2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچه بد قلق دارن میایید

454 بازدید | 41 پست

پسرم ده سالشه تایم میدم برای بازی قول میده مثلا اول بیست دقیقه بود الان دیگه یک ساعت...ولی بعدش دوباره گریه میکنه و میشینه سرش با لج و قهر و عصبانیت پا میشه 

واقعا نمیدونم چکار کنم

الان دو ساعته داره بازی میکنه....سکوت کردم ببینم تا کی میشینه....ولی بعدش بازی پاک میکنم....

این بار نمیخوام داد و بیداد کنم و حوصله گریه ش ندارم

به نظرتون چکار کنم؟؟؟

خیلی بد قلقه

چند بار به گریه هاش بی توجهی کنی، و اتفاقا گریه مساوی با محرومیت بیشتر دیگه یاد میگیره نباید گریه کنه

به جای گریه باید یاد بگیره حرف بزنه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند بار به گریه هاش بی توجهی کنی، و اتفاقا گریه مساوی با محرومیت بیشتر دیگه یاد میگیره نباید گریه کن ...

میدونی بیتوجهی میکنم.ولی باورت نمیشه اگه از صبح باشه تا دوازده شبم گریه میکنه ...تو خوابم گریه میکنه ...فرداش پا میشه التماس میکنه و عذر خواهی میکنه...خیلی بدقلقه

میدونی بیتوجهی میکنم.ولی باورت نمیشه اگه از صبح باشه تا دوازده شبم گریه میکنه ...تو خوابم گریه میکنه ...

اشکال نداره بزار گریه کمه بالاخره اشکش تموم میشه

تا طول مدتی هم که گریه هیچکس تو خونه باهاش حرف نزنه و بهشم بگو

بگو وگر‌میخوای گریه کنی برو تو اتاقت هروقت گریت تموم شد بیا بزرگونه باهم صحبت میکنیم تا وقتی هم‌گریه کنی کسی صداتو نمیشنوه 

بار های اول مقاومت میکنه بعد از یه مدت یاد میگیره 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بیشتر ببینید
داد و بیداد نکن.از گریه پسرت هم نترس.تایمش که تموم شد دیگه نذار بازی کنه.تا زمانی که خودت به قانون ه ...

میدونی من تایمش که تمام میشه خودم میرم خاموشش کنم ...شروع میکنه التماس و گریه ....به زور خاموش میکنم بارها اینکار کردم و بعد روز بعدم محرومش کردم .ولی دوباره روز از نو 

انگار یادش نمیمونه

خوب چکار کنم محرومش کنم ....عقده ای نمیشه......

درکت میکنم عزیزم ، منم همین مشکلو دارم خیلی شدیدتر کاش از اول گوشی نبود

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
خوب چکار کنم محرومش کنم ....عقده ای نمیشه......

بچه ده سال نباید به گوشی دست بزنه! مگه گوشی ساخته شده برای بچه ده ساله؟‌

براش آتاری بخر 

بیشتر ببینید
میدونی من تایمش که تمام میشه خودم میرم خاموشش کنم ...شروع میکنه التماس و گریه ....به زور خاموش میکنم ...

چون باهاش راه میای اونم اهمیت نمیده.بچه ها باهوشن.فقط کافیه یه جا ببینن نقطه ضعف داری.دقیقا روی همون دست میذارن و بد قلقی میکنن.پسر شما هم فهمیده که با گریه به خواستش می رسه.تنها راهش اینه که اصلا به گریه هاش اهمیت ندی

اشکال نداره بزار گریه کمه بالاخره اشکش تموم میشهتا طول مدتی هم که گریه هیچکس تو خونه باهاش حرف نزنه ...

مثل کنه میچسبه بهم و گریه میکنه دستش میگیرم میندازمش تو اتاق میگم اینجا گریه کن تا تمام بشه....بلافاصله پشت سرم میاد بیرون و با صدا دستام میگیره و گریه واقعا کلافه ام ...محلش نمیدم ولی اون کنار من ساعت ها گریه میکنه ...انقدر رو مخ میره که گاهی میزنمش و ازم دورش میکنم ولی نمیتونم بگم چهقدر بدقلقه