2777
2789
سلام پاییزجان. منم تقریبا اینجا روفراموش کردم. سال ۹۸ که تاپیک شکل گرفت وهمزمان با مصیبت من بود چه ...

سلام عزیزم چقدر خوشحال شدم پیامت رو دیدم. دقیقا یادم نیس فراموش کردم نی نی های تو با چه فاصله سنی به دنیا اومدن؟

خدا رو هزار مرتبه شکر منم مشغول بچه ها هستم و برای خودم واقعا میتونم بگم هیچ وقتی ندارم دیگه حتی اگه بیرونم برم به خاطر بچه هاست و همه برنامه هامون برای اینه که به بچه ها خوش بگذره🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم چقدر خوشحال شدم پیامت رو دیدم. دقیقا یادم نیس فراموش کردم نی نی های تو با چه فاصله سنی به ...

فاصله سنی شون یکسال وده ماهه.

سه ونیم ساله و دیگری نزدیک دوسالشه.

فشار وخستگی بابچه ها خیلییییی زیاده.

فقط میگم خدایا قوت بده بهم.

حالاهم خدابه شماهم قوت بده درک میکنم چه اوضاعی داری .مثل خودم🥰

فاصله سنی شون یکسال وده ماهه.سه ونیم ساله و دیگری نزدیک دوسالشه.فشار وخستگی بابچه ها خیلییییی زیاده. ...

چه جالب برای منم کوچولوها فاصله سنیشون یک سال و ده ماهه پس قشنگ‌میفهمم حال و روزت رو😅🙏🏼

شما هستی ک ی دختر داشت شوهرت صراف بود چی بود درسته از بقیه خبر داری

وای خدای من در این حد اطلاعات دقیق از کجا اوردی😂 اره عزیزم تقریبا از همه خبر دارم

واای پاییز بچه داری چقدرسختتت بود. الان یه کمی بهترشده .خدا قوت بده بهمون وهمه ی مادرها

شباهنگ تو یه دخترم داری نه؟ خدا بیشتر بهت قوت بده😅 من هنوزم خوابم کمه و تنظیم نشده

شباهنگ تو یه دخترم داری نه؟ خدا بیشتر بهت قوت بده😅 من هنوزم خوابم کمه و تنظیم نشده

آره عزیزم یه دختر ودوتا پسر

یه کمی دیگه شرایط بهترمیشه.بچه هات متولد چندن؟

فکرکنم هم سن باشن.بابچه های من

آره عزیزم یه دختر ودوتا پسریه کمی دیگه شرایط بهترمیشه.بچه هات متولد چندن؟فکرکنم هم سن باشن.بابچه های ...

خدا حفظشون کنه عزیزم

متولد آبان ۱۴۰۰ و شهریور ۱۴۰۲ 🙏🏼❤️

2810