2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
ضمنا عاشق ماکارونی و کوکوئه . نتیجه اینکه داخل ماکارونیش همه نوع مواد می ریزم حتی ماهی . البته ماهی هم خوب می خوره. عسل برا بچه ها خیلی مفیده منم به این پاستوریزه ها خیلی اعتماد ندارمم چون من و همسرم یه بار خوردیم با اینکه تاریخش نگذشته بود ولی هردمون حالمون بد شد نتیجتا از عسل های طبیعی می گیرم امیررضا اوایل خیلی خوشش نیومد الان بهتره . قبلا خامه و عسل اصلا نمی خورد الان کاملا با هم مخلوطشون می کنم و هم می زنم خوب میخوره نسبتا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد دعوا کردن زمین و یا میز... من هیچ وقت این کار رو نمیکنم. ولی مادرشوهرم و بابای خودم گاهی این کار رو می کنند. من بغلش میکنم و حواسشو به یک چیز دیگه جلب می کنم.
عمر دو بایست در این روزگار
راستی امیررضا از پنیر گردویی هم خیلی خوشش میاد.منم تا الان بهش شکلات ندادم مگر اینکه خودش یواشکی ورداشته یا علی رغم مخالفت من بعضی وقتا دیگران بهش شکلات دادند. ضمنا سعی کنید نی نی ها رو خیلی عادت ندین که با می می یا شیشه شیر بخوابند چون برای از شیر گرفتنشون خیلی به مشکل می خورین و همچنین بعد اون برای خوابوندنشون . تجربه ای که من تو بعضی از مامانا دارم می بینم خودم هنوز خیلی نا موفقم که همیشه با می می نباشه ولی خوب تلاشم رو می کنم که عادتش بدم روی پا یا تو بغل بخوابونمش
رادین ماکارونی و کلن غذایی که بتونه خودش با دست بذاره توی دهنش رو دوست داره. بستنی و موز رو هم خوب میخوره. پنیر هم دوست داره (هم خامه ای و هم معمولی) و خالی میخوره. شکلات هم خیلی دوست داره ولی من بهش نمیدم! عاشق ماسته و با کمک ماست میشه از هر غذایی چند قاشقی توی دهنش ریخت.
تازگی به ویفر هم علاقه پیدا کرده خوب میخوره

هر روز یک جوریه: یک روز صبحانه پا به پای من خامه عسل میخوره. یک روز لب به خامه عسل نمیزنه به جاش سرلاک میخوره... بعضی روزها هم که دهنشو کیپ میبنده و لب به چیزی نمیزنه
رادین من هم مثل رادین لیلاست. البته تاحالا شکلات بهش ندادم........ یه بار یه دکتر روانشناس کودکان می گفت وقتی بچه ها ضربه می خورند (در اثر برخورد با میز یا هر چیز دیگه ای) هیچوقت اون وسیله رو دعوا نکنین چون یاد می گیرن که اگه اشتباهی می کنن تقصیرشو گردن دیگران بیندازند. من از اول روزایی که رادین 4 دست و پا رفت و هی می خورد اینور و اونور هیچ وقت اون وسیله رو دعوا نکردم و همیشه صداش کردم که پاشه و اونم عادت کرده. البته زمانهایی که ناجور برخورد می کنه با چیزی، بغلش می کنم و از اون محیط بیرونش میبرم. شوشو هم مثل من انجام میده. به بقیه هم گفتم که همین کارو بکنن
چیزهایی که دختر من خوب میخوره

سیب زمینی پخته و تخم مرغ پخته که من به صورت نگینی خردش می کنم و کمی خامه یا کره و نعنا خشک می ریزم روش و میزارم جلوش خودش برمیداره میخوره و خیلی هم خوب میخوره

موز رو عموما خوب میخوره
بستنی رو همیشه خوب میخوره راستش من از ترفند بستنی واسه دادن سرلاک هم استفاده می کنم

پاستاها خودشونو خوب میخوره ولی مخلفاتشون رو نه

سبزی پلو اگه سبزیش تازه باشه فوق العاده دوست داره من خیلی وقتها سبزی پلو رو تو سوپ هم میریزم خیلی بهتر میخوره

ماهی رو تحت هر شرایطی خیلی عالی میخوره

سرلاک و فرنی و پنیر و خرما رو تقریبا اصلا نمیخوره

امید دارم، پس هستم
رادین نمیتونه با نی چیزی بخوره
راستی من پسته و بادوم آسیاب می کنم و می پاشم روی موز اون طفلکی هم میخوره!
راستی من توی ماکارونی رادین تکه های گل کلم میریزم خیلی دوست داره

ولی تخم مرغ اصلا نمیخوره :( با مرکبات دشمنه.... از ژله چندشش میشه.
ویانا معمولمن غذاهای شیرین یا سرد رو دوست نداره مثلن بستنی نمیخوره و فقط میوه های ترش مثل پرتقال و انار رو میخوره. ماست و میوه رو یکی دو ساعت قبل مصرف میذارم بیرون یخچال بعد بهتر میخوره. شما هم امتحان کنید.
جالب بود سانا جون تارا عاشق چیزهای سرده من خیل وقتها غذاش هم میزارم سرد بشه تا بخوره معمولا هم چیزهای شیرین رو دوست نداره ولی بستنی خیلی میخوره
امید دارم، پس هستم
من ژله آماده تا حالا ندادم اما با ژلاتین و آبمیوه چند بار درست کردم که لب نزد اما این ترکیب زیر رو درست می کنم و میدهم بهش به جای صبحونه ( چون دختر من صبحها تقریبا لب به هیچ چیزی نمیزنه ولی اینو خوب میخوره

یک لیوان شیر رو بجوشونید بعد توش شکر و وانیل بزنید بگذارید خنک بشه یک قاشق سر خالی ژلاتین رو با آب سرد کمی حل کنید یک ذره بزارید رو کتری تا شفاف بشه بعد به شیر سرد شده خامه و ژلاتین رو اضافه کنید اگه دوست دارید موز یا هر چی دوست دارید ( من مغزها و خرما رو که دخترم دوست نداره رو هم می ریزم) اضافه کنید بزارید یخچال آی میخوره آدم کیف میکنه

من خیلی شیرینش نمی کنم
امید دارم، پس هستم