2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
ماهی علاوه بر آنکه یک منبع غذایى سرشار از ید و فسفر است حاوی جیوه هم هست. جیوه در مقایسه با ید و فسفر که از ترکیبات مورد نیاز بدن هستند، از عناصر سنگینى است که براى بدن مضربوده و جزو مواد سمى به شمار مى‌آیند. بنا براین کارشناسان توصیه میکنند غذاهاى دریایی اگر چه سرشار از پروتئین‌اند، چربى اشباع شده کمتری دارند و از مواد مغذی بسیاری برخوردارند اما برای اطمینان بهتر است بیشتر از دو تا سه بار در هفته مصرف نشوند. به جای مصرف یک نوع ماهی هم بهتر است از انواع مختلف ماهی و غذاهای دریایی استفاده کنند.میزان جیوه موجود در انواع ماهی با یکدیگر متفاوت است. مثلأ برخی از انواع ماهی تن جیوه بیشتری دارند. در نتیجه به جای اینکه مفید باشند برای سلامتى مضراند. ماهی‌هایی که حاوی مقادیر بالایی جیوه هستند، عبارتند از: کوسه‌ماهی، مارلین، اره‌ماهی، نیزه‌ماهی، ماهی‌های درخشان، ماهی روغنی اروپای شمالی، و ماهی نارنجی دریایی. تقریباً در تمام ماهی‌ها مقدار بسیار کمی جیوه وجود دارد، ولی برای بیشتر افراد جامعه، در رابطه با مصرف ماهی و دریافت جیوه، مشکلی وجود ندارد
امید دارم، پس هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مام عزیز تاپیکت عالیههههه من خیلی استفاده می کنم

یه تجربه : وقتی رادین با چیزی برخورد میکنه مثل میز یا دست و پاش به چیزی میخوره که دردش میاد اون وسیله رو تنبیه نمی کنم نمی گم چه میز بدی چرا رادین و زدی با دست نمی زنم رو میز می گم عیب نداره مامانی نفهمید اشکال نداره شما حواست نبود ببخشیدش ! این باعث میشه بچه خشن نشه!
سلام مامانای ناز ازتون ممنونم که جواب دادین خیلی کمکم کرد با اجازتون منم یه تجربه کوچولو از دخترمو میگم شاید به درد کسی خورد نی نی من شبا تا صبح 100 بار بیدار میشد چون تو تختش راحت نبود نمیتونست بچرخه و دمر بخوابه از وقتی تختشو جمع کردیم و رو زمین میخوابه تا صبح اصلا بیدار نمیشه قبلا تا صبح 3 تا شیشه شیر خشک میخورد العان تا صبح میخوابه شیر اصلا نمیخوره میگم راحت بودن جای نی نی ها رو خوابشون تاثیر داره
منم دعوا میکنم میگم اه اه اه الان دیگه وقتی میوفتن یا میخورن به جایی خودشون اونجا رو میزنن و میگن اه اه اه حتی وقتی یکیشون میوفته زود اونیکی میاد زمین رو یا میز رو میزنه من فکر میکنم اینجوری بچه حس میکنه که پدر یا مادرش پشتیبانشن و احساس امنیت میکنه حالا اگه اشتباه هستش به منم بگید
در مورد دعوا کردن منم مثل توتو جون این کارو نمیکردم یک بار تو مهمونی بچه خورد زمین و آروم هم نمی شد ناغافل زمینو زدم درجا اروم شد! منم دیگه وقت بچه خیلی بی تاب باشه میکنم نمیدونم درسته یا نه؟
امید دارم، پس هستم
مرسی از همه که به اینجا دوباره رونق دادن. منم وقتی ویانا زمین میخوره یا به چیزی اول طرفش نمیرم و از دور اسیب وارد اومده رو بررسی میکنم اگه چیز مهمی نباشه سرم رو به کارم گرم میکنم. ویانا خودش بلند میشه و به کارش ادامه میده. اگر حس کنم بچه اذیت شده یا گریه ادامه دار داشته باشه بغلش میکنم و میبرمش سمت چیزایی که دوست داره مثل چیزایی که رو یخچال چسبوندیم یا زنگوله کوچیکی که از سقف اویزوونه و روست داره صداشو در بیاره.