2777
2789
مهتاب قشنگم اگه در کنارش ورزش و رژیم داشته باشی بله در غیر این صورت نه

خیلی اسمت قشنگ انشالله خدا دلت شاد کنه

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
عزیزم منم سال 98 جفتم کنده شد کامل تو هفته 39 و پسرم فوت شد الان دخترم 4ماه و نیمه اس  فقط تو ...

خدا ایشالا دختر گلت رو برات حفظ کنه عزیزم و یه پسر کاکل زری سالم و عاقبت بخیر هم بهت بده.

منم یه دختر ۴ ساله دارم که عشق مامانه و به عشقه اونه که تا حالا داوام اوردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنت به کنده شدن جفت منم 12مرداد 98 تو هفته 39 نصف شب تو خواب جفتم کنده شد با خون ریزی زیاد رفتم بی ...

عزیزم ۴ ماه بعد از سزارین باردار شدی مشکلی نداشتی ؟ آخه هر چی به دکترم واسه بارداری مجدد اصرار میکنم میگه زیر یک سال حرفشم نزن. هرچی هم به شوهرم میگم میگه حداقل بعد از شش ماه اقدام میکنیم.

پس قبل عید انتقال داری؟

نه کارای ژنتیک جنینام طول میکشه احتمال خیلی زیاد بعد از عید هست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مگه برای شما چه اتفاقی افتاد؟

تو ۲۴ هفته بدون هیچ علامت قبلی ( درد ، فشار خون بالا یا دیابت و ... ) خونریزی دچار خیلی خیلی شدید شدم وقتی رفتم بیمارستان دکتر گفت کندگی جفته و سزارین اورژانسی شدم. تو پرونده هم نوشته بود جفت ۵۰ درصد جدا شده بود.

تو ۲۴ هفته بدون هیچ علامت قبلی ( درد ، فشار خون بالا یا دیابت و ... ) خونریزی دچار خیلی خیلی شدید شد ...

چیزی سنگین بلند نکردی؟یا چیزی پرت کرده بودی؟

عجیبه

یه اتفاقی بوده که فقط خدا خواسته اینجوری بشه.دست خودت نبوده.کی اتفاق افتاد؟چن سالته؟بچه دومت بود؟

😉

چیزی سنگین بلند نکردی؟یا چیزی پرت کرده بودی؟ عجیبه یه اتفاقی بوده که فقط خدا خواسته اینجوری بشه.دس ...

نه عزیزم خیلی مراقب بودم ، دکترم به خاطر همین یهویی بودن و بدون علت بودن دکولمانم آزمایش روماتوئیدی ازم گرفت که یکی از فاکتورا ( anti cardiolipin iga ) بالا بود. گفت این باعث غلظت خون میشه و غلظت خون هم باعث شده فشار شریانی جفت بالا بره و کنده بشه.

آره عزیزم حتما حکمتی تو این اتفاق بوده که من نمیدونم.

۲۹ شهریور این اتفاق افتاد و بله بارداری دومم بود. خدا رو شکر یه دختر ۴ ساله دارم.