2777
2789
ای واااای دوبار زایمان زودرس؟؟؟ سخته. خدا به دلتون صبر بده

خیلی

دیگه توانی برام نمونده😔

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
درسته ممنونم از لطفتون. بله این روزها کلی ویتامین اینا میخوزم. حالا هفته بعد میرم دکتر برام ازمایش ب ...

ان شاءالله هرچه زودتر به شرایط ایده ال برسی و بتونی بری اقدام

و این بار به لطف خدای بزرگ فرشته تو صحیح و سلامت در آغوش بگیری ♥️

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله هرچه زودتر به شرایط ایده ال برسی و بتونی بری اقدام و این بار به لطف خدای بزرگ فرشته تو ص ...

دعا کنید برام. ایشالا لطف خدا به زودی شامل حال شما هم میشه و فرشته تون رو بغل میگیرید

دعا کنید برام. ایشالا لطف خدا به زودی شامل حال شما هم میشه و فرشته تون رو بغل میگیرید

حتما اگه لایق باشم،

قربونت ان شاءالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه♥️

حق دارید هرررررچی بگید. یه بارش ادم رو از پا میندازه... ولی امیدتون رو از دست ندید. بلاخره درست میشه

توکل به خدای بزرگ

ما میتوانیم😉

من امروز دقیق دو هفته شد. علتش اصلا مشخص نشد هفته ۳۹ رفتم برا سزارین گفتن پنج شش روزه بچه از بین رفت ...

سلام عزیزم واقعا متاسفم من تو هفته 28به خاطر مسمومیت سزارین شدم چهارماه بعدش باردارشدم بااینکه رژیم خیلی سختی تو بارداری داشتم ولی اذیت نشدم و مشکلی به جز ترس از مسمومیت دوباره نداشتم

سلام دوستای عزیزم تروخدا شما که عین خودم دلشکسته این واسه منم دعا کنید تا بتونم دوباره باردار بشم ب ...

سلام عزیزم

ان شاءالله حتما

امید دارم که خداوند بزرگ به زودی زود فرزند سالم و صالحی

با کمک خودش بدون هیچ دغدغه ای روزیت کنه

به حق همین روز

قسمت همه منتظرا بشه♥️

سلام عزیزم واقعا متاسفم من تو هفته 28به خاطر مسمومیت سزارین شدم چهارماه بعدش باردارشدم بااینکه رژیم ...

مرسی گلم از دلگرمی تون واقعا خوشحال میشم با دیدن این پیامها. پس مشکل بخیه سزارین نداشتین اصلا؟ بچه سر وقت ب دنیا اومد؟ 

مرسی گلم از دلگرمی تون واقعا خوشحال میشم با دیدن این پیامها. پس مشکل بخیه سزارین نداشتین اصلا؟ بچه س ...

نه فقط درد کشاله ران داشتم که دکتر گفت هیچ ربطی نداره و برا خیلیا پیش میاد 38هفته دوروز سزارین شدم 

البته اتاق عمل گفتن چسبندگی داری و از اینبه بعد درد شکمی و پریودای دردناک داری ولی یکسال و نیم گذشته و من اصلا درد پریودیم ندارم ولی خوب فکر میکنم چون بیمارستان اموزشی بود خیلی عمل و طول دادن اعتراض کردم اینجور گفتن دیگه راست و دروغشو نمیدونم

البته اتاق عمل گفتن چسبندگی داری و از اینبه بعد درد شکمی و پریودای دردناک داری ولی یکسال و نیم گذشته ...

چقدر از پیامتون دلگرم شدم

منم دلم میخواد این ماه اقدام کنم زمان اقدامم حدود 8  ماه میشه که از سزارینم میگذره ولی بازم ترس دارم که نکنه زود باشه و اذیت بشیم 

از طرفی ام میگم تا رحم شروع به رشد کنه و کم کم قراره جا باز کنه یدفعه که شکم در نمیاد تا اون موقع بدن کم کم آمادگی پیدا می کنه

واقعا دیگه طاقت انتظار ندارم طفلک همسرمم تو انتظار مونده 

شما چون 28 هفته بودین حتما نی نی کوچیک بوده و جای عملتون کوچیکتر بوده

البته اتاق عمل گفتن چسبندگی داری و از اینبه بعد درد شکمی و پریودای دردناک داری ولی یکسال و نیم گذشته ...

می تونم بپرسم وزنتون چقدر بوده تو عمل اولتون؟

و اینکه چسبندگی رو عمل نکردن تو دومی؟ 

و اگه ناراحت نمیشین سنتون چقدر بود؟ 

من تو 37 سالگیم از سنمم خیلی می ترسم

البته ما دیر یائسه میشیم مامانم 50 سالگی یائسه شد و همین طور خاله هام و دختر خاله هام

دختر خاله ی خودم الان 44 سالشه تازه بارداره 

سلام عزیزم ان شاءالله حتما امید دارم که خداوند بزرگ به زودی زود فرزند سالم و صالحی با کمک خودش بد ...

سلام به روی ماهت عزیزم

ممنون بابت دعای قشنگت

انشالله خدا خیلی زود روزی هممون کنه و شما هم با فرزندانتون غرق در شادی بشی و تمام سختی های راهی که رفتی برات کمرنگ بشن و فراموششون کنی