2777
2789
این کدوم سوره است؟ واقعا همونطورررره

تو یکی از کانالا دیدم

اینجور جمله ها رو ذخیره میکنم میخونمشون دلم آروم میگیره...

و

مطمئنم که خدا جبران میکنه....

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
منم اولین اقدامم خوب پیش نرفت امروز از دادم منفی شد انش ا الله اقدام بعدی  

ان شاءالله عید امسال ۵،۶ ماهه باردار باشی عزیزم❤

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدای ما هم بزرگه ان شاءالله این بار بارداریمون سبک در بیاد آدمی به امید زنده ست من همش میگم خدارو ...

ان شالله❤️

آره،امید و صبر داشتن بهترین چیزه

آخ،امان از این دلتنگی💔خیلی سخته..خیلیییی

گاهی با خودم میگم پسرم برمیگرده بغلم،اینار با جسم و تن سالم..دوباره ناامید میشیم و میگم اون پسرم دیگه نمیاد و ....😭

🖤💔
خدا خودش معجزه کنه برامون💔🥺 من واقعا بارداری برام کابوس شده،میترسم طاقت این همه استرس و فشار نداش ...

بارداری دوم خیلی راحتر از اولیه بدن انگار بهتر کنار میاد نگران نباش اصلا مطمئنا بارداری دومت خیلی راحتر میشه منم سر پسرم بجز ماه سوم که ویار اذیتم کرد دیگه خیلی سبک و راحت گذشت 

کاش یکباره دیگه قسمتم بشه و راحت باردار بشم وراحت بگذرونم 

بارداری دوم خیلی راحتر از اولیه بدن انگار بهتر کنار میاد نگران نباش اصلا مطمئنا بارداری دومت خیلی را ...

من راحت باردار شدم و مشکلی نداشتم،حتی ویار سنگینی نداشتم.اما از زمین و زمان بلا سرم اومد...نمیدونم چرا

از ترسیدن تو بارداری و پایین اومدن جفت بگیر،تا کرونا گرفتن ،مشکل کلیه درد و سنگ کلیه که فقط تو بارداری بود،فشار خون و مسمومیت بارداری و درد های نامشخص در کمر و ...

الکی الکی هی از زمین و زمان بلا بارید برام تو بارداری

العان یک روز پریودم عقب جلو بشه سکته میکنم از ترس،از بس تو بارداریم سختی کشیدم💔

🖤💔
اصلا از ورزش غافل نشین باشگاه رفتن و ورش کردن خیلی روحیه ی آدمو قوی تر می کنه  من فقط با ورزش ...

من یک ماه ثبت نام کردم فقط چند جلسه رفتم

بزور چند روز خودما  قوی نگه میدارم و میجنگم،اما بعد نمیتونم تحمل کنم و متلاشی میشم 😭😭

فقط همش این سوال تو ذهنم تکرار میشه چی شد که به اینجا رسیدم💔

🖤💔
بارداری دوم خیلی راحتر از اولیه بدن انگار بهتر کنار میاد نگران نباش اصلا مطمئنا بارداری دومت خیلی را ...

ان شالله یک بارداری راحت داشته باشی عزیزم و بسلامت نی نیت بیاد بغلت❤️

🖤💔
ان شالله❤️ آره،امید و صبر داشتن بهترین چیزه آخ،امان از این دلتنگی💔خیلی سخته..خیلیییی گاهی ...

دلتنگمو دیدار تو درمان منست

بی رنگ رخت زمانه زندان منست😔

دیدی بعضی وقتها یهو دلت روشن میشه و حس خوب پیدا میکنی و حالت واسه دقایقی خوبه، اون نور خداست که میاد تو دلت

و میگه نگران نباش من هستم تو من و داری غصه چی و میخوری..

بعدش شیطون لعنتی میاد و امیدمون وناامید میکنه

حس خوبمون و از بین میبره و بازم گریه و ناله رو شروع میکنیم

دلم نمیخواد تو اون حال بمونم

دلم نور خدارو میخواد

دلم همیشه اون حال خوب رو میخواد

باید قوی بود

خیلی قوی

باید شیطان و لعنت کنیم و با امید جلو بریم و همش بگیم میشه خدا میخواد و میشه

نا امیدی نداریم

من بعد از ۴ بار تلاش به امید خدای بزرگ

پنجمی و بغل میگیرم

به نیت ۵ تن😁

ان شاءالله ۵ تن آل عبا شفاعتمون و بکنه و از این امتحان سخت سر بلند بیرون بیایم

و انتقاممون و از این زندگی بگیریم...

اصلا از ورزش غافل نشین باشگاه رفتن و ورش کردن خیلی روحیه ی آدمو قوی تر می کنه  من فقط با ورزش ...

منم دوست دارم برم

ولی فعلا خونریزی دارم

بعد زایمان یه دوره یه ماهه خونریزی داشتم

یکی دو هفته پاک بودم از دوباره پریود شدم

بعد پاکی ان شاءالله دوباره میرم

ورزش روح آدم و تازه میکنه

و ان شاءالله بدنمون که قوی تر شد میریم واسه دوباره اقدام

با قوای هرچه تمام تر💪

تو بارداریهاتون‌ دارو استفاده کردین؟

بله 

بارداری سومم که مرده زایی داشتم آنوکساپارین و داروهای ایمنی داشتم که خب متاسفانه بی نتیجه بود بارداریم

بارداری آخرم که خداروشکر دخترم رو الان دارم روزی دوتا آسپرین و یه دونه آنوکسا و دوفاستون و شیاف و پرولوتون داشتم ولی داروهای ایمنی نداشتم دیگه 

علت سقطاتون‌ معلوم‌ شد؟

بعد سقط دوم آزمایش دادیم دی اف ای همسرم بالا بود و خودمم دو تا جهش انعقادی داشتم که دکترم اون موقع گفت علتش ایناست

ولی خب دکتری که تو این بارداری آخرم تحت نظرش بودم آزمایش هامو نگاه کرد گفت مشکلی ندارن و سقط هات بی علت بوده و ناچارا باید داروهای انعقادی بگیری 

قربونت عزیزم ممنون که تو این روزهای سخت و تاریک نور امیدی تو دلم روشن کردی خدا کوچولوتو واست حفظ ...

ممنونم عزیزم 

بله قطعا سهمتون پیش خدا محفوظه و انشاالله این بار خودش همه چی رو درست میکنه  

من گاهی میام تاپیک پیامارو میخونم و یاد گذشته میوفتم و با تمام وجودم درک میکنم حال دوستان رو و از خدا میخوام تک تک دوستان دلشاد بشن به زودی 

دلتنگمو دیدار تو درمان منست بی رنگ رخت زمانه زندان منست😔   دیدی بعضی وقتها یهو دلت روشن میش ...

ممنون از دلگرمی و حرفای قشنگت🥺❤️

حتمااا همینطوره،ان شالله بسلامتی پنجمی میاد و بسلامت بغل میگیریش😍👏

برای منم دعا کن عزیزم🌹

🖤💔
2810