2777
2789

من 21 روز بعد موعد منفی بود و دو هفته بعدش مثبت بود ولی همون موقع ک منفی بود سومین هفته بارداری بودم 😕اما نشون نداد تو آزمایش حتی سونو هم نشون نداد 😨

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 21 روز بعد موعد منفی بود و دو هفته بعدش مثبت بود ولی همون موقع ک منفی بود سومین هفته بارداری بودم ...

من 3روز بعد موعدم رفتم آزمایش منفی بود امکانش هست باردار باشم؟؟؟ 

من یک سال اقدام بودم هرماه کمی تاخیر میشد ازمایش میدادم ولی منفی منفی منفی افسردگی سرش گرفته بودم یهویی تصمیم گرفتم بش فکرنکنم وزندگی بدون بچه داشته باشم دوماه ونیم بیخیالش شدم😐چندوقت پیش رفتم تادوماهمه😂بیخیالی دوای دردته

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
بیشتر ببینید
من یک سال اقدام بودم هرماه کمی تاخیر میشد ازمایش میدادم ولی منفی منفی منفی افسردگی سرش گرفته بودم یه ...

ای جونم😍خدا نینیتو حفظ کنه عزیزم اخه میدونی میخوام موهامو رنگ کنم میترسم باردار باشم و ندونم موهامو رنگ کنم ضرر داشته باشه

میشه بگی وقتی منفی بود بتای خونت چندبود؟؟ 

یادم نیست 1 یا همچین چیزی 

همه چی ممکنه میگم من حتی سونو رفتم گفت خانوم توهم زدی هیچ نشونه ای از بارداری نمیبینم 😨😨😨😨 ولی من اونموقع واقعا باردار بودم و دخترمم 9 ماهه کامل بدنیا اومد ک بگم تاریخ اشتباه بوده و اینا ...

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
بیشتر ببینید

منم یه هفته عقب انداختم نمیدونم چیکار کنم بی بی چک که منفی بود ..موندم دارو بخورم پریود شم یا نه باردارم...در هر صورت توکلم بخداست😊هرچی خیره انشالله شاید نعمتشو رو به منم عطا کرده

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

بله عزیزم یک ماه پیش آزمایش دادم منفی شد 4 شد 

هفته پیش آزمایش دادم مثبت شد 

من خیلی صبر کردم برای آزمایش دوم 

ولی دکترم بازم آزمایش شخصی فرستاد مطمعن بشه گفت یعنی چی اولش منفی دومش مثبت 

خلاصه شخصی کردم 10 برابر شده بود مثبت بود. 

ولی دستام کبود شدن 

این وسطا بیبی بزن پررنگ تر بشه بعد از یک هفته بعد بارداری قطعا 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
بیشتر ببینید