2777
2789
خدانکنه عزیییزم😘 توکل به خدای مهربون خدا از حال دلمون خبر داره من بعد از ۴ تا سقط همچنان امید دا ...

سلام دوست عزیز، دلم نیومد پیام نزارم براتون ،

خواستم بگم ناامید نشو و دوباره شروع کن 

من دوتا سقط داشتم بعدش کلی دوندگی کردم علت سقط هام پیدا بشه و خلاصه بعد یه پروسه ای مجدد باردار شدم که سقط نشد ولی خب بدتر شد و ۲۷ هفته مرده زایی رو تجربه کردم و چقدر بازم رفتم دکتر های مختلف بلکه علتش مشخص بشه و چه حرف ها که نشنیدم تو مطب بعضی دکترها حتی تخمک اهدایی بهم گفتن

توکل کردیم به خدا و مجدد اقدام کردیم و یه بارداری خییییلی وحشتناک و سخت پشت سر گذاشتم و توی بارداریم چندین بار به مو رسید ولی پاره نشد و خدا بهم لطف کرد و بچم رو سلامت بغل گرفتم 

انشاالله پیامم امیدی باشه براتون و قوی تر از همیشه شروع کنید و خدا همراهتون باشه تو این راه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منم نمی دونم برای خودم سواله 

نه بعید میدونم تاثیر بذاره من دیدم‌ کسایی رو که‌ بارداری اولشون دیر باردار شدن  ولی بارداری دوم‌ و سومشون‌ سریع باردار شدن در حالی که سزارینی‌ بودن

خدا خودش معجزه کنه برامون💔🥺 من واقعا بارداری برام کابوس شده،میترسم طاقت این همه استرس و فشار نداش ...

خدای ما هم بزرگه

ان شاءالله این بار بارداریمون سبک در بیاد

آدمی به امید زنده ست

من همش میگم خداروچه دیدی شاید این بار بدون هیچ خطری بچم اومد تو بغلم😍

همین الان کلی تو بغل همسرم گریه کردم

دلتنگ پسر کوچولومم

ولی کلی سبک شدم

راضیم به رضای خدا...

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
سلام دوست عزیز، دلم نیومد پیام نزارم براتون ، خواستم بگم ناامید نشو و دوباره شروع کن  من دوتا ...

قربونت عزیزم

ممنون که تو این روزهای سخت و تاریک

نور امیدی تو دلم روشن کردی

خدا کوچولوتو واست حفظ کنه عزیزم❤

ته ته دلم روشنه

خدا جواب این سختی هامون و میده

این روزها هم میگذره

بالاخره آغوش ماهم پر میشه

توکل به خدای مهربون...

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
سلام عزیزم منم نمی دونم برای خودم سواله 

نه بابا فکر نمیکنم

فقط اینکه جای بخیه و اینا ترمیم بشه دیگه مشکلی پیش نمیاد