2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیزم پسرت سالم برگشت به مامانش😍 انشاالله سالمم میاد بغلت

ممنون عزیزم دعا کنین سالم سر وقت ب دنیا بیاد دعا کنید فشار خون نگیرم دعا کنید باقی مانده بارداریم بدون مشکل بگذرونم محتاج دعاتونم 

ممنون عزیزم دعا کنین سالم سر وقت ب دنیا بیاد دعا کنید فشار خون نگیرم دعا کنید باقی مانده بارداریم بد ...

هیچی نمیشه عزیزم خیالت راحت باشه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
نه من الان ۱۵روزه تازه بچمو از دست دادم تا سه ماه دیگه صبر میکنم بعد اقدام میکنم انشاالله تا ببینم خ ...

خودتم سرزنش نکن 

به من گفتن پارگیه کیست هیچ ربطی به فعالیت نداره 

درسته میاد این فکرا تو دهن ادم ولی باید قبول‌کنی مقصر نیستی 

ایشالا بسلامتی بازم باردار‌میشی عزیزم

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
خانوما شما از چه تلگرامی استفاده میکنید ؟من هرچی نصب میکنم کار نمیکنع

من که همون تلگرامه همیشگیه با وی پی‌ ان یا پر و ک سی وصل میشم... تلگرامتو ریختی بیا گروه😍

میگن امشب نیمه شب برین زیر اسمان با وضو ۱۰۰ مرتبه بگی یا وهاب خدا حاجت رواتون میکنه

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
میگن امشب نیمه شب برین زیر اسمان با وضو ۱۰۰ مرتبه بگی یا وهاب خدا حاجت رواتون میکنه

انشالله حامله بشی.

سیاره کجایی.تلگرام مشغولی.بابا واتساپ بزنین.من دوروزی عقب انداختم.نمیدونم عوارض قرصامه.نزدیک ده تا روزی قرص مصرف میکنم.نمیدونم چرا پریود نمیشم.حامله هم نیستم.چون ترشحاتم کم و خشک شده.مثل ترشحات دم پریودی.اصلن با فولیکول ۱۰ که حامله نمیشه

😉

@saiare   جان بیا گلم خبری از خودت بده... کجایی؟ چ میکنی؟ کم پیدایی.... نمیگی دلمون تنگ میشه؟ ...

مهربان جون رفته شهرستان مسافرت نت نداره عزیزم☺️

انشالله حامله بشی. سیاره کجایی.تلگرام مشغولی.بابا واتساپ بزنین.من دوروزی عقب انداختم.نمیدونم عوارض ...

وای مریم جون خب یه تست بزن ببین هیچ کاری برای خدا سخت نیست