بازم بدنش خشکه .. عین آب که رو خاک میریزی به خورد بدنش میره و تمام میشه.... شما تجربیاتتون رو درباره روغن بچه هم بگید به ما .... مرسی
سونیا جون
زری جون و مامان تیدا پیشنهادهای خوبی دادند من به شخصه استفاده نکردم اما خیلی تعریف این محصولو شنیدم .من ماههای اول که دخترم پوستش خیلی خشک بود از استلاتوپیا ماستلا استفاده م کردم که فوق العاده بود الانم تقریبا از چیزی استفاده نمی کنم گهگاهی همون رو می زنم
امید دارم، پس هستم
زری جون میدونی که من عاشق این دو تا بچه توام

مهشاد جون منم این بازی من من رو با تارا می کنم معمولا وقتی میخواد جای غیر مجازی بره یک چیزی رو برمیدارم و می گم این منه اونم میگه منه...... و قشنگ با هم گفتمان می کنیم!!
اتل متل موش و گربه هم بازی می کنیم
اونو میزارم تو تخت کوسن ها و عروسکهاشو پرت می کنه پایین من از پایین می اندارم بالا و غش میره از خنده
عاشق این شدهکه عکس کتاب نشونم بده و بگه :این چیه؟ اینو اصلا توصیه نمی کنم چون گاهی یک ساعت سر کارم!!
امید دارم، پس هستم
من از بیماری اخیر دخترم چند تا تجربه پیدا کردم که منتقلشون می کنم

اول اینکه به محض اینکه احساس کردید بچتون مثل همیشه نیست و مثلا یک کم داغه شروع کنید پماد سوختگی به پاش زدن چون تبه زود خوب میشه و سوختگیه دیر!!!
امید دارم، پس هستم
فکر کنم کل پماد سوختگیهای مادرکر و ماستلا و ................ رو باید گذاشت دم کوزه برید یک دونه پماد سوختگی شرکت مینو بگیرید (روغن ماهی) تفاوت زمین تا آسمان است .ممنون از لیلا جون خودمون بابت این توصیه اش
امید دارم، پس هستم
مام جون چشم من هم اگه چیزی به ذهنم رسید مینویسم.البته دختر من 1 ماه از نی نی های شماها کوچیکتره.فعلا در مورد کرم بگم که پای آیسا هم اگزما داشت و من ماستلا میزدم dermo pediatrie.اما به شدت پاش میسوخت.من و باباش هم که به دستمون میزدیم همینطور بود.تا همین QV رو گرفتیم و هم خیلی سریع پاش خوب شد هم سوزش نداشت اصلا.البته 2 مدل داره یکی QV balm و یکی QV cream که دکتر گفت cream رو بگیریم و balm مال پوست خیلی خشکه.
حالا یه سوال.ایشالاه هیچکدومتون تجربه نکرده باشین و نکنین ولی اطلاعاتشو داشته باشین.آیسا چند روزیه که گاز گرفتن سینه براش شده بازی تا من دماغشو بگیرم و هر هر بخنده بهم.اما همش کلی درد دارم و خون میاد و جتی جای یه دندونش شکاف خورده.بعضی ها میگن وقتی گاز گرفت یه نشگون کوچولوش بگیر بعضی میگن محکم بزن رو دستش.اما نمیدونم عواقب این کارا چیه.ممنون میشم راهنماییم کنین.