2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
من خیلی وقته به اینجا سر نمیزدم.خیلی عالی بود واما...
منم وقتی حسنا میخورد زمین و گریه میکرد میزدم زمینو میگفتم آخ چرا دخترمو اوف کردی .اینکار ادامه داشت تایبار که با داداشش بازی میکرد چونه اش خورد به پیشونیه پسرم.جفتشون دردشون اومد وگریههههههههه.حسنا تا بلند شد محکم زد به پسرم و گفت آخخخخخخخخخخخخخخ.تازه انتظار داشت منم داداشی رو دعوا کنم .برا همین دیگه اینکارو نمیکنم.بجاش میبوسمش یا با چیزی سرشو گرم میکنم.
فَإنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا، إنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا
به یقین با هر سختی، آسانی هست. آری مسلّماً با هر سختی، آسانی هست.سوره‌ی شرح، آیه‌ی 5 و 6

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اگه زیاد موضوع جدی نباشه فوری میخندم اونم اگه زیاد چیزی نباشه میخنده و خودش پامیشه ولی اگه بدجور باشه زمینو زمانو بهم میدوزه و همه رو هم خوب نگاه میکنه مطمئن بشه که همه باهاش همدردی کرده باشن ولی منم ده نکردم زمینو هیچوقت از همینجا یاد میگیرن کم کم بچه ها رو بزنن بعضی از مامانها هم دوست دارن میگن بچمون بجای اینکه بخوره بزنه ولی من راستش دوست ندارم سعی کردم ناز کردنه بچه های دیگه رو بهش یاد بدم یا وقتیکه چیزیش میشه نازش میکنم میگم نازییی نازییی
منم با بیدار شدنه سوژین مشکل دارم ولی البته الان دو سه شبه خودش بیدار میشه میگه آپ آپ یه آبی هم میخوره که نگوووو بعد هم میخوابه تا دمه صبح فک کنم قبلا هم تشنه اش میشد و من نمفهمیدم الان دیگه شب تا صبح رو میخوابه ولی از حدودای 8 تا ده یا ده و نیم که بیدار بشه دیگه همش به من وصله نمیدونم باید چیکار کنم یا مشکلش چیه که انقدر بد میخوابه
من هم وقتی خیلی موضوع جدی باشه اینکار رو میکنم ولی همیشه به بچه هام ناز کردن رو یاد میدم هرموقع دارن با هم بازی میکنن حتی دعوا هم نمیکنن همش بهشون میگم همدیگر رو ناز کنن خیلی هم خوب یاد گرفتن دیروز عرشیا نشسته بود بازی میکرد دیدم شارینا رفت طرفش سرشو دست میکشید میگفت دادی ( یعنی نازی ) بعد هم صورت عرشیا رو بوسید من این ناز کردن دیگران رو حتی ماررو خیلی بهشون یاد میدم
مرسیییییییییی مامانای آبانییییییی از تایپیک کاربردیتون ........... پسر من نه ماهشه و خیلی از تجربیاتتون استفاده میکنم ........ منم یه کاری که برای غذای پارسا انجام میدم که البته مامان شوشو یادم داده اینه که یه کیسه به ابعاد 10در10 با پارچه تترون درست کردم و دورشو از قسمت بالا نخ انداختم و روزایی که نهار قورمه سبزی و خورش قیمه داریم توی اون کیسه پلو میریزم و درشو با نخش میبندم و میذارم توی دیگ خورش و بعد از دو سه ساعت که همه مواد مغذی رو به خودش جذب کرد درش میارم که خیلی هم خوشمزه میشه و با ماست میدم به پارسا به عنوان وعده نهارش و خیلی هم دوست دارههههههه......
شرکت آتین ابر آریا اولین تولید کننده تشک آنتی باکتریال با خاصیت ضد زخم بستر
فکر می کنم الان مشکل عمده بچه های کلوپ بدغذایی بچه هاست دکتر دختر من معتقده که هر چیزی رو که بچه دوست داره بهش بدین و هیچ اجباری نباشه .من خودم اعتقاد دارم باید ذائقه بچه رو از الان ساخت و به هر چیزی عادتش داد روش خودمو خیلی امتحان کردم خیلی جواب نداد الان مدتیه توصیه دکتر رو عمل می کنم خیلی بهتر شده اگه موافق باشید چیزهایی رو که نی نی تون واقعا با اشتها میخوره بنویسید شاید نی نی ها دیگه هم دوست داشته باشن
امید دارم، پس هستم
در مورد قطره خوردن من به ساینا پای آهنگ مورد علاقه اش سوسن خانوم می دم کامل می خوره. برای غذا دادن هم با مام جون موافقم هر چی رو دوس داره باید بیشتر بهشون بدیم. ساینا با دست دوست داره بخوره ناچارا بهش با دست می دم حتی تو مهمونیا.
What is normal? Depends what you want to do

برای جوانه که الهام جون پرسیده بودن .من خودم تازه شروع کردم گر چه خیلی وقته مجازه براشون اما جایی خونده بودم که چون تو آب می مونند احتمال آلودگیشون زیاده برای همین ترجیح دادم دیرتر شروع کنم و جوانه ها رو هم خودم درست می کنم من فعلا گندم و عدس و ماش رو درست کردم و آخر پخت غذا در حد یکی دو قل زدن اضافه می کنم هنوز خام ندادم
امید دارم، پس هستم
این لینک مفید بود http://www.aftab.ir/articles/view/health_therapy/nutrition_health/c13c1272450438_edible_sprouts_p1.php/%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DA%A9%D9%85%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C
امید دارم، پس هستم
ویانا پاستا با اشکال و رنگ های مختلف و ماست و میوه رو تقریبن در هر حالتی میخوره. ماکارونی چه به صورت پخته ساده باشه چه مخلوط با گوشت و سبزیچات. میذارم جلوش تو ظرفش و دونه دونه برمیداره و میخوره. کو کو سیب زمینی و کوکو سبزی رو هم خیلی دوست داره.
غذای دیگه ای که ویانا تقریبن در هر شرایطی میخوره مخلوط ماهیچه با پلو و شوید و کره هست.
در مورد غذاهایی که نمیتونه خودش با دست بخوره مثل پلو قاطی یا ماست من همیشه یه ظر ف غذا با قاشق و کمی غذا توش جلوی ویانا میذارم وقتی مشغول تلاش برای با قاشق خوردن اون غذاست در این فاصله غذاشو میذارم تو دهنش با قاشقی که تو دست خودمه.
امیررضا غذاهایی کته ای رو بیشتر دوست داره منم بیشتر غذاهای خودمون رو بهش می دم ولی وقتایی که هم براشدرست می نم بیشتر بصورت کته ای درست می کنم اینطوری مواد مفیدش هم بهتر می منه به غذا از باقالای پلو گرفته تا چلو گوشت . ضمنا امیررضا مرغ اب پز یا با رب انار رو خیلی دوست داره ولی با رب گوجه رو کمتر به خاطر همین یه وقتایی یه مدل خاص ته چین مرغ با رب انار براش درست می کنم. الان سرما خورده و دارو رو بزور می خور بنابراین معمولا یا با شیرموز یا شیر عسل یا با اب پرتقال قاطی می کنم و بهش می دم