2777
2789
ممنون گلم..ایشالا خدا صدای شمارو بشنوه...انشالا شما هم ب حاجت دلت برسی

دکتر چه میگه علتش چیه ..نمیسه ای وی اف کنی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

این بروشور آزمایش NIPT یا همون سل فری هست که تو ازمایشگاه دادن مطالعه کنیم گفتم شاید اینجا بدرد کسی خورد نوشته چیا رو نشون میده و چقدر خطا داره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر چه میگه علتش چیه ..نمیسه ای وی اف کنی

من ذخیره ی تخمدانم کمه..فعلا نگفتن آی وی اف اگرم بگن فرقی نمیکنه من پولشو ندارم.خودم ک شاغل نیستم شوهرمم خیلی حمایتم نمیکنه

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
خانوما یه سوال..منم یه دونه کیست داشتم ک دکتر بهم گف این ماه دارو بخور و جلوگیری داشته باش..دارو فقط ...

حتما از بین میبره که بهت گفت تهرانی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خانوما یه سوال..منم یه دونه کیست داشتم ک دکتر بهم گف این ماه دارو بخور و جلوگیری داشته باش..دارو فقط ...

من اطلاعی ندارم اما حتما همینطوره که دکتر بهتون داده من مجردی یه کیست داشتم بهم قرص ال دی دادن خوردم همون ماه دفع شد

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
این بروشور آزمایش NIPT یا همون سل فری هست که تو ازمایشگاه دادن مطالعه کنیم گفتم شاید اینجا بدرد کسی ...

ممنون عزیزم  تا بخونمش 

من ذخیره ی تخمدانم کمه..فعلا نگفتن آی وی اف اگرم بگن فرقی نمیکنه من پولشو ندارم.خودم ک شاغل نیستم شو ...

عزیزم اگه بعداز این دوره درمان نتیجه ندیدی سراغ طب اسلامی سنتی برو 

من اطلاعی ندارم اما حتما همینطوره که دکتر بهتون داده من مجردی یه کیست داشتم بهم قرص ال دی دادن خوردم ...

منم هرکی رو شنیدم گفتن ال دی ولی ایشون ب من نداد.ماه پیش عکس رنگی گرفتم.مورد خاصی تووش نبود..۳شنبه وقت دکتر دارم کاشکی یه روزنه ی امیدی پیداشه...قرص اووبوست رو هم برام تجویز کردن و گفتن عالیه ولی من هیچ جا پیدا نکردم 

منم هرکی رو شنیدم گفتن ال دی ولی ایشون ب من نداد.ماه پیش عکس رنگی گرفتم.مورد خاصی تووش نبود..۳شنبه و ...

تهرانم نبود ؟؟  به امید خدا..

چشم حتما

چشمت بی بلا 😍😍

تهرانم نبود ؟؟  به امید خدا..

کل تهران رو ک نگشتم ولی خیلی داروخانه ها تماس گرفتم نبود.یکی گف برات گیر میارم ۱۲۰تا دونش ۸۰۰ تومن..خدایی ظلمه خیلی گرونه

کل تهران رو ک نگشتم ولی خیلی داروخانه ها تماس گرفتم نبود.یکی گف برات گیر میارم ۱۲۰تا دونش ۸۰۰ تومن.. ...

اره بخدا مگه رحم دارن😔

♨️ در طب اسلامی یعنی طب پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) تمامی بیماریها قابل درمان می‌باشد و برای تمام بیماریها دارو وجود دارد.

❇️  پیامبر اکرم میفرمایند:

" لکل داء دواء" یعنی برای هر بیماری و دردی، داروئی وجود دارد واین روایت متواتر و به وفور هم در کتب عامه هم در کتب شیعه نقل شده که بیش از حد تواتر و یقینی مسلم است.

✅ بنابر این بیماران نگران نباشند که بیماری بنام صعب العلاج یا لاعلاج وجود ندارد.

درمان همه انواع سرطان و انواع فلج،ام اس، اِی ال اِس، انواع تحلیل عضلات مثل دیستروفی عضلانی دوشن،اس ام اِی و... ،انواع بیماریهای کبدی اعم از سیروس کبدی هپاتیت،بزرگ شدن کبد بخار کبد، انسداد مجاری کبدی، تومورهای کبدی، همانژیوم، کم کاری کبد، سنگ صفرا، سنگ کلیه در طب اسلامی وجود دارد.

✅ درمان بیماریهای قلبی، اعم از انسداد عروق قلب، تنگی یا گشادی دریچه، ضعف قلب، بزرگ شدن قلب،سوراخ قلب، آب آوردن دور قلب (هیدروپریکارد)، چربی دور قلب، روماتیسم قلبی، در طب اسلامی وجود دارد.

✅ بیماریهای مغز و اعصاب اعم از اعم از آلزایمر،جنون و مالیخولیا، اوتیسم، فلج مغزی، عدم رشد مغز،آسیب های تحت عوامل ماورایی، منرژیت تومورهای مغزی خونریزی، لخته شدن خون و عصبانیت درمان دارد.

✅ بیماریهای عفونی مانند ایدز، زگیل تناسلی، انواع آنفلوآنزا، تب کونگو، تب مالت و بیماریهای مقاربتی در طب اسلامی درمان می شوند.

✅ بیماریهای مجاری ادرار مانند از کار افتادن کلیه که منجر به دیالیز میشود سنگ کلیه ضعف کلیه التهاب کلیه انواع تومورها بیماریهای مثانه انسداد مجاری ، بیماریهای مجاری تنفسی، فیبر ریه، آسم برونشیت، سرفه، سل، التهاب ریه،آب اوردن ریه نیز در این مکتب طبی درمان می شوند.

✅ بیماریهای پوستی مثل پسوریازیس، پروانه ای(EB)، اکتیوز، اسکلودرمی، گری، پیسی، جوش و کهیر، کک و مک، لکه هع،

انواع کیست ها و دمل ها در طب اسلامی درمان شده اند.

✅بیماری های زنان مانند قطع قاعدگی، خونریزی فیبروم، میوم، کیست و ضعف تخمدان،  نازائی، بی میلی جنسی، عفونت و رطوبت رحم، خشکی و افتادگی رحم، بزرگ شدن رحم،کوچکی رحم و درد قاعدگی درمان می شوند.

🚻 بیماریهای عرقی وژنتیکی مانند: منگولیسم، سندرم ژیلبرت، تالاسمی، کم خونی داسی شکل، آلکاپتونوریا در طب اسلامی درمان پذیرند.

⚠️ برای انواع بیماری های نیازمند عمل جراحی، برای همه آنها در طب اسلامی جایگزین وجود دارد.

⚠️تمام بیماریهای دستگاه گوارش، اشالازی دریچه معده، رفلاکس، میکروب معده، ضعف معده،اسید معده، نفخ، تخریب پرز معده، ورم معده، زخم معده،تومور معده، زخم اثنا عشر، انواع بیماریهای روده شامل کولیت،یبوست،اسهال،اسهال خونی، بواسیر،فیستول و مانند آن در طب اسلامی درمان می شوند.

⚠️بیماری های استخوان و مفاصل و انواع دردها، روماتیسم، کمر درد، گردن درد، آب آوردن زانو و نقرس نیز در این طب درمان پذیرند.

⭕️ طب اسلامی در حقیقت وزیدن عطر اهل بیت و امام زمان (ع) را به همراه دارد و انشاءالله مقدمه ظهور آن حضرت با معرفی اسلام به مردم دنیا بوسیله این طب محیا می شود.

‼️ دین ما صرفا یک مشت امور خیالی و اعتباری نیست بلکه امور عینی و حقیقی  بیشتر از امور اعتباری و ذهنی در دین وجود دارند. منتهی فرصت داده نمی شود تا دین آنطور که هست معرفی شود.

"وما النصر الا من عند الله ولیخسا الکافرون والمنافقون ان الله علی کل شیء قدیر"

🌹 کانال رسمی مرکز طب اسلامی

🍃 @markazetebbeeslami