2777
2789

خیلی دوستم داره تقریبا یساله هم ک منو میخواد

چون لاغره ازش بدم میاد بهش گفتم بره باشگاه ولی حالاحالاها چاق نمیشه ازش چندشم میشه اوووف چیکار کنم ؟

ولی چون پسر خوبی بود گفتم باهاش اشناتر بشم

خدایا سپاسگزارم  

عزیزم اگر نمیتونی با مسئله چاقی لاغریش کنار بیای پس نه اونو بازی بده نه خودتو چون منم خودم آدمی ام که هیکل برام مهمه

اگه نمیخوای بیشتر از این نه خودتو اذیت کن نه اونو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طفلک اون پسر 

گناه داره وابسته میکنی بعد میگی چندشم میشه خب از اول سمتش نمیرفتی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عزیزم اگر نمیتونی با مسئله چاقی لاغریش کنار بیای پس نه اونو بازی بده نه خودتو چون منم خودم آدمی ام ک ...

من بهش جواب منفی دادم خودش یساله منو میخواد 

الانم خودش میدونه زیاد دوسش ندارم

و تازه یکم موافقت کردم باهاش اشنا شم

خدایا سپاسگزارم  

ولش کن وقت خودت و اونو تلف نکن . اون بنده خدارو هم سر کار نزار . یه ضرب المثل محلی داریم میگه : بده وایسا تا یه دوری بزنم .

یعنی آدم بد رو فعلا نگه داشتی تا چش چش کنی ببینی بهترش گیرت میاد یا نه .

این نیز بگذرد .....
من بهش جواب منفی دادم خودش یساله منو میخواد الانم خودش میدونه زیاد دوسش ندارمو تازه یکم موافقت کردم ...

خب رک و راست بهش بگو که نمیخوایش کشش نده فقط نه جوری که دلش بشکنه 

ااون یساله منو میخوادمن ک نمیخوامش تازه بهش گفتم باشه اشنا شیم

وقتی نمیخوایی چرا گفتی آشنا بشیم خب به چه امیدی؟ 

گناه داره خودت که دوسش نداری اون بنده خدا امیدوار‌میشه تهشم همچی خراب میشه بعدشم از هرچی دختر و عشقه بیزار 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

2810