2777
2789
عنوان

فوق تخصص آنکولوژی زنان میشناسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 71791 بازدید | 122 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم دکتر بهتاش دقیقا همنو کسی هستند که شما میخواهی

ممنون عزیزم اسم کوچیکشون چی هستش؟ ‌اینکه شما چطور میشناسینشون؟کسی بوده که در این رابطه بهش مراجعه کرده باشه؟

بله تخصص سرطان زنان هستش اسم کوچیکشون و میشه بفرمایید؟و اینکه کدوم بیمارستان عمل کردن؟!

اسم کوچیکشو نمیدونم میتونم بپرسم برات 

بیمارستان بهمن عمل کردن 

بهار که بیاد تو هم با اولین شکوفه های بهاری میای🤰
دکتر من عبدالعلی شهراسبی بود و فوق العاده با تجربه هستن متاسفانه دکتر خانم نمیشناسم

خیلی ممنون ازتون ببخشید میپرسم شما تو چه زمینه ای پیششون مراجعه کرده بودین؟و اینکه خوش اخلاق هستن یعنی وقت میذاره واسه مریضش محض رضای خدا دوتا سوالمو جواب بده یا سر ۵ دقیقه از اتاق بیرون میکنه؟!!!

ممنون عزیزم اسم کوچیکشون چی هستش؟ ‌اینکه شما چطور میشناسینشون؟کسی بوده که در این رابطه بهش مراجعه کر ...

خانم دکتر نادره بهتاش ، خواهرم که مجرد هستند دچار آندومتریوز شدن و چندتا دکتر گفتن که باید جراحی بشه از جمله همون دکتر مزخرف امینی که شما رفتید پیشش . اما این خانم دکتر با دقت و حوصله تشخیص دادن که اصلا احتیاج به جراحی نیست و الان تحت درمان هستند . حتی من در مورد تجویزی که برای خواهرم داشتند از چند تا دکتر دیگه سوال کردم گفتند وقتی خانم دکتر بهتاش این تشخیص رو دادن ۱۰۰ در ۱۰۰ درسته و ما نظر ایشون رو تائید میکنیم . 

خیلی ممنون عزیزم دوستان زحمت کشیدن اسمشونو گفتن لطف کردید🙏

به امید بهبودی و شفای کامل 

امیدت به خدا 

دعا میکنم برات 😊

بهار که بیاد تو هم با اولین شکوفه های بهاری میای🤰
خانم دکتر نادره بهتاش ، خواهرم که مجرد هستند دچار آندومتریوز شدن و چندتا دکتر گفتن که باید جراحی بشه ...

واااای من واقعا از شما ممنونم به خاطر اطلاعاتی که بهم دادید خیلی امیدوارم کردید این عمل رحم رو هم همین دکتر امینی بهم گفت منم فعلا زیر بار نرفتم آخه هنوز زایمان نکردم خیلی میترسم برای بارداریم مشکل ساز بشه الهی که خدا دلت و شاد کنه پس منم حتما میرم پرونده پزشکیم و پیش همین دکتر میبرم ایشالا که به منم بگه عمل لازم نیست برای خواهرتون هم آرزوی سلامتی میکنم ایشالا که هرچه زودتر خوب بشن🙏

بله ایشون هم خاله ی همسرم بیمارشون هستند و خیلی ازشون راضی هستند . 

ممنون ازتون خیلی لطف کردید برای ایشون و شما هم مه این دکتر رو معرفی کردید آرزوی سلامتی میکنم🙏