2777
2789
عنوان

فوق تخصص آنکولوژی زنان میشناسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 71792 بازدید | 122 پست
خیلی ممنون ازتون ببخشید میپرسم شما تو چه زمینه ای پیششون مراجعه کرده بودین؟و اینکه خوش اخلاق هستن یع ...

من مشکل پلاکت داشتم و ۳ سال تحت درمان بودم

بسیار وقت میذارن و صبور هستن، دلسوز و با اخلاق👌

تجربه ی بالایی دارن

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مشکل پلاکت داشتم و ۳ سال تحت درمان بودم بسیار وقت میذارن و صبور هستن، دلسوز و با اخلاق👌 تجربه ...

خیلی ممنونم از اطلاعاتتون آرزوی سلامتی براتون میکنم🙏

کار خیلی خوبی میکنید.  انشاالله مشکلی نیست و هرچه زودتر درمان بشید .

دعا میکنم که چیزی نباشه ایشالا هیچوقت کسی تو این شرایط قرار نگیره خیلی سخته به خصوص من که بچه هم ندارم و نگرانم امیدم به خداس خودش بهترین راه و سر راهم قرار میده شک ندارم

دعا میکنم که چیزی نباشه ایشالا هیچوقت کسی تو این شرایط قرار نگیره خیلی سخته به خصوص من که بچه هم ندا ...

آمین

انشاالله ب خواسته دلت می‌رسی و سلامتی کاملت رو بدست میاری امیدت بخدا باشه و دلت ب مهربونیش روشن⁦❤️⁩

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
آمین انشاالله ب خواسته دلت می‌رسی و سلامتی کاملت رو بدست میاری امیدت بخدا باشه و دلت ب مهربونیش روش ...

قطعا همینطوره عزیزم ممنونم از آرزوی انرژی بخشتون شما هم سلامت باشین و لبتون خندان🙏😍

دوستان من با یه خبر خیلیییی خیلی خوب برگشتم امروز فهمیدم که جواب آزمایشی که ازم گرفته بودن اشتباه بوده یه دکتر ناااازنین پیدا کردم به اسم فاطمه چراغی هررررچی ازش بگم کم گفتم ایشون فرشته نجات من بودن بعد از این همه دکتر رفتن ایشون تشخیص داد که جواب آزمایش‌هام به هم نمیخوره و باید دوباره کولپوسکوپی کنم جواب و هم داد به دکتر سرمدی آزمایشگاه دنا که تشخیص هاش رد خور نداره و امروز جواب آزمایشم اومد و من اصلا احتیاجی ندارم که بخوام عمل انجام بدم تشخیص اشتباه بوده cin3 نبودم فقط یک ناحیه cin1 دیده شده و ناحیه دیگه هم التهاب بر اثر عفونت بوده

خدا لعنتننت کنه اون آزمایشگاه و که یک ماه زندگی منو نابود کرد و اللللهی که این دکتر چراغی دست به خاک میزنه براش طلا بشه زندگیم و نجات داد براش آرزوی سلامتی میکنم🙏

دوستان من با یه خبر خیلیییی خیلی خوب برگشتم امروز فهمیدم که جواب آزمایشی که ازم گرفته بودن اشتب ...

سلام دوست عزیز من امروز اتفاقی ب این تاپیک برگشتم چقدر از خوشحالیت خوشحال شدم ته دلم لرزید انشاالله همیشه دلت شاد باشه و بسیار خوشحالم ک نتیجه خوبی گرفتی...اگر خاطرتون باشع گفتم من هم کلپوسکوپی انجام دادم و گفتن نتیجه خوبه ولی هر شش ماه باید پاپ اسمیر انجام بدی چند روز دیگه میرم برای پاپ

خیلی استرس دارم ک دوباره اون روزا اتفاق بیفته

برای منم دعا کن ک جواب پاپ اسمیر خوب باشه.

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
سلام دوست عزیز من امروز اتفاقی ب این تاپیک برگشتم چقدر از خوشحالیت خوشحال شدم ته دلم لرزید انشاالله ...

عزیزززززم خیلی ممنون از شما اصلا نگران نباش ایشالا که هیچی نیستش و جواب پاپ کاملا مثبته ممنون از اظهار محبتت عزیزم😘🙏