2777
2789
کل تهران رو ک نگشتم ولی خیلی داروخانه ها تماس گرفتم نبود.یکی گف برات گیر میارم ۱۲۰تا دونش ۸۰۰ تومن.. ...

این متنو بخون 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم هرکی رو شنیدم گفتن ال دی ولی ایشون ب من نداد.ماه پیش عکس رنگی گرفتم.مورد خاصی تووش نبود..۳شنبه و ...

شاید این قرص ها اثرش بیشتر از ال دی باشه با عوارض کمتر

انشاله که همه چی درست میشه بیشتر اوقات مشکل باردار نشدن بخاطر استرسه اصلا بهش فکر نکن دوست منم دوتا سقط داشت و باردار نمیشددکتر گفت بخاطر استرسه خودتو مشغول کن با هم رفتیم کلاس زومبا ماه سوم باردار شد بدون مصرف دارو خودشم باورش نمیشد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخدا مگه رحم دارن😔

بیمه هم ندارم..هرچند این قرص رو بیمه به عهده نمیگیره..ولی خیلی توو عذابم بخدا با خجالت  از شوهرم پول میگیرم واسه ویزیت...خیلی بی رحمن دکترا

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
بیمه هم ندارم..هرچند این قرص رو بیمه به عهده نمیگیره..ولی خیلی توو عذابم بخدا با خجالت  از شوهر ...

اره ولی دکتر خوب و با انصافم پیدا میشه    از خدا میخام بهترینها سر راهت قرار بگیره 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
شاید این قرص ها اثرش بیشتر از ال دی باشه با عوارض کمتر انشاله که همه چی درست میشه بیشتر اوقات مشکل ...

خدارو شکر 

شاید این قرص ها اثرش بیشتر از ال دی باشه با عوارض کمتر انشاله که همه چی درست میشه بیشتر اوقات مشکل ...

متاسفانه من خیلی استرسی هستم و خیلی فشار روم هس..خانواده ی همسرم خیلی با روانم بازی میکنن..همسرم بهم میگه بهشون اعتنا نکن ولی مگه میشه

خدارو شکر 

اره شکرخدا الان دوتا داره دومی رو وقتی دخترش شش ماهه بود ناخواسته باردار شد 

روحیه خیلی تاثیر داره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
متاسفانه من خیلی استرسی هستم و خیلی فشار روم هس..خانواده ی همسرم خیلی با روانم بازی میکنن..همسرم بهم ...

اره میشه بهشون فکر نکن رابطه را کم کن استوری میزارن چک نکن ورزش کن قرآن بخون دعا بخون  صدقه بده شاد باش منم رابطمو کم کردم با خیلیا چون به جای اینکه مرهم باشن نمک بودن 

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

اره میشه بهشون فکر نکن رابطه را کم کن استوری میزارن چک نکن ورزش کن قرآن بخون دعا بخون  صدقه بده ...

میان توو خونه ی خودم بهم حرص میدن..مادرشه نمیشه ک راش ندم توو خونه😕

متاسفانه من خیلی استرسی هستم و خیلی فشار روم هس..خانواده ی همسرم خیلی با روانم بازی میکنن..همسرم بهم ...

متاسفانه بیشترشون همینن خود من رو تو بارداری از بس حرص دادن و اذیت کردن بچه اولم اینطوری شد منم ساده بودم مینشستم شبا تا صبح گریه میکردم و حرص میخوردم اما الان خیلی عذر میخام به هیچ جام نمیگیرمشون اصلا برام اهمیت ندارن ماهی یکبار سر میزنم تیکه میمدازن کم میای منم لبخند میزنم هر حرفی هم زدن همونجا دفن میکنم و میام حتی نمیدونن باردارم اصلا بهشون اهمیت نده هیچکس ارزش اینو نداره بخاطرش آدم روان خودش رو به هم بریزه 

متاسفانه بیشترشون همینن خود من رو تو بارداری از بس حرص دادن و اذیت کردن بچه اولم اینطوری شد منم ساده ...

منم دقتی نیستن آرامش دارم.ولی وقتی سر و کلشون پیدا میشه شوهرمم جوگیر میشه..نخندیا بهم واقعا حس میکنم جادوش کرده مادرش..آخع خودشم دل خوشی از مادرش نداره همیشه ازش بدگویی میکنه ولی تا میبینتش از این رو ب اون رو میشه

میان توو خونه ی خودم بهم حرص میدن..مادرشه نمیشه ک راش ندم توو خونه😕

وای آخه ادما چه راحت دل میشکنن  منم مادر شوهرم بعد مرگ بچم یه چیری گفت دلم شکست منی که همیشه میرفتم پیشش الان خیلی خیلی کم میرم شوهرمم میدونه شاید ناخواسته دلمو شنوند نمیدونم ولی من رابطمو کم کردم بخاطر آرامش خودم ولی به شوهرم میگم همیشه به مامانت سر بزن  چیری نیاز داست براش بگیر .هرچی گفت یه لبخند بزن حرفو عوض کن