2777
2789
سلام مادر خیلی خیلی قوی خوشبه حال دخترت مادری مثل تو داشته و داره من بمیرم برای زجرهایی که کشیدین ...

رفته رفته نبودش بیشتراذیتم میکنه هی خودمو سرزنش میکنم که اگه زودمیبردمش اگه فلان کارو نمیکردم اینطوری نمیشدخیلی علاقه به درس ومدرسه داشت میخواستم کلاس اول ثبت نام کنم  نشد همیشه سراغ تولدشومیگرفت میگفت چقدمونده روزشماری میکرد۲۵شهریورتولدشه روزدخترکیک خریدم عدد۶روکیکش گذاشت توخونه کیک می‌پختم زودشمع میاوردمیذاشت روش میگفت بگین تولدت مبارک یادم میفته حالم خراب میشه تواین مدت طپش قلب گرفتم برام دعاکنین 

رفته رفته نبودش بیشتراذیتم میکنه هی خودمو سرزنش میکنم که اگه زودمیبردمش اگه فلان کارو نمیکردم اینطور ...

ای جونم قلب ادم مگه چقدر کشش داره

میفهمم خاطرات چقدر کشنده هست

حتی منی که دردی شبیه تو رو کشیدم نمیتونم حالتو کامل درک کنم

میدونی به نظر من باید حرف بزنی در موردش خیلی زیاد شاید یکمی سبک بشی

ما خیلی خودمون رو مقصر میدونیم اما از این مرحله باید عبورکنی

باور کنی که تو مادرشی و هیچ چیزی رو بیشتر از بچه ات دوست نداشتی و همه کار را کردی یک چیزایی دست ما نیست و ما م انسانیم نمیدونیم چی در پیشه واقعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی میدونه سه ماه بعد سزارین حامله بشم مشکلی هست یا نه؟

عزیزم تو همین تاپیک هست مادری که بعد 3 ماه باردار شده ولی یکم دیگه صبوری کن بزار 6 ماه بشه وقتی به خودت زمان بدی کم کم خودت قبول می کنی که حداقل 6 ماه صبر کنی

به من 3 تا دکتر گفتن 6 ماه صبر کن یه دکتر گفت  یکسال ولی وقتی شرایط روحیمو دید گفت حداقل 8 ماه بعد منم دارم صبوری می کنم

عزیزم کلی خون از دست دادی بدنت باید ریکاوری بشه نی نی بعدی چه گناهی داره که مادرش ضعیف و افسرده باشه بخاطر بعدی یکم صبوری کن می دونم خیلی سخته ولی چاره ای نیست 

کسی میدونه سه ماه بعد سزارین حامله بشم مشکلی هست یا نه؟

سعی کن خودتو سرگرم کنی

اگه قبلا سرکار می رفتی دوباره کارو شروع کن

پادکست گوش بده 

پادکست رخ سرگذشت خیلی هاس جالب و آموزنده و سرگرم کننده س

ورزش 

کتاب بخون

کارهای هنری، نقاشی خیاطی و... 

این روزها هم میگذره یادته روزهای اول بارداری می گفتم وایی خدا کی این 9 ماه میگذره و عین برق و باد گذشت این 6 ماه هم میگذره و خیلی زود نی نی میاد تو دلت و سلامت بغلش میگیری میایی اینجا به هممون روحیه میدی 

انشالله خدا خودش بهت تاب و توان بده عزیزم 

عزیزم طبیعیه که الان دلت بخواد زود باردار بشی اما 

تو قراره باشی برای بچه هات یک مادر قوی باشی، بارداری و سزارین به خودیه خود کلی عوارض داره، دیگه اینکه بخوای به این سرعت دوباره اینکارو با بدنت بکنی، حتی اگه الان نشون نده سنت یکم بره بالا عوارض نشون میده

پس بخاطر خودت و بچه هات با اینکه خیلی سخته حداقل یک سال صبر کن

تو قراره باشی برای بچه هات یک مادر قوی باشی، بارداری و سزارین به خودیه خود کلی عوارض داره، دیگه اینک ...

اصلا نمیتونم... یعنی واقعا به عشق بارداری بعدی دارم روزامو میگدرونم. فقط بغل کردن بچه ارومم میکنه. کلی ویتامین دارم میخوزم تا بدنم زود خودشو‌ پیدا کنه. هر روز اناناس خوردم بخیه هام خوب‌خوب شد

کس بوده شرایط مثل من داشته باشه؟

اصلا نمیتونم... یعنی واقعا به عشق بارداری بعدی دارم روزامو میگدرونم. فقط بغل کردن بچه ارومم میکنه. ک ...

سلام.منم ۲ ماهه تو هشت ماهگی از دست دادم.واقعا اوایلش سخته و به مرور حالت بهتر میشه.من‌ از چندتا دکتر پرسیدم میگن ۶ ماه صبر کن.ولی خوب هستن کسایی که بعد ۳ ماه باردار شدن.من فعلا دکتر برام آزمایشات انعقادی نوشته میخوام انجام بدم.باید صبر کنم جواب آزمایشاتم‌ بیاد شاید بعد ۴ ماه اقدام کردم‌ شایدم وایسم تا ۶ ماه هنوز تصمیم‌ نگرفتم‌.شما چند وقته بچتون از دست دادین علتش چی بوده؟شما چه ویتامین‌هایی مصرف میکنید؟

سلام.منم ۲ ماهه تو هشت ماهگی از دست دادم.واقعا اوایلش سخته و به مرور حالت بهتر میشه.من‌ از چندتا دکت ...

من امروز دقیق دو هفته شد. علتش اصلا مشخص نشد هفته ۳۹ رفتم برا سزارین گفتن پنج شش روزه بچه از بین رفته بوده. هیچ علتی هم مشخص نشد. شما علت فوت بچه تون چی بود؟ من میخوام از سه ماه بعد اقدام کنم دیگه هرموقع که گرفت. مهر میرم دکتر ازمایشهای قبل بازدازی زو بنویسه برام. الان کلسیم و اهن و ویتامین دی میخورم. سنم هم رو مرزه اخه. فقط دوست دارم هرچه زودتر باردار شم. اون بچه رو اذر بازدار شده بودم میخوام بازم اذر باردار شم

من امروز دقیق دو هفته شد. علتش اصلا مشخص نشد هفته ۳۹ رفتم برا سزارین گفتن پنج شش روزه بچه از بین رفت ...

من قبلش دو تا سقط ۸ هفته هم داشتم‌.احتمالا مشکل انعقادی دارم.شما چند سالتونه؟

شما میخوایید کی باردار شید مجدد؟

سلام عزیزم من ک از نظر روحی و جسمی خیلی ضعیف سدم مشکلی هم ک فعلا درگیرشم اینه ک الان نزدیک هفتادو پنج روزه تز زایمانم میگذره هنوز خونریزی دارم دیگه خسته شدم چند تا دکتر رفتم افاقه ای نکرده ،اما نظرم اینه ک اگه ایشالله این ماه این مشکلا رفع شه ورزش و رژیم مناسب و تقویتی شروع کنم ب مدت سه ماه بعد دیگه پیشگیری نداشته باشم که میشه همون حدود شش ماه ...ببین عزیزم شما هم حداقل سه ماه هم خودت هم شوهرت رژیم تقویتی داشته باش تا ایشالله ی نطفه ی قوی تشکیل بشه و ذیسک تشکیل نشدن قلب جنین و....میاد پایین تر ،و اینکه من ترس از بارداری خارج رحمی هم دارم که قبلش تصمیم دارم برا عکس رنگی و...اقدام آخه دکترم خیلی بی تجربه بود فوق العاده سزارین بد و پرعوارضی برام انجام داد ،ی پزشک طرحی بود دیگه تصور کنید چ بلاهایی میتونه سر آدم بیاره ...هنوز درگیر عوارض سزارینم دیگه ...وزنم هم خیلی رفته بالا باید کم کنم ،خلاصه اینکه مسیر پر چالشی پیش رو داریم خدا خودش کمکمون کنه