2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد از لوازم آرایشم استفاده کنه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 30 پست
😂😂😂با چه لعنتی طرفی هااخب غیرمستقیم بگو یا بگو اصن چرا لوازم آرایشی براخودت نمیخری و فلان

بخدا🤦🏼‍♀️دختر خوبیه ها ولی من فقط رو این یه مورد حساسم کاش خودش بفهمه و نیاد...

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیوتی بلندر مهم نیست خودم زیاد دارم یکیشو براش استفاده میکنم بعدم میندازم بره ولی بِراش گرونه فقط یه ...

حالا نیازم نیست بندازی بره ها وسواس نباش اصلا شاید دوباره خواست آرایشش کنی

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اخه عزیزم نمیدونم باکتری و میکروب و این چیزا که با شستن پاک نمیشن بعدم خب نمیدونم واقعا حس خوبی ندار ...

خوب بشوری پاک میشه چرا نشه 

دیگه خودت میدونی گل

پیانیست ‌‌.. مانارِم 🌙🖤
البته خب به آدمش بستگی دارههستن کسایی که با دوستاشون چهار نفری با یه قاشق غذا میخورن ولی خودشون آدما ...

من از بعد کرونا اینطوری شدم حتی اعتماد ندارم از لیوان‌های شسته یا بطری آب خونمون اب بخورم میگم شاید یکی اب خورده لیوانو همونطوری گذاشته سرجاش🤦🏼‍♀️خودم یه دور لیوانو میشورم بعد میخورم 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
بخدا🤦🏼‍♀️دختر خوبیه ها ولی من فقط رو این یه مورد حساسم کاش خودش بفهمه و نیاد...

اگه بهش اوکی دادی که چجوری بفهمه 

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من از بعد کرونا اینطوری شدم حتی اعتماد ندارم از لیوان‌های شسته یا بطری آب خونمون اب بخورم میگم شاید ...

یا وسواس فکری گرفتی یا خانوادت بی ملاحظن

اگه بهش اوکی دادی که چجوری بفهمه

اون که نمیفهمه خودم باید یکاری بکنم بفهمه ولی چیزی به ذهنم نمیرسه

اون که نمیفهمه خودم باید یکاری بکنم بفهمه ولی چیزی به ذهنم نمیرسه

بهش لوازم آرایشی معرفی کن بگو خیلی خوبه حتما بخر و...

البته اینجوری هم نمیفهمه 

گفتم میتونی بگی پوستم حساسه نمیتونم اشتراکی با کسی استفاده کنم

اخ درکت میکنم😑😑😑😑

پن کیک و اینا و کلا چیزای پودری رو قایم کن. فقط چیزای کرمی و تیوپی ( مثل سی سی کرم) دم دستت باشه. یه بیوتی بلندر ارزون و یه رژ ارزون هم بخر از همونا براش استفاده کن. به جای رژ گونه یه کم تینت براش بزن.  دیگه خط چشم و ریمل رو مجبوری ‌ آخر سر هم همون بلندر و رژلب رو بهش هدیه بده.  اگه گفت بقیه لوازم آرایشت کجاس یا بگو مال خودم نبودن از دخترعموم قرض میگرفتم یا بگو فامیلمون میخواست بره عروسی دادم بهش

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
بهش لوازم آرایشی معرفی کن بگو خیلی خوبه حتما بخر و...البته اینجوری هم نمیفهمه گفتم میتونی بگی پوستم ...

فکرخوبیه بهش میگم خب فلان براش و اینا قیمتاش خوبه همین روزا بخر که زودتر بیای خونمون میکاپت کنم🤦🏼‍♀️

منم واسه آرایش عروسیم دوستم اومد انجام بده

چون میکاپ آرتیسته و کارشو دیده بودم و دوست داشتم

خودش اصلا گفت یه چیزاییو شخصی بگیر،چون مورد دیدم یه خانومه تو سالن رو لبش زگیل زد بعد میکاپ

گفت کلا hpv زیاده مراقبت کن

حتی خودشم از لوازم آرایشگاهش نمیزنه به صورتش

منم رژ رو خریدم،واسه کرمپودر و.... هم خب براش و بیوتی بلندر جدا داشتم،سایه چشم و خط چشم هم که مال خودم بود‌.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بگو لوازم ارایشی های خودتو بیار بعضی لوازم ارایشی هام خوب نیستن ، بیوتی بلندرم خراب شده فلان ..

البته حساس شدی طوری نمیشه که

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
فکرخوبیه بهش میگم خب فلان براش و اینا قیمتاش خوبه همین روزا بخر که زودتر بیای خونمون میکاپت کنم🤦🏼‍ ...

آره میتونی بگی بلک فرایدیه خیلی جاها تخفیف زیاد میدن

منم واسه آرایش عروسیم دوستم اومد انجام بدهچون میکاپ آرتیسته و کارشو دیده بودم و دوست داشتمخودش اصلا ...

مرسی پس هیچوقت واسه میکاپ نمیرم آرایشگاه 😂

البته زگیل به جز ناحیه تناسلی اچ پی وی نیست