2777
2789
@saiare   جان بیا گلم خبری از خودت بده... کجایی؟ چ میکنی؟ کم پیدایی.... نمیگی دلمون تنگ میشه؟ ...

عزیز دلی گلم. منم دلم براتون تنگ شده بود. خبر خاصی نیست فدات شم. تو چه خبر؟ انشاالله که این ماه به حق حضرت علی ع بارداری🤲😍

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بهت صبر بده خیلی سخته

چطوری کیان جان؟ سال نوت مبارک ..چرا به تاپیک سر نمیزنی گلم؟ چه خبرااا؟ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ممنون عزیزم 😘 انشا ٕ الله شما هم بسلامتی زایمان کنی نی نی نازتو بغلت بگیری.انزیم های کبدم بالا ...

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 🧿🧿

خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم...الهی که ۱۲۰ سال کنار هم با سلامتی و آرامش روزگار سپری کنید و با هم کلی خاطره های خوشگل بسازید...الهی نگاه سبز و مهربون خدا سایه سار گل پسرت باشه و تنش سالم و لبش خندون🤲⚘⚘

چطوری کیان جان؟ سال نوت مبارک ..چرا به تاپیک سر نمیزنی گلم؟ چه خبرااا؟ 

سلام سیاره جون. ممنون شما خوبی؟ سال نو شما هم مبارک. توی تاپیکای دیگه می چرخم😁😁 شما باردار شدی گلم؟ 

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلام سیاره جون. ممنون شما خوبی؟ سال نو شما هم مبارک. توی تاپیکای دیگه می چرخم😁😁 شما باردار شدی گلم ...

فدات جانا... اینجا هم سر بزن قشنگم

نه هنوز گلم.. ۱۰ ماه شد و سخت بی قرارم 😔

از هستی جون احوالت میپرسم عزیزم... انشاالله که با خبرای خوش بیای و خوشحالیت با ما هم تقسیم کنی به حق شش ماه کربلا 🤲

سلام خوشگلا خوبین؟ چه خبرااا؟ الهی که تو سال جدید اتفاقات قشنگی برامون رقم بخوره  الهی مامان ...

سلام عزیز دلم خبر خاصی نیست چهارمین ماهم گذشتو من پریود شدم دیشب طبق روال هرماه دپرسمو گریه میکنم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
سلام خوشگلا خوبین؟ چه خبرااا؟ الهی که تو سال جدید اتفاقات قشنگی برامون رقم بخوره  الهی مامان ...

سلام عزیز دل 

سال نوتون مبارک 😍 الهی که سال خوبی داشته باشین پر از خبرای خوب، ان شاالله امسال مامان دوعدد فسقلی جون میشی به حق حضرت علی اصغر (ع)😍☺

آمین آمین آمین 💚❤🧡

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
اره عزیزم نی نیم هفته ۳۴ بدنیا اومد😁

سلام خوبی عزیزم تبریک میگم عزیزم خوش اومده قدمش مبارک فدات 😘😘😘😘 الهی ۱۲۰ سال قلبش برات بتپه اسمش چی گذاشتی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
@هدانا ‍  خوبی عزیزم ؟ گل پسرات خوبن؟

سلام مصی جان قربونت بشم گل پسری چطوره 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هداناجون خوبی گل پسرت خوبه؟ میگم ی خانمی بود ک دخترش۳۴هفته توشکمش خفه شد و بازم ی دختربارداربود باما ...

سلام ملیسا جان😍 خوبی عزیزم دختر گلت چطوره. مهرا را میگی عزیزم. اره یه دختر داره  

سلام عزیز دلم خبر خاصی نیست چهارمین ماهم گذشتو من پریود شدم دیشب طبق روال هرماه دپرسمو گریه میکنم&nb ...

بگردمت که میفهمم چی میگی.. منم درست حال و روز تو رو دارم.. این ماه اصلا فولی نداشتم و کلی گریه کردم... واقعا کم آوردم دیگه.. ۱۰ ماه شد و هر روز بی‌قرارتر از روز قبلم.. فقط خدای مهربون میدونه چه حالی دارم.. انشاالله خیلی زود دل ما هم شاد شه و تلخی این روزا برامون جبران شه به حقه حضرت علی ع  🤲

سلام عزیز دل  سال نوتون مبارک 😍 الهی که سال خوبی داشته باشین پر از خبرای خوب، ان شاالله امسال ...

فدات بشم الهی... چقدر شیرین و دلنشین دعام کردی نازنینم... انشاالله امسال برای تو هم پر باشه از اتفاقات قشنگ و بیاد موندنی و در راسشون مامان شدنت عزیزم.⚘⚘😘

آمین آمین آمین یا رب العالمین 🤲