2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
اگه کار اشتباهی بکنه متاسفانه دعواش میکنم که اصلا راه درستی نیست . دارم رو خودم کار میکنم که کمتر دعوا بشه تا به حد صفر برسه . رفتار صحیح اینه که : وقتی بچه کار بدی کرد همزمان که از اون محل دورش میکنین بهش به یه جمله ساده و مشخص که تغییر نکنه بگین مثلا : خطرناکه !... تا همزمان با دور شدن مفهمون خطرناکه رو بفهمه ... انتخاب کلمه با خودتونه .
در شرایط دیگه اگه جایی میره که نباید بره یا کاری میکنه که نباید بکنه که خطرناک هم نیست ولی مطابق با قانون خونه هم نیست : رفتار صحیح: یه وسیله مجاز دیگه بهش بدین که برای تقریبا تازگی داشته باشه و حواسش رو پرت کنه . کم کم یاد میگیره که بر اون کار اشتباه اصرار نکنه . در حالیکه اگه هی بگی نکن و دعواش کنی بیشتر اینکارو میکنه تا لجت رو در بیاره . یا توجهت رو جلب کنه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وسیله مجاز: میتونه یه اسباب بازی قدیمی اش باشه که چند روز از دیدش دور نگه داشته شده .. کلا اینکه بچه رو با کوه اسباب بازی مقابل کنین اصلا کار درست وپسندیده ایی نیست .. بهتره یاد بگیره که با یک یا دو تا شون بازی کنه و بعدا اون قبلی از جلوی دیدش دور بشه و دوتا جدید بیاد دم دستش .. تا همیشه حس بازی کردن و سورپرایز شدن درش بوجود بیاد .
سانا جون خوب شد معرفی کردی "نیدو " رو برای من که دسترتسی به شیر بدون مواد نگهدارنده برام مقدور نیست فک میکنم اپشن خوبی باشه . البته هنوز با دکتر متخصصش صحبت نکردم . البته از پرستار پرسیدم گفته اینکه اینجا تاکییدی نمیکنن برای قیمت شیر هست که خوب شیر پر چرب طبعا ارزونتر از اون نمونه شیری هست که در بالا ذکر شد .
در مورد از پوشک گرفتن چیزی که خیلی توصیه میشه اینه که به هیچ عنوان به بچه اصرار نشه هیچ گونه تشویق یا حتی کوچکترین تذکری انجام نشه . در واقع ریشه خیلی از یبوستها و یا ادار نگه داشتنهای طولانی در بزرگسالی رو این گونه تشویقها و یا تذکرهای دوران کودکی میدونن .مثلا مادر بچه رو فوق العاده تشویق می کنه نه آفرین که وقتی آوردمت دستشوئی کارت رو کردی یا دعوا کنه که ای وای تو باز هم کار خرابی کردی؟ حتی توصیه اکید میشه که به بچه موقع دفع نگاه نکنیم و هی واکنشی نشون ندهیم .فکر کنم خودتون هم دیدید بچه ها موقع دفع ترجیح میدن به یک کنج یا جای ساکت بروند تو این مواقع خلوتشونو بهم نزنید . من برای دختر خودم که 13 ماهه است هنوز هیج اقدامی برای پوشک گرفتن نکردم با اینکه دیدم چند بار موقع دفع کنار در دستشوئی رفته
امید دارم، پس هستم
بچه بعد از یک سالگی باید با مفهوم نه و مخالفت آشنا بشه نه با دعوا . روشی که نگین جون گفت ایده آله البته من خودم گاهی لحن صدام رو عوض می کنم و کمی تند و یا موقعی که کار بدی انجام داده نگاهمو طرف دیگه ای می برم نگاهش نمی کنم
امید دارم، پس هستم
در مورد حرف زدن دختر من هم یک سری کلمات ساده :مثل بابا ، ماما، دد ، بوس، به به .مه مه ، دفت . در (پر) دار دار (قار قار) ........ میگه . جمله فقط چی شد؟ و این چیه ؟ میگه .آهنگ صداها رو خوب تقلید می کنه مثلا من پریروز بهش گفتم : ای وروجک اونم گفت: ای وووووو!!!!!!!!! معنی جملات رو میفهمه بگم برو شیشه ات رو بیار میره میاره .بگم گوشس تلفنو بیاره؟ ممکنه گوشی رو بیاره یا کنترل رو بیاره !!!
امید دارم، پس هستم
در مورد نیدو من کمی سرچ کردم اما نتیجه قابل قبولی نگرفتم .مطمئنا به جای شیر مادر یا شیرخشک نباید استفاده بشه .اما این که به جای شیر پاستوریزه استفاده بشه برای من توجیه نشد . به نظر من الان با غذا دادن به بچه تنها نیازهای غذائی شو تامین نمییکنیم بلکه ذائقه بچه هم می سازیم. بهتر نیست برای اینکه امیدوار باشیم بچه هامون تمام عمر شیر دوست داشته باشن از الان عادتشون بدیم .

لطف کنید اگه اطلاعاتی دارید در اختیار ما هم قرار بدید
امید دارم، پس هستم
اگه به مامان و باباهامونباشه که میگن همین الان اینا باید جیششونو بگن ولی وقعیت همون چیزیه که بچه ها گفتن. هیچ اصراری واسه از پوشک گرفتن بچه تا دو و نیم سالگی نباید بشه. من یه کتاب خوندم به نا همه کودکان باهوشند اگر... که توضیحات خوبی در این باره داده.