2777
2789
سلام دوستان خوبید. تقریبا ۸ ماه چند روز از سزارینم گذشته میتونم اقدام کنم چون نوزادم از دست دادم لحظ ...

زندایی من پنج ماه ماه بعد سز باردار شد اولی آبان امسال دومی آذر سال بعدش مشکلی هم نداشت

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
منم‌ تو ۳۳ هفته جنین‌ حرکت‌ نکرد‌ رفتم‌ سونو‌ گفت قلبش نمیزنه‌ وقتی سزارین‌ شدم‌ دکتر گفت‌ قسمتی از ...

منم دلیل فوت بچم مثل شماست البته من آنوکسا نمیزدم و بارداری قبلیم هم که۱۰ سال پیش بود مشکلی نداشتم. سقط هم نداشتم. چجوری دکتر تشخیص داد باید آنوکسا بزنی؟ ممکنه منم تو بارداری بعدی لازم باشه آنوکسا بزنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از جوابتون دوست مهربونمشش ماه خیلی دیره چون سنم هم بالاست. بچه اولم به شدت چشم انتظاره. دوست ...

شمارباردارشدی؟ کاش اگه باردار شدین ی خبر از خودتون بذارید که ماهم انگیزه بگیریم

سلام بر شما مامانای قدیمی این تاپیکدیگه اینجا سر نمیزنید؟

هستی جان خوبی؟ 

من گاهی میام و پیام ها رو میخونم.

ان شااله همه دوستانی که تجربه تلخ مرده زایی و سقط داشتند، به زودی از تجربه های شیرین شب بیداری و بچه داری حرف بزنند‌. 

هستی جان خوبی؟ من گاهی میام و پیام ها رو میخونم.ان شااله همه دوستانی که تجربه تلخ مرده زایی و سقط دا ...

خوبم باران جونم دختر قشنگت خوبه؟!

راستش من وقت نمیکنم همش میگم‌میام سر میزنم و یادم میره. الهی آمین عزیزم

اومدم اینجا به امید اینکه مامان داغدار جدید اضافه نشده باشه و دوستان قدیمم پیدا کنم خبر بگیرم ازشون😊❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
فقط آسپرین جواب داد؟

فقط آسپرین دادن

با مکمل ها

هیچ دارویی مصرف نکردم برا تهوع زیادم،تحمل کردم که دارو نگیرم مثل اون بارداری قبلم

معمولا کسی مشکلی داشته باشه،آسپرین میدن و همینطور کسانی که بارداری سابقه بد دارن،میدن

دیگه تاثیرش چی بود رو نمیدونم

منم دلیل فوت بچم مثل شماست البته من آنوکسا نمیزدم و بارداری قبلیم هم که۱۰ سال پیش بود مشکلی نداشتم. ...

سلام عزیزم شما چند هفته از دست دادین؟

من ی بارداری ۸ سال پیش داشتم که هیچ مشکلی نداشتم ..ولی ۳ سال پیش ۲ دوتا سقط داشتم تمام آزمایشاتم‌ سالم بود و دکتر گفت بارداری بعد باید انوکسا بزنی .

سلام بر شما مامانای قدیمی این تاپیکدیگه اینجا سر نمیزنید؟

سلام پاییزجان. منم تقریبا اینجا روفراموش کردم.  سال ۹۸ که تاپیک شکل گرفت وهمزمان با مصیبت من بود چه روزای سخت وسنگینی داشتم انگاریه کوه یخی غم بود. وفکر نمی کردم دیگه دل سنگی شدم دوباره به زندگی برگرده اما خدارو شکر میکنم.

الان اینقدر سرم گرم بچه هاست که خودمو فراموش کردم.  

شماچکارمیکنی خوبی ان شاءالله؟؟

سلام خدمت شما میگم کدوم یک از شما از اونایی ک قبلا این تاپیک ایجاد کردن خبر دارین هدانا باران ماریا ...

خدابه هدانا یه پسر_ باران یه دختر_منم دوتاپسر  هدیه داد.اکثرا  بچه دارشدن خداروشکر

2810