2777
2789
وای آخه ادما چه راحت دل میشکنن  منم مادر شوهرم بعد مرگ بچم یه چیری گفت دلم شکست منی که هم ...

منم وقتی بعد از ۱۲سال باردارشدم بهم تبریک نگفتن ولی وقتی سقط کردم زنگ زد گف چته پس چرا دختر داداش من بچش مشکل نداشت..انگار قراره همه ی حامله ها بچشون مشکل دار بشه..بعدشم ب شوهرم گفته بودن این دیگه بچه دار نمیشه😢

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘

اصلا پیش شوهرت از مامانش هیچی نگو وقتی رفت هیچی در موردش نگو خودش همچیو میدونه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقتی نیستن آرامش دارم.ولی وقتی سر و کلشون پیدا میشه شوهرمم جوگیر میشه..نخندیا بهم واقعا حس میکنم ...

مردا همشون همینن شوهر منم میدونه اونا چقدر بدجنسن پیش منه میگه بهشون اهمیت نده محل ندادن تو هم محل نده اما وقتی اونا زنگ میزنن بیا فلان کارو کن براشون جانفشانی میکنه حالا بعد فوت بچه خیلی بهتر شد یکم چشمش باز شد ذاتشونو دید خیلی کمتر میره اما خب بازم میخاد پسر نمونه باشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
منم وقتی بعد از ۱۲سال باردارشدم بهم تبریک نگفتن ولی وقتی سقط کردم زنگ زد گف چته پس چرا دختر داداش من ...

همیشه بگو خدایا میدونم تو خیلی زود قراره فرشته مو بهم برگردانی بگو من منتظر فرشتمم  بگو امسال فرشتم بر میگرده پیشم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

روششون اینجوریه؟ #دستور_ختم_سوره_یس_برای_هـمه_حـــــوائج_ازشـیخ_نخـودکی 🔶این ختم 7 روز یا 40 روز انجام بشه🔶 📝🌤مرحوم شیخ حسن علی نخودکی اصفهانی در نامه ای به فردی فرمودند: ⚜اول برای فرج اقا امام زمان عج دعا کنید⚜ 💥برای اصلاح امورتان (کار و زندگی،قرض و... برای تمام حوائج) بسم الله الرحمن الرحیم کلمه یس(آیه یک) 7مرتبه گفته شود . و ادامه سوره.... . به *سَلامُ قولاً مِن رَبّ الرَّحیم* رسیدید 3 مرتبه بگید و بعد 100 تا صلوات بفرستید و ادامه سوره تا آخر و هر جمعه 1000صلوات هم فرستاده شود. 💎مرحوم شیخ فرموده بودند که ثواب آنرا هدیه به ارواح اولیاء مدفون در وای السلام نجف کنید . ✍نکته ها:🔰 🔸این ختم یس هر روز و ساعتی انجام بشه خوبه. 🔸 در دوران عذر شرعی خواندن سوره یس باتوجه به اینکه برای حاجت گرفتن هست خواندش بلامانع است⁉️ ✅جواب :خواندنش مانعی ندارد، ولی ثوابش کمتر است. 📒برگرفته از کتاب نشان از بی نشانها #شیــخ_نخـودکی_اصفهانی

این ختمو بخون حتما 

همیشه بگو خدایا میدونم تو خیلی زود قراره فرشته مو بهم برگردانی بگو من منتظر فرشتمم  بگو امسال ف ...

همیشه میگم.براش هدیه میخرم.باهاش حرف میزنم.کاشکی زودتر بیاد

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
همیشه میگم.براش هدیه میخرم.باهاش حرف میزنم.کاشکی زودتر بیاد

تا میتونی با خدا حرف بزن درددل کن استغفار کن

نمک زخمن بعضیاماخودمون بارفتن بچه هامون کم زجرنکشیدیم

مادرشوهر من کل زمان بارداریم قطع رابطه بود بامن، با شوهرم دعوا کرده بودن من اصلا در جریان نبودم، با اون خوب شد اما فهمید حاملم حسودی میکرد گفته بودچون دعوا بودیم زنت رو نیاوردی زنت رو دیگه نیار خونه ما ،بعد هرروز زنگ میزد بیا منو ببر دکتر حالم بده هروقت من نوبت دکتر داشتم اونم داشت زایمان کردم نیومد، سر خاک بچم اومد منم چون شوهرم خیلی به هم ریخته بود بخاطر اینکه بیشتر نشکنه عادی برخورد کردم بعد چند وقت بهم گفت من از بس تو حاملگی کار میکردم بچه هام سالم بودن حالایادش رفته سر خاک اومده به شوهرم میگه گریه نکن خودت دیدی منم سه تا بچه هام نوزاد مردن میخواد منو بچزونه پیرزن پرحاشیه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
مادرشوهر من کل زمان بارداریم قطع رابطه بود بامن، با شوهرم دعوا کرده بودن من اصلا در جریان نبودم، با ...

آخه چطور میتونن  من بچم فقط فقط قلبش مشکل داست یه آمپول میخاست نبود بعد مادر شوهرم ودخواهر شوهرم میگفتن وای ما قدیم ندیدیم کسی بجه ناقص بیاره  یا خواهر شوهرم گفت من بچه نمیارم دیگه اگه ناقص بود چی بچه ها الان خو ناقصن یه روز بعدا ز مرگ بچم  حالا میگه بچه برا چیته نیاری   خودش سه تا نی نی از دست داد اصلا یادش نیست

منم کم کردم رابطه رو بخاطر آرامش خودم و شوهرم   من اصلا به شوهرم گلایه نکردم بهش میگم اگه حرفی میزنم پیشت محض درد دله خودش فهمید