2777
2789
عنوان

شما چجوری مراعات جیب شوهرتونو میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 67 پست
الان مگه با حقوق میشه زندگی کرد ته تهش میگیم طرف ۱۰ میلیون یا دیگه ۱۵ میلیون بگیره کاری نمیشه کرد شک ...

اهوم خدا بهشون زیادتر بده . مث خواهرمه. ولی ناخواسته شوهرمو با شوهرش مقایسه میکنم 😞😞کاش این حسه بره رد کارش . نمیدونم چمه تاحالا اینجوری نشده بودم 😤

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕
چون خرج نمیکنی خدا هم میگه بزار با همون پول خوش بگذرونه بیشتر نمیدم بهش باید خرج کنی تا خدا بده بهت ...

دقیقا تفکر من اینه 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا شغل دوم دارناااا ولی واقعاا منم نمیدونم چیو باور کنم مثلا همه مبگن نداریم ولی هر شب تو پیتزا فروشی ها پر ادمه یاااا کافی شاپها یا.....

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
چون خرج نمیکنی خدا هم میگه بزار با همون پول خوش بگذرونه بیشتر نمیدم بهش باید خرج کنی تا خدا بده بهت ...

ینی میگی خرجش کنم😌

ینی میگی خرجش کنم😌

۶۰۰ دلت نمیاد خرج کنی؟؟ من بابت یه شال ابریشم ۶۰۰ پول دادم 🤦‍♀️ بیخیال بابا خرج کن تا خدا بیشتر بده. من که پولو ریگ بیابون پیش چشمم یکیه 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

شاید باورت نشه ولی منم هر وقت دلم و زدم به دریا و بدون حساب و کتاب خرج کردم به طرز عجیبی درامدم زیاد شد

من هیچ وقت مراعات شوهرم نمیکنم و در لحظه کاری رو میکنم که برام لذت بخشه مگه چقد قراره عمر کنیم ول کن ...

اره خداکه قربونش برم تاحالا تو مسائل اساسی واقعا تنهامون نزاشته. خیلی وقتا نفهمیدیم چجوری پوله جور شد .راس میگی الان خرج چیزی که لازم دارم نکنم کلا باید همینجوری دنیا روبه آخر برسونم..خرجا که تمومی نداره .یه روز خونه بهتر یه روز ماشین .اووو 

من قبلا بفکرش بودم خیلی سخت خرید میکردم ولی ی سالی میشه با خواهرشوهرم‌اینا شریکیم‌ دیدم کلی خرج میکنه حالا دگ منم مث اون شدم ببینم شوهرم اونجا‌گدایی میکنه بازم از خریدم‌ نمیمونم

با اینکه خونه هم نداریم

اره خداکه قربونش برم تاحالا تو مسائل اساسی واقعا تنهامون نزاشته. خیلی وقتا نفهمیدیم چجوری پوله جور ش ...

اره بابا خرج کن بره کیف کن

۶۰۰ دلت نمیاد خرج کنی؟؟ من بابت یه شال ابریشم ۶۰۰ پول دادم 🤦‍♀️ بیخیال بابا خرج کن تا خدا بیشتر بده ...

حالا نه دراون حد ولی خب چیزی که لازمه باید خرید

ینی میگی خرجش کنم😌

اره تا خرج نکنی جاش پول نمیاد

ما تا حالا شده صد تومن ته حسابمون بوده و هیچی دیگه نداشتیم همونو رفتیم پیتزایی چیزی خوردیم تموم شده اما بعدش از جایی که امید نداشتیم حسابمون پر شده

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
منم همیشه همینو میگم ولی موقه خرج کردن عذاب وجدان میگیرم

منم اولش عذاب وجدان دارما بعدش خوشحال میشم انگار جون گرفتم دباره . یبار از ته دل خرج کردم خیلی خوب بود😂

منم همیشه همینو میگم ولی موقه خرج کردن عذاب وجدان میگیرم

من نه شده تو یه روز ۳ تا مانتو خریدم حالا چون دلم کشید ول کن بابا خرج کن بگردو خوشی کن سفر برو 

شاید باورت نشه ولی منم هر وقت دلم و زدم به دریا و بدون حساب و کتاب خرج کردم به طرز عجیبی درامدم زیاد ...

اره دقیقا اصلش همینه

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
2810