2777
2789
نه بخیه های بیرون ،سعی کن مایعات گرم زیاد بخور ،منم از عوارض بیهوشی زیاد سرفه میکردم و تنگی نفس هم د ...

آوا جون شما کدوم شهری؟

چند سالته؟

بچه چندمت بود؟

سزارین یا طبیعی؟

سر بارداریم بعد عکس رنگی پنج ماه بعدش باردار شدم ولی هفته ۳۸ بچه تو شکمم از بین رفت. یه هفته قیل دنی ...

من تقریبا 2 ماه لکه بینی داشتم و از ماه سوم پریدیم شروع شد

چون شیر ندادیم پریدی زودتر شروع میشه ولی برای تنظیم شدن قاعدگی ورزش خیلی لازمه

شما که خیلی زود میخواید اقدام کنید اسید فولیک هم بخورین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در نیاوردن موند جمع شد تا 28هفته سزارین کردم دراوردن

عزیزم خدا به دلت صبر بده و این بار بدون هیچ دخالت پزشکی راحت باردار بشی و نی نی تو بغل کنی 

ناراحتی هاتو کن گریه کن حق داری ناراحتی کنی ولی آخرش هم باید خودت پاشی و فقط خودت می تونی به داد خودت برسی پس دست هاتو محکمتر بزار زمین بلند شو 

خدا خودش کمکت می کنه بسپار به خودش 

من تقریبا 2 ماه لکه بینی داشتم و از ماه سوم پریدیم شروع شد چون شیر ندادیم پریدی زودتر شروع میشه ولی ...

بله ویتامین همه چی میخورم.‌کلسیم و آهن و دی. پیاده روی هم شروع میکنم تا بدنم اماده باشه انشالله برای سه ماه بعد

بدن هر کسی فرق داره عزیزم معمولا چهار تا شش خفته رو ممکنه لکه بینی داشته باشی و بعد پروسه قاعدگی شرو ...

خدا به دلت آرامش بده عزیزم

ماها همه ،هم دردیم خوب درک میکنیم همو

دلمون میخواد سریعتیر این روزها بگذره و اقدام و شروع کنیم.

منم تیر ماه بچمو از دست دادم و همچنان در فراقش میسوزم

چه کنیم مجبوریم صبوری کنیم

خدا به دلهامون آرامش بده...

عزیزم منم خونریزی خیلی داشتم با شدت زیاد

روزی یه بسته تموم میکردم

سونو هم رفتم شکر خدا مشکلی نبود

بار اول ال دی خوردم قطع شد

بار دوم که پریود شدم و بازهم با همون شدت دمنوش گزنه خوردم که اونم خداروشکر کم کم قطع شد..

مصیبت اصلی به کنار این خونریزی ها بیشتر حال آدم و میگیره

هی دوست داری اقدام کنی هی خونریزی نمیزاره

من محکومش کردم به قطع شدن😜

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
سر بارداریم بعد عکس رنگی پنج ماه بعدش باردار شدم ولی هفته ۳۸ بچه تو شکمم از بین رفت. یه هفته قیل دنی ...

آخی عزیزم خدا به دلت صبر بده

ان شاءالله خدا کمکت میکنه و این روزهای سختت بسلامت بگذره و بار اول اقدامت دوباره تو دلت جوونه بزنه و این بار صحیح و سلامت فرشته تو در آغوش بگیری♥️

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
سلام من سزارین شدم دو دختر باردار بودم یکیش تو دلم 21هفته از بین رفت یکیش 28هفته سزارین کردم نموند ح ...

خیلی غمگینه

ناراحت شدم خدا بهت صبر بده♥️ یاد خودم افتادم

پسر منم ۳ روز تو دستگاه موند و بعدش پر کشید

ایییی خدا چقدر دلتنگشم😔😔

۲۸ هفته چرا نموند؟

تنها  کلمه ای که می‌تواند تمام دردهای  انسان را یکجا تسکین دهد
همین کلمه است
او با شماست و همه چیز را می‌بیند.
تمام اشک ها، سختی ها، تحمل کردن‌ها و صبوری هایت را می‌بیند
و روزی برایت تمام تلخی ها را جبران می‌کند. و کامت را به اندازه بزرگی خودش شیرین می‌کند.
صبور باش
و فراموش نکن
او همین جاست کنار تو
سکوت می‌کند تا درد تو را بزرگ کند و رشد دهد
اما به این معنی نیست که تو را فراموش کرده و نمی‌بیند.
شک نکن در اوج سختی هم در آغوش او هستی♥️

انشالله شما هم زودی مامان بشی  همیشه تو دعاهام یادتم😍 منم فعلا جلوگیری  دارم  باید ت ...

شما شرایطت چجوری بود؟ بچه چرا از دست دادین؟ چند ماه بعد حامله شدین؟ مشکلی نداشتین؟؟

عزیزم شما هم بچه از دست دادی؟ هقته چند بودی؟ دلیلش چی بود

سلام عزیزم

بله من سابقه دار شدم دیگه

دو بار سقط تو هفته های پایین

دوبار زایمان زودرس آخریش تو هفته ۲۵ بود بچم سه روز دستگاه موند و بعدش فوت شد.

دهانه رحمم با وجود سرکلاژ باز شده بود.

شما میدونید سه ماه بعد سزارین میتونم اقدام کنم یا نه؟

معمولا دکترا میگن زایمان طبیعی سه ماه و سزارین شش ماه صبر کنن.

من بارداری قبلیم که اونم طبیعی دنیا اومد دکترم گفت بعد ۴۰ روز اقدام کن حتی نگفت سه ماه بمون.

ولی خیلی ها بودن که دو سه ماه بعدش باردار شدن

بستگی به بدن خودت داره

خوب خودتو تقویت کن که سریعتر بخیه هات جوش بخوره و بتونی بری اقدام..

معمولا دکترا میگن زایمان طبیعی سه ماه و سزارین شش ماه صبر کنن. من بارداری قبلیم که اونم طبیعی دنیا ...

درسته ممنونم از لطفتون. بله این روزها کلی ویتامین اینا میخوزم. حالا هفته بعد میرم دکتر برام ازمایش بتویسه. وزنم رو هم باید کم کنم