2777
2789
عزیز دلی گلم. منم دلم براتون تنگ شده بود. خبر خاصی نیست فدات شم. تو چه خبر؟ انشاالله که این ماه به ح ...

سلام گلم فدای مهربونیات بشم که انقدر خوبی تو.... وقتی اینجا نیستی حال و هوای تاپیک فرق داره... خداروشکر که حالت خوبه و رفتی مسافرت و روحیتم عوض شده... انشالله بزودی زود نی نی ناز میاد تو دلت و سال جدید با شادی برات شروع میشه🤲

خدایا بی نهایت بار شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات جانا... اینجا هم سر بزن قشنگم نه هنوز گلم.. ۱۰ ماه شد و سخت بی قرارم 😔 از هستی جون احوالت می ...

مرسی عزیزم ایشالله هر چی خیر و صلاحمون هست همون بشه 

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلام گلم فدای مهربونیات بشم که انقدر خوبی تو.... وقتی اینجا نیستی حال و هوای تاپیک فرق داره... خدارو ...

فدای تو دوست داشتنی من😍

انشاالله گلم

متقابلا برای تو هم عزیز دلم و همه منتظرا انشاالله 🤲⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم تایپیکهاتو خودت نوشتی؟خیلی جالبن.

بله عزیزم 

مرسی ☺

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
سونو رفتی؟روز چندمت بود؟گفت فولی نداری؟

آره مریم جون روز ۱۲.. وااای نمیدونی چه حالی شدم از همونجا گریه کردم تا شبش😔

آخه خیلی امیدوار بودم 😔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
منم امروز خیلی بیقرارم و گریه

قربون خدا برم😔 چه میشه کرد جز صبر و توکل.. انشاالله تو هم به زودی دلت شاد میشه و اشکی جز اشک شوق تو چشمات نمیشینه 🤲

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 🧿🧿 خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم...الهی که ۱۲۰ سال کنار هم با ...

ممنونم خواهر مهربونم 😘 چقدر حرفات آرامش بخش بود🥰معلومه دل پاک و مهربونی داری فدات بشم. الهی هر چی از خدا میخوای بهترینشو برات بده بحق چهارده معصوم 

خدایا شکرت🖤
سلام خوبی عزیزم تبریک میگم عزیزم خوش اومده قدمش مبارک فدات 😘😘😘😘 الهی ۱۲۰ سال قلبش برات بتپه اسمش ...

ممنون مهربونم. خوبی هدانا جون گل پسرات چطورن الهی همیشه سالم و سلامت باشین. آقا امیر حسین فداش بشم. هدانا جون نمیدونی چیا کشیدم تو بارداری خدا گل پسرمو بهم بخشید

خدایا شکرت🖤