2777
2789
عنوان

کسی بوده آزمایشش منفی باشه بعد مثبت بشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 67623 بازدید | 71 پست
من سه روز تاخیر داشتم بتام شش دهم بود کم نیس بنظرتون؟ 

چرا کمه منفیه یعنی 

ولی اگه باشی یهو میره بالای هزار 

یک هفته صبر کن نشدی بیبی چک بزن پررنگ بود برو آزمایش 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
بیشتر ببینید
من سه روز تاخیر داشتم بتام شش دهم بود کم نیس بنظرتون؟ 

زود رفتی

منم میخوام دندون رو جیگر بزارم اگر این چند روزم پریود نشدم سر ده روز آزمایش بدم...

تو برا من دعا کن من برا تو.

انشالله که بارداری 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم دکتر بهم گفت زود اومدی خودم احساس میکنم باردارم

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد 

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
بیشتر ببینید
انشالله میخوام ببینم میشه یا نه

تحمل کن از ۱۰ ردزبه بعدآزمایش بده

زعفرون زرشک و اینام نخور

رنگم نکن

رعایت کن 

نزدیکیم نکن

زود رفتی منم میخوام دندون رو جیگر بزارم اگر این چند روزم پریود نشدم سر ده روز آزمایش بدم... تو برا ...

چشم حتما انشالله ک تولد امام رضا خبر مامان شدنمونو بشنویم منو تو و تمام منتظرا

انشالله عزیزم خیلی خیلی حرف خوبی زدی تولد امام رضا(ع)😍😍😍❤❤❤قربونش برم من که این آقا خیلی رئوفه

انشالله بارداریتو بهم خبر بدی بزودی

منم منتظر پریودیمم 

فردا موعدشه و تمام علایم ها دارم 

دعا کن حامله باشم و تولد امام رضا عیدیمو بگیرم بعداز دوسال

دیگه خیلی دارم اذیت میشم

ارضا شدنم مشکل داره درصورتی دخول انجام نشه؟؟ 

نه نداره ولی من بهمن ماه سقط کردم که گفتن ۳ماه اول نباید نزدیکی میبود

انشالله عزیزم خیلی خیلی حرف خوبی زدی تولد امام رضا(ع)😍😍😍❤❤❤قربونش برم من که این آقا خیلی رئوفه ا ...

ا

قربونت عزیزم انشالله توهم بیای بگی که مامان شدی😍😍😍

منم منتظر پریودیمم  فردا موعدشه و تمام علایم ها دارم  دعا کن حامله باشم و تولد امام رضا ...

انشالله

من ۶ساله منتظرم زندگیمون بی روح شده