2777
2789
چقدر از پیامتون دلگرم شدم منم دلم میخواد این ماه اقدام کنم زمان اقدامم حدود 8  ماه میشه که از ...

بله ولی سری اولم همون بیمارستان اموزشی بودم دست یه مشت کاراموز کلی شکمم بخیه داشت که دکترم تعجب کرده بود ولی هشت ماه خیلی زمان خوبیه با دکترتون مشورت کنید اگه اجازه داد اقدام کنید 

من چون مسمومیت داشتم بیشتر میترسیدم که بازم اتفاق بیفته مخصوصا زمان کمیم گذشته بود ولی خداروشکر ختم به خیر شد

می تونم بپرسم وزنتون چقدر بوده تو عمل اولتون؟ و اینکه چسبندگی رو عمل نکردن تو دومی؟  و اگه نا ...

ببارداری اول اخرای دی99زایمانم بود دومی اولای بهمن 1400 متولد 70

نه فقط عملم خیلی طول کشید پرسیدم گفتن چسبندکی داری ولی چندماه پیس رفتم به دکتر گفتم برام عکس اینا بنویسه قبول نکرد گفت بعید میدونم چون نه بارداری علایمی داشته نه الان وزنمم از بارداری اول تا الان 63

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماهت عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت انشالله خدا خیلی زود روزی هممون کنه و شما هم با فرزند ...

فداتشم عزیزم

الهی آمین الهی آمین

توکل به خدای مهربون که هیچ بنده ای رو به حال خودش رها نمیکنه

من مطمئنم به زودی قسمت هممون میشه🌸

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
نه فقط درد کشاله ران داشتم که دکتر گفت هیچ ربطی نداره و برا خیلیا پیش میاد 38هفته دوروز سزارین شدم&n ...

ممنونم چقدر ارامش گرفتم.‌قبل اینکه باردار بشید وقتی دکتر رفتید نگفت شش ماه بعد اقدام کنید؟

ببارداری اول اخرای دی99زایمانم بود دومی اولای بهمن 1400 متولد 70 نه فقط عملم خیلی طول کشید پرسیدم گ ...

کلا دوتا سزارین داشتید؟ چسبندگی پیدا کرده بودید تو خاملگی اذیت نشدید؟؟ من به دختر ده ساله هم دارم که اونم سزارین بوده. یعنی الان باز بازدار شم میشه سزارین سوم. از اینم میترسم

ممنونم چقدر ارامش گرفتم.‌قبل اینکه باردار بشید وقتی دکتر رفتید نگفت شش ماه بعد اقدام کنید؟

نه گفت بعد سه ماه اقدام کن که ماه دوم باردار شدم 

خیلی دکترخوبی بود من رحمم دوشاخ بود که ریسک بارداری هم بالا میبرد

کلا دوتا سزارین داشتید؟ چسبندگی پیدا کرده بودید تو خاملگی اذیت نشدید؟؟ من به دختر ده ساله هم دارم که ...

حداحفظ کنه دخترتونو زمان زیادی گذشته باز خودتو تقویت کن با دکترت هم صحبت کن 

من خیلی سربارداری اول به خودم میرسیدم تا 50روز کاجی چهارمغز شیر و تخم مرغ میخوردم

حداحفظ کنه دخترتونو زمان زیادی گذشته باز خودتو تقویت کن با دکترت هم صحبت کن  من خیلی سربارداری ...

بله منم مرتب مغزیجات میخورم و کلی قرصهای ویتامین. بدنم سرحاله فکر نمیکنم کم بیارم فقط از بخیه ها میترسم. بعد یه چیز دیگه، بچه به دنیا اومد وزنش چقد بود؟ کم وزن نبود؟

خوب وزن بچه هم خوب بوده. میگن بارداری پشت هم بچه دوم کم وزن میشه

نشنیده بودم اینو دوست خودم بچه اولش دوقلو بود یکی از بچه هاش وقت زایمان مرده به دنیا اومد الان پسرش دوسال و سه ماهشه دخترش دنیا اومده وزن 3400