2777
2789
عزیزممم چقدر خوشحال شدم قدم این شیطون عجول مبارک باشه مامان جون 😍😍 انشالله زیر سایه اول خدا بعد ه ...

ممنون خواهر گلم چقدر شماها مهربونین😘 فدات بشم. الهی خدا گل پسرتو نگه داره .به خودت سلامتی بده دامادی پسرتو ببینی😍

خدایا شکرت🖤
ممنون عزیزم 😘 انشا ٕ الله شما هم بسلامتی زایمان کنی نی نی نازتو بغلت بگیری.انزیم های کبدم بالا ...

خیلی خوشحال شدم گلم ببخشید انزیم کبدی چیه چطور پیش مباد بعد بارداری قبلیت چجوری بود ؟ ولی خیلی حالم خوب شد گعتی با گریه  رفتی خوشحال اومدی انشالله همه بجها اینجور خوشحال بیان بیرون از اتاق عمل خیلی شیرین خدادوشکر که بچت سالم دستگاه نرفته

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوشحال شدم گلم ببخشید انزیم کبدی چیه چطور پیش مباد بعد بارداری قبلیت چجوری بود ؟ ولی خیلی حالم ...

مرسی عزیزم انشا ٕ الله شماهم دلت شاد بشه. تو بارداری قبلیم هم این بارداریم بشدت خارش گرفته بودم فقط هم دست هام و از زانو به پایین پاهام که با آزمایش مشخص شد. بارداری قبلیم چون تجربه نداشتم دکترا هم سهل انگاری کردن بچم هفته ۳۵ خفه شد تا سزارین بشم خفه شده بود فقط یک ساعت موند بچم😢

خدایا شکرت🖤
مرسی عزیزم انشا ٕ الله شماهم دلت شاد بشه. تو بارداری قبلیم هم این بارداریم بشدت خارش گرفته بودم ...

دلم میحواد بزنم زیر گریه تایپک هاتو خوندم ولی خوشحالم که الان بچت سالم اومدع دنیا . خیلی دلم گرفت . نمیدونم جرا میفته یادم . دقیق اونجایی که نوشته شیر دارم بچم نیست

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
دلم میحواد بزنم زیر گریه تایپک هاتو خوندم ولی خوشحالم که الان بچت سالم اومدع دنیا . خیلی دلم گرفت . ...

عزیزم 💕 ممنون از دلسوزیت. گلم خدای ناکرده شما هم بچتونو از دست دادین؟

خدایا شکرت🖤
عزیزم 💕 ممنون از دلسوزیت. گلم خدای ناکرده شما هم بچتونو از دست دادین؟

اره دوقلوهام تو اخر ۲۸ هفته 

بهم میگه چاقی خودتو لاغر نکنی طلاقت میدم از این چیزا لج میکنه حرف نمیزنه قهر میکنه فوش دست بزن همه ج ...

وا چه بهونه هایی😐 مگه بچست اخه یه مدت تو هم بهش محل نده شاید بهتر شد

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ممنون عزیزم 😘 انشا ٕ الله شما هم بسلامتی زایمان کنی نی نی نازتو بغلت بگیری.انزیم های کبدم بالا ...

ای بابا باز اومده سراغت که😐 ولی خدا رو شکر به خیر گذشته گلم ما ها برای بار دوم دیگه خیلی تجربه داریم چه میدونستیم بارداری اول‌چیه اصلا‌ حالت نرمالش چیه... برای‌دفعه بعد تجربه داریم و خدا هم کمک میکنه🙏🏼🙏🏼🙏🏼 قربونت برم نی نی نازتو که شیر میدی خیلی دعامون کن... منم دست پر از بیمارستان مرخص شم🌹❤️

ای بابا باز اومده سراغت که😐 ولی خدا رو شکر به خیر گذشته گلم ما ها برای بار دوم دیگه خیلی تجربه داری ...

انشا ٕ الله بسلامتی زایمان می‌کنی نی نی نازت میاد تو بغلت مطمئنم. اره روزگار درس زیادی بهمون داده.اما بازم خدارو شکر که هر اتفاقی یه حکمتی داره.چشم لایق باشم دعات میکنم⁦❤️⁩

خدایا شکرت🖤
ممنون خواهر گلم چقدر شماها مهربونین😘 فدات بشم. الهی خدا گل پسرتو نگه داره .به خودت سلامتی بده داماد ...

قربونت برم ما روزای سختی رو کنار هم گذروندیم و الان خدا جوابمونو با مهربونی و حکمتش دوباره بهمون بخشید  . 

همچنین قشنگم ایشالله کنار هم روزها و سال های شادی رو میگذروندیم 😍😍😍😍

ارزوم این روزاییه ک داریم سپری میکنیم برای تک تک ماماناییه ک مثل ما بودن خدا ب دل همشون صبر و امید دوباره بده . 

سخته اما شدنیه خوشگلا  💪💪💪❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
وا چه بهونه هایی😐 مگه بچست اخه یه مدت تو هم بهش محل نده شاید بهتر شد

☹☹☹

@nafass5239   کجایی عزیزم بیا یه خبر از خودت بده گلم

سلام عزیزم حال خودتو نی نی ت چطوره؟منو پسرمم خوبیم خداروشکر.ان شاالله بزودی دامن همه منتظراسبز شه ماهم نی نی هامونو سالم بغل کنیم

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪
سلام عزیزم حال خودتو نی نی ت چطوره؟منو پسرمم خوبیم خداروشکر.ان شاالله بزودی دامن همه منتظراسبز شه ما ...

منم خوبم شکر خدا عزیزم الهی شکر که شمام خوبین گلم🙏🏼🌹 کم میای اینجا از حال خودت زود زود خبرمون کن

سلام خوشگلا خوبین؟

چه خبرااا؟

الهی که تو سال جدید اتفاقات قشنگی برامون رقم بخوره 

الهی مامانای باردار نی نی هاشون سالم و سلامت و به موقع بغل بگیرن و اقدامیای عزیز هم خیلی زود باردار بشن

مریم گلی شبنم قشنگم سپیده نازم نیلو جونم نی نی رز عزیزم مامان پسری های دوست داشتنی کیان جانم و بقیه مامانا چه خبر ؟ امیدوارم حال دلتون و خودتون عاالی باشه🌷🌷 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲